• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç vücudum ve evlilik

Ben de kapaliyim. Esim cok yakisikli birivdegil ama o da guzellige onem veriyordu. Evlendigimde 75 kilo 42_44 bedendim, fit ve kilomu gostermiyordum cok yurudugum icin. Simdi 54 bedenim ve hamileyim. Gebelikte3 kilo falan aldim cok şükür. Bu surecte o kadar cok badireler atlattik ki (6 yilda) bosuna sisip 105 kilo olnadim ve esim beni her anlamda destekledi. Yeter ki saglikli ol, iyi ol, benimle ol dedi. Bazen az kilo versen manken gibi olursun sen bilirsin diyor, kokun yeter diyor... Her anlamda Allah isindiriyor ki zaten, insanin gozune gozukmuyor eksik yada fazlaliklar. Zaten merhametli bir insan bu ayrintilara takilmaz. Herkes manken gibi olacak diye birsey yok.

Göğüslerin için bişi diyemem ama ardıç yağını cilt güzelliğine kullanıyorlar her gün surulurse doğum çatlaklarına bile iyi geliyomus. Ama cidden cildi güzelleştiriyor .Ayrıca kudret narı yağı de yüz güzelligi için sürülüyor. Yumuşak bedenin için spor yap şimdi kecmeklerde plates felan yapılıyor baya sertleşiyosun. Dört ayda baya yol kat edersin. Kendine stres yapma o kadar seni olduğu gibi kabul etsin.

Canım 4 ay uzun bir zaman her gün yürüyüş yap spor yap saçlarını tatlı badem yağı susam yağı ve zeytin yağı her birinden 2 yemek kaşığı kadar karıştır saçlarına sur 20 dk boyunca beklet ve yıka haftada 2 3 kere uygula saçların parıl parıl parlar yumuşacık olur

çatlaklar geçmez ilk günler için solaryuma gıdıp bıraz bronzlaşabılırsın. hafiflemiş görünür. gögüsler için duş sonrası soğuk şok yap. sıkılaştırıcı krem al gögüs için. spora başla.

Merhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler :KK43:
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorum :KK43: nisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek :KK43:
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..
:KK43: :KK43: :KK43:

Bunu bu kadar kafaya takmanızı tuhaf buldum. Hele "iğrenç" kelimesini çok yadırgadım. Hiçbirimiz manken değiliz. Her kadının vücudunda estetik bulmadığı şeyler olabilir. Önemli olan karşınızdaki insanın sizi nasıl gördüğü. Nişanlınız sizi gerçekten seviyorsa çatlaklarınızı da sever, yumuş yumuş vücudunuzu da sever. "Güzellik" dediğimiz şey bir göz yanılması. Bugün kendinizi mükemmel bulursunuz, yarın başınıza bir kaza gelir ve hepsi elinizden gider.

BODYTEC.
Direk araştırın netten. 25 dakikalık seansı 6 saat spora eşit. Hafta da en fazla 2 seans gidebiliyorsunuz. Çok işinize yarayacak

Cok tesekkur ederim arkadaslar. Insallah hep bosuna takmisim derim evlendikten sonra. Sanirim luzumundan fazla takiyorum bu estetik guzellik olaylarini. Belki de onceden kilolu olmam ve o zamanlar kendimi cirkin gormemin etkisi gecmemistir.
Yani şu dedigim cumle bile aslinda takintimin eseri baksaniza :)
Baska tavsiyesi olan varsa cok iyi olur

Bence p90x3 yapmalısın. Vücudunu baştan başa bir düzenlemiş olursun. Saçını su dalgası yaptırırsan hacimli gidecektir bir süre. Genital bölgede gerkesinki farklı bu şekilde kabullennesi kazım sonuçta buna bshane bulunanaz ki komik olur. Çatlarlar geçmiyor sanırım ama çok belliyse belki vücut makyajı yapabilirsin ilk günlerde rahatlatıcaksa. Herşeyden önemlisi kendini böyle eziklersen beğenileceğin varsada beğenilmezsin

