- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Ben 36 bedenden birden 76 kiloya ulasmistim. Tamamen stres kaynakliydi. Bundan seneler önceydi ve o zamanlar ebru şallı TV de platis yaptırıyordu. İzliyodum fakat o kadar yapmıyorum Bi ggün artık nefret ettim ayna da kendimden. Sonra bi iç hastalıkları klari uzmanı vardı TV çıkan. Onla bağlantıya geçtim. Bana uygun bi diyet listesi gönderdi. İki ay hiç bıkmadan platrs ve sağlıklı beslenmeyle 11 kilo verdim. Tam da sizin sorunumuzolan yyumuşaklık bende de vvardı.PPlatrs bundan kurtulmayı sağladı. Belki çatlaklara fazla faydası olmaz ama sıkılasmaya faydası kesinlikle olacaktır. Saçların deri sorunun dan dökülüyor olabilir. Bi dermatologa git istersen. Benm de saçların hep sorunlu olmuştur. Bugünlerde elseve mucizevi yaği kkullanıyorum. Sanki ise yarayacak gibi. Sizde bi başlayın isterseniz. Çokta takmayin kafayı. Biseyler yapıyor ve ufak ufak sonuç sonuç alıyor olmak bile iyi hissettirecektir :)
E tabi ki. Su an tekrar basladim. Her gün aynısaatte ve aaynı sure de yapmak çok mühim + sağlıklı beslenme. Ama uzun zaman yapmayı basarirsaniz ve rakamazsiniz da.WanttobeGeek1 .!.:Pilatesi bırakınca sıkılsşma gitti mi?
. Deneyimli misiniz acaba? Faydasını gordunuz mu?çatlaklar için kakao ve havuç yağını tavsiye ederim :)
Herkes yazmis ama bide ben yaziyim dedim.Tabi ki onemli ama guzellik de onemsiz degil. Kendimi onu kandiriyor gibi hissediyorum. Durumu anlatsam bu defa da kusurlarima dikkatini çekmiş olucam...
. Deneyimli misiniz acaba? Faydasını gordunuz mu?
Benim de kilo alıp vermeyen dolayı oldu. Denemektedir fayda var. Benm bildiğim çatlaklar hala pembeyse kurtarilabiliyormus. Beyazlamissa hiç bisey fayda etmiyormuskuzenim dogumdan sonra kakao yagını kullandı epeyce geçti onun. ben de bronzlaşmak için kakao ve havuç yağını karıştırıp kullandım hedefim çatlaklar değildi yani. başta bronzlaştım diye çatlakların görülmedigini düşünmüştüm ama şimdi bronzlugum geçti sayılır ve çatlaklarım da gözle görülür daralma var
Bunlara ek, bol su için, kolejen cildinizi gerginleştirir bunun en sağlıklı yollarının başında kemik kaynatıp çorba yapın için iliğiyle birlikte ve her hafta 1-2 kere kelle-paça çorbası için. Çatlaklar için kayısı yağını masaj yaparak cilde sürün denemedim ama tavsiye duydum deneyenlerden. Yürüyün...Hemen spora baslayin, salona gidemiyorsaniz evde yapin, gogus hareketleri inanilmaz sonuc veriyor, eger sıkı ve diri bir vucudunuz olursa catlaklariniz asla goze batmaz, yagli ve yumusaksaniz (34 beden bile olsaniz) catlak bolgeleriniz burusuk ve kotu gorunur, cildiniz gerildikce bu durum ortadan kalkar.
Saclariniza bitkisel yaglarla bakim yapin, keratin yuklemesi de yaptirabilirsiniz. Hem dokulme azalir hem az olan saclariniz daha gur ve bakimli gorunur.
Genital bolgeye gelince zaten cok guzel bir organ degil onu es geciyorum
Bacaklariniza duzenli olarak kese ve peeling yapin, the body shop un vucut peelingleri muhtesem.
Onemli not! Bunlari nisanlinizin sizi begenmesi icin degil sizin kendinizi begenmeniz icin onerdim.
Aynen önceden bacaklarını saçını hiç mi görmedi diceklerdi bu sefer hiç dert etme bence ben manken gibiyimde noliyySacmalik neden olsun? Saclarimdan dert yaninca zaten soracaktiniz onceden soyledim. Ama kendimi fazla batirdigimi soylemen biraz moral oldu dogrusu
vücuduna bakmakla özgüvensizliğin hiçbir alakası yokkonu sahibi zaten özgüvensizlikten yakınmış bu yorum neden anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?