• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç vücudum ve evlilik

Tavsiyeler verilmiş zaten onlara değinmeyecegim.
Bahsettiğiniz şeylerin hiçbir önemi olmadığını eşinizle aile huzurunu tattiginizda anlayacaksınız.

taktığınız şeyler saçma bence.siz eş adayını yakışıklı demişsiniz.bu size göre tabi ki...o da eminim sizi begeniyordur,yani gönül kimi severse güzel odur.takmayın.bir şeyler yapacaksanız da önce kendiniz için yapın.saygılar:KK25:

Spor ise yarar elbette. 4 ay kısa bi sure değil karın bacak sırt çalış epey sıkılaşırsın. Bi de vücudun için bir daha sakin iğrenç deme sağlıklıysa en önemlisi o.

Boyle seylere takilma o senin hayat arkadasin kocan olacak her halini sever alisir sen kendini salma iyice birakma yeter..benimde makyaj takintim vardi 4 sene ciktik beni adam hic makyajsiz gormedi ve makyajli halimle makyajsiz halim baya farkliydi hep kafaya takardir adam sabah kalkio beni makyajsiz gorur diye ondan once kalkip makyaj yaptim ilk evliylen 1 ay usenmeden devam etti bu boyle sonra baktim kendime eziyet..esimde fark etmis olacak ki her halin bana ayni geliyo vs...guzel sozlerle kandirdi beni sonra biraktim kendimi kasmayi

Bol su tüketin, spor yapın, önünüzdeki süre yeterli bence, imkanınız varsa hamama gidin, peeling yapın, gidemeseniz bile evde kendinizde yaparsınız, kahve peelingi işe yarıyor pütürler için, ayrıca hamamlardada oluyor peeling masaj hizmeti,, diğer arkadaşların dediği gibi çatlak için yağlar var, onları deneyebilirsiniz. Fizik güzelliği evet önemli değildir ama minik kusurlar (aslında kusurcuk sizinkiler :) ) kapatılınca özgüven yükselir.. Hayırlı olsun ayrıca..:nazar:

bir de o yakışıklı eş adayının da belki çatlağı patlağı

hoş olmayan kılı tüyü ne bileyim bazı bölgeleridne koyulukla açıklıklar vs vardır

sen de onun her yerini görmedin değil mi

takmayın bunları huzur olunca bunlar görülmez

ama spor ilaç olur size motivasyon da var

Herkes söylemis bnde söylemek istedm benımde 2 tane kızım var emzrdgm icım gögüslerm sarktı bende hergün düzenlı hareket yapmaya çalısıyorum gögusler icınde agrlıklarla hareket yapıyorum kendıne göstermeye başladı.Sana tavsıyem kendı saglgn içım spor plates falan yap .

Nişanlının da vücudunda kusurlar vardır merak etme .
Podyumdaki mankenlerin bile bacaklarına falan alçı gibi makyaj yapıyorlar , en güzel kadınlar bile kusurlu .
Bir de spora başla kendini iyi hissetmen için .

denemiş ve 2 ayda çok güzel sonuçlara ulaşmış biri olarak size umay villa'yı öneriyorum. kendisi pilates uzmanı,kitapları ve dvdleri var. hatta instagramda detoks programları da var. ben detoksunu yapmadım. ama zayıflamaya karar verdiğimde kitabını ve dvdlerini aldım. hiç bir alet edevat olmadan onun anlattığı şekilde dediklerini yaptım ve 2 ayda acayip sıkılaştım.1 gün pilates 1 gün yürüyüş şeklinde. yürüyüşü de onun dediği şekilde yaptım. bacaklarım ve kalçam çok güzel sıkılaştı. öncesinde de çok kilolu değildim ama sıkılaşınca kendime güvenim gelmişti... ne olursa olsun siz kendi beğenmediğiniz noktaları eşinize belli etmeyin. erkekler çok da detaycı değiller.mutsuz olmayın,her şeyin çaresi var

Takmayin kafaniza guzellik gelip gecici tarzi bi yorum yapmiicam, belliki oyle seyler duymaya ihtiyaciniz yok. Varsada diger arkadaslarin yorumlarini okuyun :)