Cok tesekkur ederim arkadaslar. Insallah hep bosuna takmisim derim evlendikten sonra. Sanirim luzumundan fazla takiyorum bu estetik guzellik olaylarini. Belki de onceden kilolu olmam ve o zamanlar kendimi cirkin gormemin etkisi gecmemistir.
Yani şu dedigim cumle bile aslinda takintimin eseri baksaniza :)
Baska tavsiyesi olan varsa cok iyi olur

spor sıkılaştırır ve göğsünde sarkma varsa biraz toparlar. Kendine dikkat et ki evlendikten sonra kocanın beğenmemesinden ziyade doğumdan sonra "duba" gibi olmayasın. Erkekler seviyorsa beğenir ama yatak odanızı ayda 1 ziyaret edecek hale de gelebilir. çekici görünmekle güzel görünmek arasında fark var. Sana verilecek estetik lazer tavsiyeleri seni kısa bir süre idare eder. daha kalıcı çözümler bul.

Merhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler :KK43:
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorum :KK43: nisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek :KK43:
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..s
:KK43: :KK43: :KK43:
erkek ler öyle seyleri görmez cnm sende deyipte gözüne sokmam bilmez erkeler yok kıllıyım bacagım catlak vs vs v

Nişanlınız yakışıklı olabilir ama mükemmel değildir o da. Herkesin kusurları oluyor. siz bence kendinizi doldurup üzüyorsunuz. Çatlaklarınızla, seyrek saçınızla yada sizin deyiminizle dik olmayan göğüslerinizle bile güzelsinizdir ben eminim. Yoksa o "mükemmeliyetçi" adam nişanlınız olmazdı.
Düğününüze odaklanın. Mutluluklar diliyorum :)

Spor yap sıkılaş, saçlarına da perma ya da su dalgası attırabilirsin...
İğenç demekle abartıyorsun bence, kimse porselen gibi değil, o gördüğün mankenlerin bile çatlağı pütürü lekesi sivilcesi selüliti var ıvır zıvırı var ama kapatıyorlar fotoşop vs. biz de öyle kadınlar var sanıyoruz...
Erkekler çok çok abartı değilse çatlak selülit vs. ne olduğunu bile bilmiyor görmüyor...

ben dogum yaptim,4 ay icinde 15 kilo verdim ama sporla verdim ve ne sarkmam oldu ne yumusamam cok sukur:KK51:
senin acilen spor yapmaya baslaman gerek.yuruyus olur,evde aerobik olur..
kk`nin spor saglik bolumu var,hanimlar cok guzel spor yapiyor,gruplar olusturup gunluk yaptiklari aktiviteyi gruba bildiriyor vs..bi bak o gruplara derim..
ayrica isvec dusu diye birsey var,ben 3 senedir yapiyorum,ilik suyla normal dusunu aldiktan sonra soguk suyla dus aliyorsun,ardindan ibreyi yeniden sicaga dondurup bi sure isindiktan sonra yeniden sogukla yikaniyorsun..ben 3 tekrar yapiyorum ve soguk dusla yikanmayi sonlandiriyorum..bi nevi sok uyguluyorum ve vucut gercekten cok sIkilasiyor.

Bende tesetturluyum.Hıc takılma derım bunlara haa senı cok rahatsız edıyosa spor yapabılırsem yada catlak kremlerı alabılırsın nette bıtkısel kurlerde var.Sahsen ben hıc takmadım 54 kılodan 44 dustum.Dugunume kadar spora fazla kacırmısım.Bıldıgın sarktım catladım bıde kısayım cocuk gıbıydım esım hıc dert etmedı sagolsun

Dogru diyorsunuz. Once kendime guvenmem lazim sanirim. Ben arkadaslarimin yaninda bile giyinemem, kadinlar havuzunda bile taytli kisa kollu mayolar giyerim sirf bu yüzden. Spora baslarsam biraz daha ozguvenim gelebilir.
Tum tavsiyelerinizi arastiriyorum cok sagolun.

Back