• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç vücudum ve evlilik

aynadaki görüntümüzle karşıdan birinin bizi gördüğü şeklimiz çok farklı. yani hiç bi zaman asıl görüntümüzü göremiyoruz aslında çokta şeyapma yani :) çatlaklar içinse kantoron yağını önerdiler bende deneyeceğim.

Valla benim esimde çok güzellik takıntılı bi insan evlenmeden önce makyajsz bile gormedi şimdi her halimide goruyo hiç bisey de demiyo her zaman bakmli olcak halimiz yok her gün makyajımi yaparm sacimida yaparm ama yapmadgm günlerde oluyo agda yapmayi erteledgm zamanlarda onlar çok mu mükemmel ayrıca kusursuz olacaksınız diye bi kural yok

Ben 36 bedenden birden 76 kiloya ulasmistim. Tamamen stres kaynakliydi. Bundan seneler önceydi ve o zamanlar ebru şallı TV de platis yaptırıyordu. İzliyodum fakat o kadar yapmıyorum Bi ggün artık nefret ettim ayna da kendimden. Sonra bi iç hastalıkları klari uzmanı vardı TV çıkan. Onla bağlantıya geçtim. Bana uygun bi diyet listesi gönderdi. İki ay hiç bıkmadan platrs ve sağlıklı beslenmeyle 11 kilo verdim. Tam da sizin sorunumuzolan yyumuşaklık bende de vvardı.PPlatrs bundan kurtulmayı sağladı. Belki çatlaklara fazla faydası olmaz ama sıkılasmaya faydası kesinlikle olacaktır. Saçların deri sorunun dan dökülüyor olabilir. Bi dermatologa git istersen. Benm de saçların hep sorunlu olmuştur. Bugünlerde elseve mucizevi yaği kkullanıyorum. Sanki ise yarayacak gibi. Sizde bi başlayın isterseniz. Çokta takmayin kafayı. Biseyler yapıyor ve ufak ufak sonuç sonuç alıyor olmak bile iyi hissettirecektir :)

Pilatesi bırakınca sıkılsşma gitti mi?

WanttobeGeek1 .!.:
Pilatesi bırakınca sıkılsşma gitti mi?
E tabi ki. Su an tekrar basladim. Her gün aynısaatte ve aaynı sure de yapmak çok mühim + sağlıklı beslenme. Ama uzun zaman yapmayı basarirsaniz ve rakamazsiniz da.

Tabi ki onemli ama guzellik de onemsiz degil. Kendimi onu kandiriyor gibi hissediyorum. Durumu anlatsam bu defa da kusurlarima dikkatini çekmiş olucam...
Herkes yazmis ama bide ben yaziyim dedim.
Esin seni sevdikten sonra asik olduktan sonra hicbi kusurun onemi kalmaz onun gozunde.
Her kusurunu ayri sever.
Hicmi ornek yok etrafinda.
Ne erkekler var ama yanlarindaki kadina bakiyisun manken.
Ama gonul onu sevmis.
Askin gozu kordur.
Hangimiz dortdortluguzki.
Senin kusurlarin sana batiyo haliyle ama hicte kafana takilcak seyler olmadigini evlenince goreceksin.
Evlilik 2 mukemmel vucudun birlesmesi degildir.
Duygularin dusuncelerin birlesmesidir.
Sen saniyomusunki nisanlin seninle guzel gordugu icin evleniyo.tabiki hayir.
O seni seviyo.
Her halini sevecek.sende onu.
Hem guzellik gelip gecicidir.
10 sene sonra nehale gelicez kimbilebilir.
Ozmn bosanilirmiydi.
Hic takma bile kafana.
Ayrica sakin nisanlina bunlari anlatma.
Kendini sevmedigini kendine guvenin olmadigini gostermis olursun.

. Deneyimli misiniz acaba? Faydasını gordunuz mu?

kuzenim dogumdan sonra kakao yagını kullandı epeyce geçti onun. ben de bronzlaşmak için kakao ve havuç yağını karıştırıp kullandım hedefim çatlaklar değildi yani. başta bronzlaştım diye çatlakların görülmedigini düşünmüştüm ama şimdi bronzlugum geçti sayılır ve çatlaklarım da gözle görülür daralma var

Ben de aynı durumdayım canım evlenmeden önce söyledim vücudum çatlak dolu diye sadece hımm diye cevap verdi eşim. Günah benden gitti anlayacağın ☺. Evlendik, dikkatini başka şeylere vermekten çatlakları gördüğü yok ☺.

kuzenim dogumdan sonra kakao yagını kullandı epeyce geçti onun. ben de bronzlaşmak için kakao ve havuç yağını karıştırıp kullandım hedefim çatlaklar değildi yani. başta bronzlaştım diye çatlakların görülmedigini düşünmüştüm ama şimdi bronzlugum geçti sayılır ve çatlaklarım da gözle görülür daralma var
Benim de kilo alıp vermeyen dolayı oldu. Denemektedir fayda var. Benm bildiğim çatlaklar hala pembeyse kurtarilabiliyormus. Beyazlamissa hiç bisey fayda etmiyormus

