• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç vücudum ve evlilik

Kışın falan nasıl soğuk suya dayanıyorsunuz? Bende yapmak istiyorum da mümkün değil soğuğa dayanamam hiç zaten aynı gece ateşim çıkar,hastalanırım :KK43:

ilk zamanlar sadece suyu yuzume ve gogus cevreme tutuyordum sIkilastirmak amacli sonra baktim zaten bacagim filan islaniyor bunu yaparken,direkt girmeye basladim soguk suyun altina,sacima uzun sure soguk su tutamiyorum 2-3 defa ancak ama bedenim oyle donacak gibi olmuyor..hatta sanirim vucudum kendini isitmak icin oyle bi caba sarfediyor ki,her banyodan sonra ben cok fena acikmis oluyorum :KK64:
sonuclarinda da memnunum,bu soguk dus yuzunden hasta olmadim cok sukur ,bana yaz kista farketmiyor soguk dus icin,evin ici cok soguk degil bizim hatta hamam gibi oluyor genelde.
simdi saunaya girip 70 derece sicaktan sonra buzlu suyun altina da girebiliyorum o derece alistim. :KK53:

Spor yapmalısın sıkılaşmak için. Ancak yediklerin de en az spor kadar önemli.
C vitamini ve lif ağırlıklı beslenirsen daha doğrusu sağlıklı beslenirsen büyük oranda saç sorunların da hallolur,cilt sorunların da. Çatlaklar için yapılacak bir şey yok mutlaka ama zayıf ve sıkı bir vucut kapatır o açığı.

Bir insan seviyorsa çatlakmış, basenmiş, kiloymuş gözü görmez ki.
Kendisinin senelerce yakışıklı kalacağının garantisi var mı?
Eğer vücudunun yumuşaklığından o kadar rahatsızsan 4 ay az bir süre değil.
Spora başla. Ama salona git. Onlar ne için nasıl çalışman gerektiğin konusunda yardımcı olur.

İnternette okumuştum bi kadının 10 yıllık doğum çatlakları geçmiş. 1 yıl boyunca hametan, madecassol ve acnelyse kullanmış sorunlu bölgeye masaj yaparak yedirmis çatlakları geçmiş kilo sebebiyle olusanlar daha kısa surer diyodu bilemedim bi dene istersen. Saçların için keratin takviyesi de bi seçenek ama bi aktardan mecidefendinin yağ karışımları var saç için ondan al çok güzel besliyolar saçı fiyatı da 15 TL falan. Bi de denemedim hiç ama bebek sampuanina doğum kontrol hapı ezip katiyolarmis saçı hem besliyomus hem de gurlestiriyomus.

Yapici yorumlariniz ve onerileriniz icin cok cok cok tesekkur ederim arkadaslar harikasiniz:KK19:
Eminim sizler de cok guzel hanimlarsinizdir :) simdiden her oneriyi arastirmaya basladim. Artik 4 aya ne kadar yol alirsam...
4 ay çok fazla zaman forma girmek için, hiç dert etmee. Plates cd leri ya da o tarz seyler alıp evde kendinde sıkılaşabilirisin, spor salonuna gidecek vaktin vs yoksa :KK49:

konu sahibi zaten özgüvensizlikten yakınmış bu yorum neden anlayamadım.
o vücudu o hale getirmek için çok mu uğraştın merak ettim keşke zamanında kendine baksaydın
Kesinlikle ben de anlayamadim. Kız zaten bakimsizliktan böyle oldum demiyo, sorunlarimdan dolayı oldu ve duzeltmeye çalıştım ama basaramadim diyo, lütfen daha dikkatli okuyun ve yorum yaparken zaten sıkıntısi olan bi insani kirabilecegibizi unutmayin

bende evlenince gayet fittim 54 ile evlendim 2 ay sonra 56 ile hamile kaldım 70 ile doğum yaptım. daha ilk çocukda vücudum deforme oldu. gögüslerim çatladı ve sarktı.karnımda çatlak yok Allahtan. çokhafif selülütlerim var. eskisi gb sıkı değilim. şu an 59 kiloyum. saçlarım dökülüyor bebeğim emdikçe vitamin kaybı yaşıyprum . merak etme çokta fit olsan yinede deforme oluyor bir zaman sonra. yinede elinden geleni yap ama çok kafana takma düğünün yakınmış ona mutlu ol.

hafif göbeği de unutmayalım. önceden sıfır göbekti. yine ben ucuz atlatanlardanım.:KK76:

Merhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler :KK43:
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorum :KK43: nisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek :KK43:
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..
:KK43: :KK43: :KK43:
Vucudun formda dgl diye kimsenin seni uzmeye hakki yok ama sen kendin icin (kendini daha mutlu, daha ozguvenli hissetmek icin) spora gidebilirsin. Tavsiyem yuzmeye gitmen, hem tesetturlu hanimlar icin de havuzlar var. Ayrica 4 ayda cok sey degisir, inan bana.

Saclarina gelince de sac icin guzel kurler ve vitaminler var, eczanelerden yardim alabilirsin.

Catlaklar icin de bio oil diye bir yag tavsiye edebilirim, sahiden ise yariyor ama tabi bir yere kadar.

Ben hayatimda catlak nedir bilmezdim, 6 ay once dogum yaptim ve karnim bir guzel catladi. İlk baslarda moralim bozulur sanmistim ama kafaya bile takmiyorum su anda.

Sen elinden geleni yaparsin, olabildiginin en iyisi olursun eminim ama lutfen kendini kimseyle ozellikle mankenlerle filan kiyaslama.

Sevgiler ve mutluluklar..

