iğrenç insan manzaraları

ayy ne çirkef kelimeler öyle.. gelinlik denilen olay gibi sanırım.. bazı yerlerin adetlerinde gelinler sofraya oturmazmış başka yerde yerlermiş falan onun gibi bir şey geldi böyle deyince..

Allah kurtarmış canım.. şükret bence.. bunu söylemek kötü gibi ama bebeğinin düşmesi de iyi olmuş sanki yazık o çocuk böyle bir ortamda büyümek zorunda kalacaktı.. belki de ayrılmak için biraz daha katlanmak zorunda kalacaktın o manyağa ki yine iyi sabretmişsin

Bir kaç kere dile getirdiğin için söylüyorum. Zekana güveniyorsun ama sandığın kadar zeki değilsin bence.
Kim kendine bunu yapar allah aşkına? Yaşadıklarının 10da 1 ini yaşayan normal zekada bir insan arkasına bakmadan kaçar. Sen ne diye ikide bir döndün ki?
Adam stres topunu kaybedecek, evde işini görecek kadın bulamayacak diye ölüyorsa kendi bileceği iş. Öldürecekse de öldürsün kendini.

bundan sonraki yaşamınızda bir ömür boyu mutlu olun inşallah
kurtuluyormuşsunuz şükürler olsun ki
bu arada aman sakın yumuşayayım falan demeyin

Yaşananların zekayla bir alakası yok psikopatla yaşama; iş ya da duygusal herhangi bir ilişki yaşayan normal insanlarda bazen hayat mantığına uymayan davranışları sergilemeleri psikolojide de yeri olan bir durum ne yazık ki. Psikopatlar nispeten baskın olmayan uyumlu, uysal insanları baskı uygulamak için seçerler genelde.

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Rabbim güzel günler görmenizi nasip etsin inş.kendinzii çok üzüp yipratmayin değmez.yalniz hep evlenmiş ayrılmış erkekler eski eşi için psikolojisi bozuktu diyor.bi bekar arkadaşım bikac gorusme yaptı hepsi ya şizofren ya psikopat dediler eski eşleri için.kafama bu çok takıldı.demekki kadinlara sorsan neler cikacak

Ben sadece durumumu paylaştım. Çok zekiyim gibi iddialarım yok.

Keşke çalışsaydınız.Şimdi baştan hayat kurmak bu kadar zor olmazdı ve belki bu kadar lafı yemezdiniz.
Kesinlikle. Kendisini kendine kanıtlamalı insan önce. Çalışmalı ,ufkunu genişletmeli, bir kadının elinde ekonomik gücü olmalı. Benim gibi Leyla davranmamalı. Sözde yüksek lisansımı da , çalışmaya başlamyı da evlendikten sonra yapacaktım. Filan... Laf.

Olur bazen böyle şeyler. Mükemmel değiliz hiçbirimiz. Mümkün olduğu kadar mantığı kullanmamız gerekli ama işte olmayınca olmuyor. Geçmişten ders al ve geleceğe odaklan. Bundan sonra ki hayatında umarım mutlu olursun ve bu edindiğin tecrübe, sana insanları tanımanda rehber olur.

Kdın veya erkek hiç bir normal insan iyi bir eş olmak veya başka sebebplerden ötürü kurana el basıp yemin etmez.Buna gereksinim duymaz.Duruşuyla,fikriyatıyla bellidir zaten.Bir insana yemin ettiği için güvenmek zaten hata.Evliliğin hata.Olabilir duygulardır gençliktir yanılabilirsin.Ama sürdürmek,sinmek affetmek hatadan çıkıyor,kendine yaptığın en büyük suç oluyor.
Bu saatten sonra bunlardan kurtulduğuna şükret.Tabiki seni suçlayacak,yalan konuşacak iftira atacak.Düzgün bir hareket yapmasını beklemen hata olur.

Kendimi çok kötü hissediyorum işte bazen. Keşke layık olsaydı o bebeğin babası olmaya. Şimdi çalışsam, çabalasam da sanki hep yarım kalacakmışım gibime geliyor... Kendimi ne kadar güçlü hissedersem hissedeyim ; ekonomik özgürlüğümü kazanayım, toplumda bir statüm olsun,güzel işler yapıp kendimi ispatlayayım... Eksik kalacağım sanki. Gerçi o beni tamamlamamıştı ki hiçbir zaman. Tamamlama çabasında bile değildi. Eksiltme çabasındaydı. Onun eksilttiklerini ve biri ve masumiyet,verdiğim değere karşılık benden çalınmışları nasıl tamamlayacğım çok endişeliyim... Onun hali de çok acı. Hiç uğruna yuvasını dağıtan, bir kadına şiddet uygulayıp reddeden,üstüne tazminat isteyen, iftiralar atan bir adam. Zavallı... Artık beni ilgilendirmese de bir zamanlar kesişen yollarımız adına onun için de üzgünüm. Umuyorum benim kayıplarımın ve onun yitirilmiş ruhunun telafisi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…