iğrenç insan manzaraları

O sıralar çalışmıyordum. İstedim ki ikimiz beraber yükselelim. Beraber matematik çalışırdık mesela. O da sınava girecekti. Gerçekten çok iyi niyetliydim. Hatta dedim ki sen üniversiteye gidersin o sırada ben de belki üniversitede araştırma görevlisi olurum. Sonra sen de araştırma görevlisi olursun Sonra işi bırakacakmış, çok sıkılmış bir sene dinlenecekmiş. O sırada ben işe girsem iyi olurmuş. İyi para verirlerse işe girdiğim yere taşınırmışız. Böyle söylemeye başlamıştı.

Heeehhh bak işte bundan bahsediyorum .olmuş bitmiş ,el fatiha .. ben sandım ki hala içinde bir kıpırtı var .. şuan ki ruh halinden bahsetmiyorum. O an neden sustun diye kızıyorum .kaç yıllık kocamı bir tokatla adliye koridorlarina gömerim ,hiç acımam ..çünkü insanım ve benim de haklarım var . İhlal edildiğinde gaddarlasirim. Tıpkı el kaldıranın o anki gaddarligi gibi ..no merhamet yani :)
İyi beni anladığına sevindim .

Okudum sonuna kadar .
Bu Tür durumlarda genelde aslımda adam kendini gizlemiyor genelde kızlar çok tecrübesiz oldupu için kanıyormuş yazık ki ...
Sonucu güzel olmuş ama kurtulmuşsun . Bundan sonra destek al mutlaka ve daha sağlam adımlarla yoluna devam et.
Yolun acık

21-22 yaşında tanımış olsanız.. ah ahh..
o yaşlarda reşit olmak gerçekten temyiz kudretiniz olduğu anlamına gelmiyor işte.
iyiyi kötüden ayırt etme yetisi 18 dolunca şıp diye gelivermiyor insana.
erken erken diye boşuna demiyoruz.
25'ten öncesi erkendir evlilik için.
ha şansınıza iyi biri çıkar, ya da birlikte güzel değerlerle büyürsünüz güzel bir evlilik olur.
ama sizin yaşadıklarınızı yaşama ihtimali daha çok..

O sıralar çalışıp çalışmamanız önemli değil.
Anlatmak istediğim eğitiminiz bayağı bir rahatsız etmiş,ağe-ır gelmiş komplekse girmiş gibi.

Sözün lafın kısası sizin kaybedeceğiniz bir şey yok.
Önünüze bakın ve hakettiğiniz meslekte ilerleyin.

11 ayda bunlar !

ilk başlarda sabretmiş olmanın nedeni yine aklı başında bir kız olman bence.

Akıllısın evlilik hemen öyle bırakılmaz demişsin, 11 ay sıkıntılı bir adamdan kurtulmak için çok ideal bir süre, boşandıktan sonra acabası kalmaycak aklında.

24 yaşındasın ve çok zekisin, herkesin başına kötü şeyler gelebilir, ama ancak zeki hatunlar bundan kurtulmanın ve hayatına devam etmenin yollarına bakar.

Geçmiş hiç canını acıtmasın, önüne bak çok gençsin ve akıllısın önünde eminim ki daha güzel insanlarla alınmış kararlar olacak.

Baharın tadını çıkar

Anlamıyorum insan bile bile nasıl kötü olabilir ki?bu erkekler e ne oluyor böyle ya adam akıllı yuvasına eşine sadık iç beş erkek var resmen niye evleniyor bu ş...ler madem koca olmaya yüzleri yoksa

Hep düşünürdüm zaten, bir evlilik neden biter neden bitebilir diye. Fiziksel şiddet ve aldatma olmadıkça her türlü yürütülmeli fikrindeydim. Düzelir diyordum. Ama o zaman ki akıllarımla adliyeye gömmem icap eden işleri bitiremedim ne yazık ki

Çook teşekkür ediyorum. Size de güzel bir ömür dilerim . Sevgiler bolca...

Çok yerinde teşhisler,teşekkür ederim.

Teşekkür ediyorum size de... Mutlu bir ömür dilerim.

Hadi inşallah canım.. Hiç üzülmeye değmez.İler de seni gerçekten seven bir adamın karısı olur onun çocuğunu doğurursun. İsyan etme sakın bu da senin sınavın.
Bilmiyorum ki ,sanki çok uzak geliyor o şekilde mutluluk. İşime gücüme ,okuluma bakayım da ,nasip.

kurtuluyor olmanıza sevindim içiç şişti inanın okurken.. Her şerde bir hayır var gerçekten..

bide kaşık düşmanı ne demek??? inanın ilk defa duydum

kurtuluyor olmanıza sevindim içiç şişti inanın okurken.. Her şerde bir hayır var gerçekten..

bide kaşık düşmanı ne demek??? inanın ilk defa duydum
Ben de ilk defa duydum vallahi... Sofradan kovulurmuş annesi... Bana da belki 10 defa annesi demiştir ki '' Benim gibi kadınların diploması yok nerede çalışalım ? Ama diploması olup da çalışmayanlar var ya işte onlar yiyici,kaşık düşmanı ''

Daha iyi anlayayım diye örnek verip, cümle içinde kullandım

Bu kendini ifade ediş tarzından zaten az çok sosyokültürel seviyen anlaşılıyor, yaşadıkların için çok üzüldüm ama yolun neresinden dönülse kardır. Bunlardan ders çıkarıp kendine değer vermeye bak. Yolun açık olsun kardeşim. Kurtulmanı dört gözle bekliyor ,seni destekliyorum. Allah yardımcın olsun. Kararından vazgeçmemeni dilerim hakkında hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim... Sağolun. Sevgiler <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…