• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç vücudum ve evlilik

Ay benimde catlaklarim var ve koltuk altimda genital bolgemde koyuluk var. Expigment adinda bir krem var eminim faydasini goruceksin istersen arastir bi zaten almaya ikna olursun. Benimde goguslerim pek iyi sayilmaz yani cok ayrik birbirinden :110: ama bunlarin hiiiicbirisi sorun degil biliyor musun? Onemli olan senin kendinle barisik olman sen kendini begenirsen zaten herkes seni begenir. Ki sevdigin adam zaten seni her halinle begenir ve anladigim kadariyla erkekler boyle ufak tefek seylere de pek takilmiyor :KK47: kesinlikle ben dış gorunusunde onei oldugunu dusunurum fakat boyle ufak tefek seylere takmamak gerek senin elinde olan birsey degil sonucta emin ol sen bi kadinsin ve cok cok ozel birisisin ve bende eminim ki mustakbel esin icinde oylesin :KK76: icini rahat tut! Ayrica sporu kesinlikle tavsiye ederim a dan z ye hersey icin faydali yasam kaliteni arttirmak icin birebir! Bunu okuyan tum kadinlar hepiniz birbirinizden guzelsiniz bunu aklinizdan cikarmayin lutfen :KK200:

beğenilmek güzel duygudur
böyle düşünmeniz normal
kesinlikle yüzme ve plates
çeşitli saç kürleri var, sığır iliği kürleri kretinli ürürnler kullanın
çatlaklar için yağlar var
birde vücudunuzu nemlendirin
4 ay sonuç için güzel bir zaman
şimdiden başlarsanız siz bile şaşırırsınız sonuca

Summe Summe T tahterevalli23 arkadaşlar 3 yıllık evlı bır bayan olarak soyluyorum. eslerın genıtal bolge kararmasını sorun edecegını zannetmıyorum. genıtal bolgemız bıze gore goruntu acısından hos gorunmeyebılır eve ama erkeklerın cınsel yonden rahatsıtlık duyacagını zannetmıyorum. kaldıki her bayanın ozel bolgesı ten rengınden ortalama 1 veya 2 yon koyudur. dert etmeyın. cunkı es dert etmıyor bu konuyu .

çok az bir sporla fıstık gibi gerilebilir vucudun önemli değil, hem zaten evlenip bir kaç yıl geçince de sarkmaz mı vucut hep bekarlıktaki gibi mi olur sanıyorsun hiç öyle değil, hele çocuktan sonra zaten kadınların büyük bir oranında sarkma çatlama görünüyor hangimiz manken gibiyiz ki, hem zaten tesetturluymussun dışarda kimse bilemez nasıl olduğunu, bir de o işi yaparken hep aydınlık odada mı olucaksın sanıyosun :) genelde gece falan yapılıyordur ve çatlak vs göremez, hem evliliğin ilk yıllarında da adam aşk sarhoşu olur nereden bilebilir ki. Çok az spor yap ama hemen toparlar fark eder o emin ol ,birde kötü yerlerine fondoten sür ben hep öyle yaparım diz kapağı olsun lekeli sırt ve omuz başı vs..

Yahu benim kocamin bacaklari catlak icinde ayol....:D
bende yok ama bu ilerleyen zamanlarda olmayacigi anlamina gelmez....
bisey diyeyim mi...hic caktirma dunyanin en guzel vucuduna sahipmis havasini yarat :D
en etkilisi :D
ama bu arada bos durma....
sen spora alisik degilsindir simdi tibetin 5 hareketini oneririm
mutlaka arastir ....

Çatlaklar çok zor, sporla filan düzelmez tabii ama kantaron yağını çook fazla duyuyorum. Hamileler çatlamasın diye kullanıyor ama çatlaklarıda geçiriyor derler. Ayrıca eşim kafasına dikiş atılmıştı sonrasında bi ilaç önermişleri düzenli olarak kullanınca görünümdeki renk farklılıklarını azLtıyor. Saçlarına gelince istersen kemoterapi görenlere sonradan verilen bi bileşim var sampuana katıyorsun saçları aşırı dolgunlaştırıyor. Kendimde kullanıyordum ama hamileliğimden beri kokusuna dayanamıyorum. İstersen özelden yazarım. Çok rahatsız olursan ülkemizde kadınların büyük çoğunluğu zaten ışık açtırmaz bende dahil :) rahatsız olduğunu söyleyip kapattırabilirsin ama nişanlın seni gerçekten seviyorsa bu kadar ufak şeyleri kafasıma bile takmayacaktır. Sen onu görmüyorsun ama tut ki çok kıllı? Evlendikten sonra soğur musun? Şahsen ben evlenmeden önce şirkette çalışan arkadaşım bana kızınca sırf ağlayayım diye kollarındaki kılları kollarıma elime filan sürerdi o kadar nefret ederdim. Eşim maşallah doğuştan doğal içlik giymiş ama ne dokunmak ne bakmak rahatsız ediyor ve halaaa çok seviyorum :) böyle şeylerle üzme kendini. İnşallah nişanlının tipi kadar kalbide iyidir ki bunları dert etmez.

