- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 36
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Fizik elbette ki önemlidir. Biz de karsimizdakinden bekleriz bunu. Öncelikle bunu nisanlinla paylasmalisin hem sen rahatlarsin hem de bunun çözümü için ugrasacagini söyleyip onun da desteğini alırsın seni gerçekten seviyorsa. Spor yapmalısın. Zannedersem spor yapmadan zayiflamissin sen. Şu an tek çareniz seni sikilastiracak spor. Ruh güzelliği önemli ama bizler de insanız gerçekçi olalımMerhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorumnisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..
Aynen ya,benim de bacaklarim batik yaralari ve catlak icinde.. ama zayifim ya masallahlar bitmiyor,disi seni ici beni yakar misaliBence bütün bayanlarda var bu korku ya beni begenmezse!!! Ben nişanlı yada evli değilim hatta aday bile yok ama vücudumu pek beğenmiyorum selulitim var, çatlak var, Göğüslerim küçük kalçam buyuk ( orantısızım yani),saclarımda beyaz var hemde çok fazla, en çok kafama taktigim şey Göğüslerimde Tüylenme varama dışardan bakıldığında manken gibisin maşallah diyorlar anlamıyorum ama gerçekten öyle kıyafetle süper fizigim kıyafetler çıktığında FOS
Canim o bunlari bilmeden seni kabul etmis sevmis.bu kadar bunlari kafaya takma eminimki senin kendinde gormedigin guzel yerlerinde vardir.banyoda cikarken vucuduna soguk su tut bacak kalca kismina falan vucudu sıkılstirior.saclarina bakim yap bende kapaliyim ama evde surekli acik cunku fazla kapali kalinca hava almio koku ve dokulme yapio.saclarini boyat kendini mutlu edecekse .evlenincede bakimini yap salma kendini .esin seni boyle begenmis fazlada takinti yapma mutluluklar simdiden :)Merhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorumnisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..
o vücudu o hale getirmek için çok mu uğraştın merak ettim keşke zamanında kendine baksaydınMerhaba arkadaslar.
konu sahibi zaten özgüvensizlikten yakınmış bu yorum neden anlayamadım.o vücudu o hale getirmek için çok mu uğraştın merak ettim keşke zamanında kendine baksaydın
ben dogum yaptim,4 ay icinde 15 kilo verdim ama sporla verdim ve ne sarkmam oldu ne yumusamam cok sukur
senin acilen spor yapmaya baslaman gerek.yuruyus olur,evde aerobik olur..
kk`nin spor saglik bolumu var,hanimlar cok guzel spor yapiyor,gruplar olusturup gunluk yaptiklari aktiviteyi gruba bildiriyor vs..bi bak o gruplara derim..
ayrica isvec dusu diye birsey var,ben 3 senedir yapiyorum,ilik suyla normal dusunu aldiktan sonra soguk suyla dus aliyorsun,ardindan ibreyi yeniden sicaga dondurup bi sure isindiktan sonra yeniden sogukla yikaniyorsun..ben 3 tekrar yapiyorum ve soguk dusla yikanmayi sonlandiriyorum..bi nevi sok uyguluyorum ve vucut gercekten cok sIkilasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?