iğrenç vücudum ve evlilik

Fizik elbette ki önemlidir. Biz de karsimizdakinden bekleriz bunu. Öncelikle bunu nisanlinla paylasmalisin hem sen rahatlarsin hem de bunun çözümü için ugrasacagini söyleyip onun da desteğini alırsın seni gerçekten seviyorsa. Spor yapmalısın. Zannedersem spor yapmadan zayiflamissin sen. Şu an tek çareniz seni sikilastiracak spor. Ruh güzelliği önemli ama bizler de insanız gerçekçi olalım

Bence sıkılaşmak ıcın bıseyler yapabılırdınız.. Son anda hıcbısey yaplmazkı.. Soyledıklerınız yılları alan deformeler.. Bı anda duzelmez

Aynen ya,benim de bacaklarim batik yaralari ve catlak icinde.. ama zayifim ya masallahlar bitmiyor,disi seni ici beni yakar misali

Canim o bunlari bilmeden seni kabul etmis sevmis.bu kadar bunlari kafaya takma eminimki senin kendinde gormedigin guzel yerlerinde vardir.banyoda cikarken vucuduna soguk su tut bacak kalca kismina falan vucudu sıkılstirior.saclarina bakim yap bende kapaliyim ama evde surekli acik cunku fazla kapali kalinca hava almio koku ve dokulme yapio.saclarini boyat kendini mutlu edecekse .evlenincede bakimini yap salma kendini .esin seni boyle begenmis fazlada takinti yapma mutluluklar simdiden :)

Ben 36 bedenden birden 76 kiloya ulasmistim. Tamamen stres kaynakliydi. Bundan seneler önceydi ve o zamanlar ebru şallı TV de platis yaptırıyordu. İzliyodum fakat o kadar yapmıyorum Bi ggün artık nefret ettim ayna da kendimden. Sonra bi iç hastalıkları klari uzmanı vardı TV çıkan. Onla bağlantıya geçtim. Bana uygun bi diyet listesi gönderdi. İki ay hiç bıkmadan platrs ve sağlıklı beslenmeyle 11 kilo verdim. Tam da sizin sorunumuzolan yyumuşaklık bende de vvardı.PPlatrs bundan kurtulmayı sağladı. Belki çatlaklara fazla faydası olmaz ama sıkılasmaya faydası kesinlikle olacaktır. Saçların deri sorunun dan dökülüyor olabilir. Bi dermatologa git istersen. Benm de saçların hep sorunlu olmuştur. Bugünlerde elseve mucizevi yaği kkullanıyorum. Sanki ise yarayacak gibi. Sizde bi başlayın isterseniz. Çokta takmayin kafayı. Biseyler yapıyor ve ufak ufak sonuç sonuç alıyor olmak bile iyi hissettirecektir :)

Squatla 1 ayda bacaklarım sıkılaşmıştı benim, tavsiye ederim. Göğüsler için de egzersizler var. Çatlaklar maalesef yerleşmişse geçmiyor. İlk zamanlar olsa geçirme yöntemleri var.

Ya ben de güzelliği onemserim fakat Sizinki sağlıksız bir noktaya gidiyor artık. Kendiniz için değil başkasına beğenilmek için gereksiz bir çabanın içine girmeye hazirsiniz. Ya sanki erkekler çok mu mükemmel, hepsinin vücudu Ronaldo gibi mi, hepsi mi seksi yanı? Yok değil, selulit olmasa da kocaman gobegi ve iğrenc derecede yoğun göğüs kılları olan erkekler var ve hiçbiri bir kadın kadar dert etmiyordu emin olun.
Hatta bir ara akım bile başlattılar dad body diye, neymiş kızlara baba vücudu denen, killi göbekli vücut tipi cazip geliyormuş. Bunu düşünen bir de üzerine akım haline getirmeyi başaranbir eerkeğin zihnini acayip merak ettim, müthiş bir pazarlama dehası yanı. Biz de daha yok popom kalksın, yok ağda izlerimdi, yok goguslerdi deyip duralım.
Ben ideal kilomda, iyi bir vücuda sahip olacaksa bunu korumak iiçin çaba sarf edeceksem, o halde karşıma gelecek erkekte baklavali, kilsiz, bakımlı olacak öyleyse. Bir cicege böcek yakışır mi hiç?

Canimm mutlaka spor yap, çok toparliyo.. Gözü çok rahatsız eden bi sıkıntın yoksa konu açıp nisanlinin dikkatini cekmene gerek yok. Farketmeyecegi varsa da gozune batar çünkü. Senin burda gerçekçi olman lazim. Eger cidden göze carpan bi estetik sorun varsa bunu güzel bi dille duyur. Ya bacaklarimda boyle napsam gitmiyo diye abartmadan dert yakin ve tepkisini ölç. Eger çook hassasiyeti varsa sana bi çözüm önerir canım benim.

Spor yapsan etlerini biraz sikilasir cnm neden bu kadar kafana takiyorsun ki?
Benimde gögüslerim kücük ... Push kullaniyorum C gibi gözüküyor ama asil A-B nisanlim sok olucak sanirim evlendikten sonra hahahaha

Ben evlenmeden once 45 kilo idim her yerim on numaraydi. Suan bebek bekliyorum saydiklarinin hepsi suan benim vucudumdada mevcut. Memnunmuyum? Tabiki degilim Ama bunun hic bir onemi yok olmamalida... Esininde takintili olmamasi lazim cunku birbirinizin bir parcasi olacaksiniz. Zaten seni begenmeseydi nisanlanmazdi bence sen fazla kafana takmissin. Kendinle barismalisin herkes manken gibi olmak zorunda degil..

Bence vaktin var spor salonuna yazil zumba falan yap benim bir arkadasim 2 3 ayda muthis sıkilasti faydasini gordu ayni zamanda dengeli beslen.O kilolari hizli verdigin icindir bence catlaklarin dogal seyler dene eger beyazlasmadilarsa geciyorlar ama kirmiziysa biraz zor benimki sporla gecmisti kendiliginden yani dene bence

Fiziksel görünüm önemli diyen arkadaslara katılıyorumm, kesinlikle önemli. İnsanın evlenecegi insani görüp begenip karar vermesi gerekiyo. Nisanlin da seni görüp begenmis ki evlenmeye karar vermiş diğer küçük ayrıntıları da erkekler çoğu zaman farketmiyo. Dedigim gibi, goze batan büyük bi estetik sorun yoksa, farettirip dikkat cekme. Gönül baginiz olduktan sonra küçük seyler farkedilmiyoo bile.Rahat ol, huzurunu bozma

o vücudu o hale getirmek için çok mu uğraştın merak ettim keşke zamanında kendine baksaydın

Kışın falan nasıl soğuk suya dayanıyorsunuz? Bende yapmak istiyorum da mümkün değil soğuğa dayanamam hiç zaten aynı gece ateşim çıkar,hastalanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…