Valla ben evlendigimde gayet fittim saclar falan boyali bakimli bir tiptim 3 seneye yakim evliyim dogum yaptim 9 aylik oglum var:nazar::nazar::nazar: sogumdan doğumdan sonra catlaklarimda oldu karnim goguslerimde sarkti haliyle güzellik gerçekten gelip gecici bunlari kafana takma yaslaninca hep boyle mi kalicaksin sanki daha da kotu olacak kirisacak cillenicek vs bunlarina kafana takma bakalim o nasil sende onu dışardan gördün illa ki onunda vardir kusurlari:KK37:

1 ay önce doğum yaptım. Eşimin değil ama benim takintilarim vardı. Özellikle çatlak konusunda. Vücudumda hiç çatlak yokken karnimdaki yariklarla tanıştım. Dikkat ettiysen çatlak değil yarık diyorum. Çatlak deyince gucenebilir devasa yarıklar :)
Doğumdan sonra hızla kilo kaybetmeye başladım. Bebeğe tek basıma baktigimdan dolayı bir dakika oturup dinlenemedim. O kadar hızlı kilo verince oldu mu sana vucutta da çatlak. Tabi bu arada beyin loblarimda da çatlaklar oluştu. Hayat bana güzel.

He ben bunları niye anlattım. Evlendiğimde gayet çatlaksiz cillop gibi bir hatun iken bir evlat sahibi olunca evrim geçirdim. Şimdi benim koca naapsin :) onun gözüne limon sikarim. Koca çocuk çıkmış bunyeden bir de çatlaklara laf edecek he mi. Eğer günün birinde anne olacaksan zaten o vücut bozulacak. O sebepten hiç boşuna sıkma canını.

Ayrıca pipi vajinadan daha güzel bir organ değil. Pipi daha çirkin.
Abla son cümlene bittim, çirkin organ nolacak :D
O değil de vajinası çirkin diye dertleneni de yeni görüyorum. Altı üstü vajina yani güzel olsa nolur yani, hem nasıl güzel olabilir ki? Göğüs de, bacak de anlarım, dolgun ve dikse güzel göğüs denir, sütun gibi pürüzsüz, dolgun ama selülitsizse de güzel bacak denir de güzel vajina nasıl olur onu çözemedim.

Yorumlara gel ya :D
Bende kilo alsam benim esimde muhtemelen kalbimi kırmaz veya bunun için beni terk etmez hatta o halimle beni guzel gormeye calisir.
Ama bir gercek var ki esim yagli bingil bingil vucut sevmez bunu biliyorum ben .Niye sevsin ki yani neresi cekici o sarkik gogsun burusuk portakal gibi basen kalca ,gobek ??
Kaldı ki amman zaten dogum yapinca bozulcak takma butun kadinlar evlenince kilo aliyor muhabbeti ayri bir sacma ben 22 yasindayim benim annem hala 48-50 kilo civari fazlasi yok kadinda yani rahat rahat bikinisini giyecek vucudu var tamam manken gibi muhteşem demiyorum ama gencim diye gecinen bicok kizdan iyidir.
Evlenince kilo alanlarada babanin evinde sana ekmek vermiyorlar miydi diyede sorasim gelmiyor degil :))
Saklamak yerine spora basla konu sahibi keske nisanlim gorecek diye degilde onceden aynada gordugunden memnun olmadigin icin onceden yapsaymissin.

Her sey kadini sex objesi gibi sunan sistemin sucu. Kim kusursuz saniyosun gordugun hangi kadinin kusuru yok? 18 yasindaki mankenlere bile photoshop yapiyolar. Ya da adamlar kusursuz mu? Kim kusursuzlugun pesinde ya da? Duzgun bi hayat arkadasiyla kurulacak iyi bi yuvada mutlu huzurlu olmak icin evleniyo insanlar muhtesem bedenlerle sex yapmak icin degil

Canım bence çok takmaz ya erkekler yumuşak bayan seviyorlar. Sen kendin çok takıyorsun belli ki hangi bölgeden rahatsızsan yaz nete bi sürü sıkılaştırıcı hareket çıkıyor. 1 ayda bile baya fark eder tabi düzenli yaparsan. Saç için bişey diyemeyeceğim kelin ilacı olsa misali :)

Erkekler takmaz diye bişey yok. Benim eşim de çatlağı takmaz öyle ama kilo sevmez mesela ki bende biraz kilo fazlasıda var vee diyor yani sen böyle de çok cicisin demiyor. Tamam çiçirkin de demiyor ama sonuçta ben biliyorum fit seviyor. Ben geçen sene kilo verirken aynı zamanda yürüyü pilates yaptım ama ne yazıkki pilates yaparken kilo veremedim aynı şeyleri yalnız yürüyüşle yapınca kilo verdiğimi fark edince bıraktım. Yalnız bir aydan fazla yaptım gören herkes ama herkes ne kadar zayıfladığımı taş gibi olduğumu söylüyordu hatta. Ben de diyordum gram vermedim. Ama bildiğin sertleşiyosun şekle giriyorsun. 3 ayda vücudunu tanıyamazsın o kadar diyeyim haftada 4 kere falan yapsan
Bence bir an önce başla

Back