Merhabalar, nişanlınızdan önce kendiniz için yapmalısınız. Bende 173 boyunda ve 48 kiloyum yani oldukça zayıfım. Göğüs kaslarını çalıştırmak için egzersizler var onları denemelisiniz. Aynı şekilde bacak, kalça ve basen sıkılaştırma ile ilgili egzersizleri düzenli yapmaya çalışın. Kendinize günde belli bir saat ayırın öncelikle egzersizler için. Tabi kısa yoldan evde yapabileceklerinizi naçizane iletiyorum. Kilo verme sonrası çatlaklar ile ilgili ise LR ın ürünü var düzenli kullanıldığında sonuç çok iyi. Ben kullandım .Ayrıca saç dökülmesine karşı da şampuan ve toniği mevcut.
Ama dediğim gibi öncelikle kendiniz için bunları yapmalısınız. Nişanlınız emin olun sizinle zaten düşünceleriniz ,kişiliğiniz, davranışlarınız siz siz olduğunuz için evleniyordur. Evet tabi ki görsellik önemli ama inanın evlilik hayatınızda birbirinize gülümseyerek sevgiyle yaklaşmanız, davranmanız yeterli olacaktır. Evlilik öncesinde bu şekilde hissetmeniz de çook ama ççook normal. Herkes aynı şeyleri yaşıyor inanın nişanlınız bile :)

Bendede catlaklar var ve bir sürü sey denedim. Hic biri fayda etmedi. En son tv de bir doktoru dinledim. Catlaklar derinin altinda oldugu icin yapilacak hic bir sey yok. Yaglar kremler vs. Gecicidir. Bunlar para tuzaklaridir inanmayin demisti. Lazer bir kisim düzeltebilir ama oda cok belli olmaz demisti. O gündür catlaklarimla yasamayi ögrendim.
Evli degilim ama kardesim mozaikim diyor bana :)
Arkadaslarinda yazdigi gibi erkeklerin vucudu hicde güzel olmuyor yinede bizim gibi kafalarina takmiyorlar. Hatta gurur bile duyuyorlar o pis killarla...

Hemen spora baslayin, salona gidemiyorsaniz evde yapin, gogus hareketleri inanilmaz sonuc veriyor, eger sıkı ve diri bir vucudunuz olursa catlaklariniz asla goze batmaz, yagli ve yumusaksaniz (34 beden bile olsaniz) catlak bolgeleriniz burusuk ve kotu gorunur, cildiniz gerildikce bu durum ortadan kalkar.
Saclariniza bitkisel yaglarla bakim yapin, keratin yuklemesi de yaptirabilirsiniz. Hem dokulme azalir hem az olan saclariniz daha gur ve bakimli gorunur.
Genital bolgeye gelince zaten cok guzel bir organ degil onu es geciyorum :KK53:
Bacaklariniza duzenli olarak kese ve peeling yapin, the body shop un vucut peelingleri muhtesem.

Onemli not! Bunlari nisanlinizin sizi begenmesi icin degil sizin kendinizi begenmeniz icin onerdim.
Bunlara ek, bol su için, kolejen cildinizi gerginleştirir bunun en sağlıklı yollarının başında kemik kaynatıp çorba yapın için iliğiyle birlikte ve her hafta 1-2 kere kelle-paça çorbası için. Çatlaklar için kayısı yağını masaj yaparak cilde sürün denemedim ama tavsiye duydum deneyenlerden. Yürüyün... :KK51:

Bence hic çaktırma.kendine güvenin yokmuş gbi yaparsan daha kotu olur.ama çatlak herkeste vardır çok düşünme.saçlarını 1 ayda kurtarırsın zeytinyağı cewizyagi badem.sampuaninin içine cam derebentin koy sağlıklı uzasın.4 ay boyunca hic durmadan spor yapabilirsen göğüslerin toparlar.kilcal damarlar ve pütürlük biraz zor :KK43:

Öncelikle kendin için güzelleş.Kilo al
DEMEK senin vücuduna kilo yakışıyor. Saçlar kolay bakımla. SPORA başla ama sikilasmak için olduğunu söyle. Damarlar için kremler var ecz.de satılan. Catlaklar kilo alınca görünmüyor.
Nişanlın la konuş.Hayatını riske atma.tesettürlü olmasan anlar diyelim ama şimdi anlayamaz. Eğer vücuda önem veren biri ise üzülürsünuz ikinizde.

kesinlikle plates derim sıkılaşıyorsun hem toparlanıyorsun ben platese giderek 3 kilo vererek 2 beden küçüldüm bilirirm ama bırakma bırakınca gene aynıya hop dönüyorsun aslında çatlağın olmasını anlamadım genelde eti sıkı insanlarda catlak olur diye biliyorum eğer bi anda kilo aldıysanız ondandır çatlakların sebebi

Back