iğrenç insan manzaraları

Sen kendine kötülük yapmışsın. Bunca şeye rağmen ayrılamadım...ayrılamadım...diyorsun. ayrılma zaten.. çocuklar doğur bu adama sen. Bir de üniversite mezunusun. Ailen seni kendi ayakların üzerinde durabilesin diye okutmuş senin yaptığına bak! Kusura bakma canım. İlk tokat tan sonraki senin suçun. Burda uzun uzadıya dert yazmayı seviyorsunuz, okumuyorum hepsini. Dert okumayı sevmiyorum. Konuyu anlayacak kadar olanı yetiyor bana. mazoşistmisiniz anlamadım ki!

Bak yine kendi çukuruna kendi kendini itiyorsun . Bunlar bahane değil ki ..sağlıklı bir kafanın yapabileceği şeyler de değil ..korkmadin mi hiç birgün beni de keser diye ? Hiç tedbir almayıp ,tamamen teslim olmak doğru mu ? Ben senin için kötü birşey söylemiyorum ki ..gardını alıp karşıma dikilmene gerek yok ..
Ayrıca seviyeli ailene ancak Bu kadar seviyelisini bulabildim

her şerde bir hayır vardır gerçekten. eğer bebeğiniz halen karnınızda olsaydı bebeğimiz olunca değişir belki aile olabiliriz diyip sabretmeye devam edebilirdini. ve asla değişmezdi bir insanın bir özü vardır hangi şartlarda olursa olsun hep o özden bi parça gösterir iyiyse iyi kötüyse kötü. anlattıklarını gözümün önünde canlandı öyle üzüldüm ki size.. neyse ki kurtulmuşsunuz umarım böyle kötü günler görmeyin bir daha. anlaşılan eski eşiniz aileyi böyle bir şey sanıyor kadına böyle davranıldığını sanıyor. böyle büyümüş çünkü. kadına değer vermekten aciz onu da geçtim köle olarak ‘zaten yapmak zorunda, zaten evlendik bir yere gidemez’ zihniyetinde bir ailede yetişmiş. doğrusunu görmediği doğruyu bu sanıyor. be adam bunca yaşa gelmişsin hiç mi etrafında arkadaşlarında görmüyorsun aile nedir diye. hoş belki de şimdiye kadar ailelerine gelen gelinlerin ailesi de bu yapıda olduğu için kadınlar bırakıp gidemiyorlardı ailelerini arkalarında hissetmiyorlardı. emin olun anne-babanın ayrı olmasının verdiği psikolojiden çok daha vahim bir durum. ayrı anne-babanız bile olsa size sahip çıkan bir aileniz olduğu için şanslısınız. kalite gerçekten böyle bir şey

haklısınız tamamen , ben çok geç kaldım hep kendimi çiğnedim.

mutlaka ama mutlaka evlilik öncesinde kendini belli etmiştir.
siz görmek istememişsinizdir sadece...
mutlaka flört şiddeti de yaşamışsınızdır. ama bunu sevgi zannetmiş olabilirsiniz.
aşağılamıştır ama siz espri zannetmişsinizdir. sevimli bile bulmuş olabilirsiniz o dönemde.

Çok şükür sonunda kurtulmak için bir adım atmışsın. Lütfen tamamen çıkar hayatından. Allah yardımcın olsun. Bundan sonra güzel günler görürsün inşallah.

Evli misiniz bilmiyorum. Bir ilişkiyi başından sonuna kadar ne olursa olsun götürmek başarı değil bunu biliyorum, asıl başarı kangren olan kolu kesebilmektir bazen. İnsanız, içimizde neler yaşandığını, şartların hepimiz için farklı olduğunu bilmemiz gerekir. Ancak yuva için atılan bazı adımlar kutsaldır. Bir tokat attı diye dava açtım örneğin. Sonra çok ağladı özür diledi bir şeyler oldu merhamet gibi hisleri kullandı mesela çektim. Sonra bir şans daha verdim . En sonunda da boşadım. Ailesinin hareketleri ve karakteri kapı dışarı kalmasaydı bu yüzden boşanmış olurdum zaten. Nitekim benim aileme dil uzatması, hırsızlık ve çıkarcılıkla suçlaması da bu aile yapısından kaynaklı. Bir sıkıntımı anlatırken bunlardan bahsetmem bundan. Gard almak değil de ,başka türlü ifade etseniz güzel olurdu.