O takma , oda takmaz huzur olursa görünmez filan diyenler benimle aynı dünyada yaşamıyorlar sanırım.
Erkekler böyle konularda gayet acimasizdir yani. Güzellik hele onlar için çok çok önemli bi etkenken .

1 ay önce doğum yaptım. Eşimin değil ama benim takintilarim vardı. Özellikle çatlak konusunda. Vücudumda hiç çatlak yokken karnimdaki yariklarla tanıştım. Dikkat ettiysen çatlak değil yarık diyorum. Çatlak deyince gucenebilir devasa yarıklar :)
Doğumdan sonra hızla kilo kaybetmeye başladım. Bebeğe tek basıma baktigimdan dolayı bir dakika oturup dinlenemedim. O kadar hızlı kilo verince oldu mu sana vucutta da çatlak. Tabi bu arada beyin loblarimda da çatlaklar oluştu. Hayat bana güzel.

He ben bunları niye anlattım. Evlendiğimde gayet çatlaksiz cillop gibi bir hatun iken bir evlat sahibi olunca evrim geçirdim. Şimdi benim koca naapsin :) onun gözüne limon sikarim. Koca çocuk çıkmış bunyeden bir de çatlaklara laf edecek he mi. Eğer günün birinde anne olacaksan zaten o vücut bozulacak. O sebepten hiç boşuna sıkma canını.

Ayrıca pipi vajinadan daha güzel bir organ değil. Pipi daha çirkin.

Bendede çatlak var ama ben olsam beni severim:KK53:
Saka bi yana klişe olacak ama sevgi boyle birşey değil. Gerçekten değil. Karsindaki insanda çok mükemmel değil emin ol.
Göğüs egzersizleri yada plates tabiki ise yarar. Diğer konuya hic takılma hemde hic. Gönlünü ferah tut. tüm kusurlarına rağmen seni dünyanın en güzel kadını olarak gören erkek seni hakeden erkektir. Keyfini çıkar. Herkesin göğsü ağzına değmiyor. Herkes 34 beden çatlaksız incecik belle dolaşmıyor.

Bende sende olanların bi kaçı vardı ama evlenince hiç sıkıntı olmadı eşim sorun etmedi hatta bayılıyor bence sevgiyle alakali diyorum ben.cocugm olduktan sonra haliyle goguslrde sarkma çok oldu yumus yumus aynen bu sıkıntı bendede ömür boyu gidecek sanırım ama takmamak lazimmis ozguven li olmak en iyisi ama başa gelince öyle olmuyor demi. Neyse canımız sağ olsun :)

yanı bır ınsan bır ınsanı sevıyorsa bence sorun etmez sonucta evlenmeden once kımse kımsenın vucudunu oyle tum hatlarıyla gormeyebılır ılıskı meselesı bu. yanlız nısanlısınız zaten bu tarz konuları aranızda konusabılıyor olmanız gerekır bence. nısanlınız sızı puruzsuz cıltlı olarak bılıyorsa tabıkı hayal kırıklıgına ugrayabılır ılk an ama bunu sıze yansıtacagını zannetmıyorum. bende 64 kg ile evlendım. 3 yılımız bıttı ve bebıs arayısı ıcınde kullandıgım ılaclar vs 87 kg cıktım ve bır suru catlagım var daha dogum yapmamıs olmama ragmen. ama ınsan ınsanı kusurları ıle sever. çatlagımız var dıye esımız bızden soguyacaksa zaten evlılıgın bı mantıgı yok. birde zaten bır cok bayan evlendıkten sonra kilo alıyor. ve o fıt vucut ama dogumla ama kılo alımıyla bozuluyor dert etmeyın derım.

ama sadece önerım. nısanlınızla aranızda gecen ozel konusmalarınızda bellı bı zaman önce kılolu oldugunuzu zayıfladıktan sonra halıyle vucut degısıklıgı oldugunu paylasın ( ilk gece öncesınde bence bılmesınde fayda var. )

Canim bak forum geneli bana göre realist değil ama ben öyle davranıyorum. Çoğunluğu bir takım davranışlarda bir tutamazsin elbette ancak bu erkeklerin güzellik takıntısı yüzünden aldatilan bir sürü kadın yok mu? Var . . .
Seviyorsa sorun yok olayina ben inanmıyorum .
Tavsiyelerime gelince .
Saçların için argan yağı kullan ara.sıra taragina sık ve tara farkı görürsün. Çoğu satılan elseve pantene gibi markaların kuru yaglarindan çok daha güzel.
Diyet yap . Yani bir kibrit kutusu peynir le başla demiyorm tabii . Ekmeği kes mesela . Şekeri , fazla yağlı yiyecekleri , abur cuburlari. Porsiyonlarini kucult .
Catlaklarin bi çaresi maalesef ki yok ama sıkılaşma olayını spor yaparak halledebilirsin.
Cinsel organa gelince ona ne yapılır ben de bilemiyorum . Fikri olan beni de.aydinlatirsa memnun olurum :KK53:
Bu porsiyon kucultme olayıyla ayda 2 kılo versen 4 ayda 8 eder ve 8 de inan çok fark yaratır .
Bunları bi adam için değil kendi öz saygın. Icin yaptığını da unutma .

aklıma gelmişken saçlarla ilgili bir yerde denk gelmiştim onu da paylaşayım sızınle.

herkeste olmayabılır ama genelde bazı tessetturlu bayanlarda bu problemı yasayan oluyormuş. sacınız hava almadıgı ıcın gucsuz ve kırılgan oluyor. dısarıda olmadıgınız tum zamanlarda evde yanı sacınızı acık tutun bence. hergun yıkamaya ozen gösterın ve aktardan 40 lı bıtkısel sac bakım yagı var onu kullanın cok ıse yarıyor.

Back