- Konu Sahibi tahterevalli23
vücut peelingi yap. ya da ponza taşıyla hafifçe zedelemeden masaj yap pütür yerlere. geçirir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorum nisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Insallah hep bosuna takmisim derim evlendikten sonra. Sanirim luzumundan fazla takiyorum bu estetik guzellik olaylarini. Belki de onceden kilolu olmam ve o zamanlar kendimi cirkin gormemin etkisi gecmemistir.
Yani şu dedigim cumle bile aslinda takintimin eseri baksaniza :)
Baska tavsiyesi olan varsa cok iyi olur
erkek ler öyle seyleri görmez cnm sende deyipte gözüne sokmam bilmez erkeler yok kıllıyım bacagım catlak vs vs vMerhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorum nisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..s
BODYTEC.
Direk araştırın netten. 25 dakikalık seansı 6 saat spora eşit. Hafta da en fazla 2 seans gidebiliyorsunuz. Çok işinize yarayacak