Sabrın sonu selamettir sözünü tamamen yanlış anlamışsın

Belki gözden kaçırdığım olmuştur. Ama şahsın şöyle bir özelliği vardı, kafasında bir şey idelize ediyordu. Örneğin ideal bir eş,sevgili. Onu oynardı ve asla hata yapmazdı. Ailemin yanında arkadaşlarımın yanında da böyle yapardı. Biz bizeyken...malum .

11 ay evli kalabildim.24 yaşım
Ayrilmakla en iyisini yapiyorsunuz . Yaşınız çok kucukmus , çocuğunuz da yok . Yepyeni bir sayfa açın hayatınıza . Kurtuluyorsunuz sukredin . Çalışın ,kazanın . Kendinize denk biri ile hayat kurarsaniz . Cidden denklik çok önemli ,hayat görüşlerinin benzer olması çok önemli ..

hiçbir boşanmış aile çocuğu böyle bir şey yaşamamıştır zaten. Kaldı ki annemle babamın boşanması sessiz sedasız oldu bitti. Biz etkilenmeyelim diye boşandılar, huzursuz ortamda büyümeyelim diye. Biz etkilenmeyelim diye de her türlü şeyi yaptılar. Tutacak hiç bir noktası yok. Bu yüzden şiddeti reddedip benim psikolojimi bozuk,boşanmış ailesi diye komik bir savunma yapmış. Eksiksiz bir şekilde eski eşime muamele etmeye çalıştım, düzelir dedim sonra yeni evliliklerin oturması zaman alırmış filan... bu saçmalıklarla oyaladım kendimi. Tokat attı dava açtım, çektim. Tekrarladı, dozu arttırdı bir sabır daha. Düşen çocuğumdan bile belki o suçlu. Sonra uzatmaları oynadı zaten ve bitti.

Yeterince evliyim :)
Bak boşanma davasına kadar çok güzel ilerlemissin ama sonrasındaki merhamet maraz doğurmuş ..sen bu adamı biliyorsun ,basiretin mi bağlanıyor nedir anlamadım .çünkü hiç normal biri değil ..bunu görmemek için de deli gibi aşık olup gözüne perde inmesi gerekir .gerçi öyle aşklara da uyuz oluyorum :) tamam biz de delirdik aşık olduk ama kimse kişilik haklarimiza tecavüz edemedi . Bunun için bir hışım yazıyorum . Yani ederi ne ki bu adamın bütün hayatını yoluna sermişsin. .
Valla ifade şeklimde sıkıntı yok bana göre ,sen Bu durumlardan ötürü biraz alıngansin sanırım ..

Eski eşim tarzı şeyler söylenince sinirleniyorum Güya savunma yapmış , boşanmış bunun ailesi psikolojisi ondan bozuk diye. Sen de sağlıklı değilsin filan denilince hışımla gaddarlaşabilirdim ama geçti Haklısınız. Zerre insanlığı, ahlakı, kişiliği yoktu. Kendisine saygısı sevgisi yoktu ki bana versin.

Bir an evvel kurtulmanız duasıyla.
Şunu da diyeyim ki eşiniz birazcık sizin eğitiminiz yanında içten içe EZİKLİK yaşamış.
Bunu size hırsının kurbanı olarak ŞİDDET e yönelerek tamamlamış.
Geçmiş olsun.

Bilemiyorum hic denk gelmedim boyle bir seye , o yuzden anlayamiyorum belki de nasil kendilerini sakladiklarini
Gerci siz gorup uyarmissiniz arkadasiniz bile bile lades demis
Kız her şeyin farkındaydı. Gelip gidip sürekli dert yanardi. Çok acayipti.

gerçekten şükredin henüz gençsiniz daha iyi birine layıksınız ve eminim bulacaksınız. şu günleri de atlatınca ne diye çekmişim bunca eziyeti diyeceksiniz çok rahatlayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…