4 ayda bircok degisim yasayabilirsiniz elbette.
Ilk basta birkac defa solaryuma girip (yuzunuzu esmerlestirmek istemiyorsaniz onun isiklarini kapatirsiniz) biraz teninizin rengini canlandirin. Guzel nemlendiricilerle dirilesmis gorunur. Ayrica uygun fiyatta olan boyun sirt icin kullanilan el masaj aletleri oluyor. Bacaklariniza her gun 5/10 dk uygulayin, cukurlar biraz insin.
Bacaklarim putur putur derken sanirim kil cikan yerleri kastediyorsunuz? Deriniz biraz kalinmi bilmiyorum genelde Turk bayanlarinin derisi kalin olur. Ozaman ciddi bir sekilde kese yapmaya baslamalisiniz. Sik sik, bolca kese emin ol yumusacik yapacaktir tenini. Ama siralamaya dikkat et; once keselenmeye basla, sonra solaryuma gitmeye basla ara ara, masajida devamli yap bacak ve kalcalarina. Gogus konusunda bisii diyemiicem, onu ancak sutyenle derli toplu tutacaksin :) saclarina gelince, biraz canlandirmak icin maskeler yapabilirsin. Veya sacini fonleyeceksin/duzlestireceksin guzel gorunmesini istiyorsan.
Biraz kendine guvenini toparla. Fiziginde sikinti yokmus, gerisi kolay ;)

Bence bütün bayanlarda var bu korku ya beni begenmezse!!! Ben nişanlı yada evli değilim hatta aday bile yok ama vücudumu pek beğenmiyorum selulitim var, çatlak var, Göğüslerim küçük kalçam buyuk ( orantısızım yani),saclarımda beyaz var hemde çok fazla, en çok kafama taktigim şey Göğüslerimde Tüylenme var :KK43: ama dışardan bakıldığında manken gibisin maşallah diyorlar anlamıyorum :KK70:ama gerçekten öyle kıyafetle süper fizigim kıyafetler çıktığında FOS :D

Güzellik geçici vs demişler doğru ama güzellikte genç bir bayan için hele ki evlilik arefesinde önemli. Kaldı ki nişanlında önemsiyormuş haliyle. Ama ben senin çok da kötü olduğunu düşünmüyorum .
Sana reformer pilatesi öneririm kilo değil sıklaşma için yapılır ve senin için uygun olanı reformer in bir seans bir saat 100 tl falan bende ucuz bir yer arıyorum şu sıralar.10 seans da ciddi farklar görebilirsin.
Çatlak vs herkes de vardır canım senin grimsi falan mı ben solayuma girince belli oluyor sana da solaryum öneririm hafif bronzlaşırsan cilt kusurları daha az belli olur. Lazer epilasyon tüylere mi gittin onun da faydası olmuştur eminim. Profesyonel cilt bakımı yaptır saçlarını değişik bir renge boyarsın havalı bir şey farklı yönlerinle begendirirsin kendini .
Saçların için çam telebenti alabilirsin şampuanın içine bir kaç damla dalatırsan çok faydasını görebilirsin saç dökülmesini önlemek için . Spor salonuna yazılabilirsin ya da reformere yazılacak bütçen yoksa pilates seti alıp evde yapabiirsin. Keşke daha önce başlasaydın söylediğin kusurlar en fazla 9 aynını alır düzelir ama 4 ayda da çok beğeneceğin bir vücudun olabilir canım

Benim eşim de beni çıplak görmedi evlenmeden önce hep bol ve olabildiğince kapalı giyinirim (tesettür lü değilim ama ) ben hiç düşünmedim beni beğenir mi diye hatta balayı için plan yaparken mayom eskimiş yenisini almak lazım falan dediğim de adam bana bikini giy dedi. Dedim bu fizikle bikini giyilmez göbeğim var selülit desen almış başını gidiyor zayıf değilim yakışmaz dedim. Hiç önemli değil dedi. Evlendik 1 sene içinde 14 kilo aldım kendimi hiç beğenmiyorum ama eşim en ufak birsey demedi aşkı da değişmedi. Tam diyet yapmaya başladım hamile kaldım şimdi hepten kilo alacağım. Benim eşim de çok bakımlı fit kendine dikkat eden bir adamdı evlendik evleneli 10 kilo aldı göbeği ile mutlu mesut yaşıyor ben takmıyorum göbeğine çünkü onu o olduğu için seviyorum doğal olarak eşim de beni ben olduğum için seviyor.

Yani demem o ki seni gerçekten seven kalbini sever merak etme ama plates yaparak 2 ayda bile sıkılaşırsın

Tabi ki onemli ama guzellik de onemsiz degil. Kendimi onu kandiriyor gibi hissediyorum. Durumu anlatsam bu defa da kusurlarima dikkatini çekmiş olucam...

Amannnn tatlııım dert ettiğin seylere bak Allah aşkına :D sen onu seviyosan oda seni seviyosa gerisi teferruat...sen gene elinden geleni yap plates yap mesela cok ise yariyo bende 3 ayda 12 kilo verdim ama sporla toplaniyo vucuterak etme sen...hem belki nisanlin bunları takmayacak bile kafasına...benimde eşim cok fit ama ben kilolu dobiş bi kadınım... kendini salma ama cokta kafaya takma ;)

Back