- 15 Haziran 2016
- 7.842
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.796
- 348
- 39
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Pardon da tacizcimiz hastaysa ne yapacaz ah yazık hasta zavallı diyip bacaklarımızı mı açacazGercekten taciz eden insani cok romantize ettim . Hepimiz kadiniz .. Kim isterki tacize ugramayi ?
Sadece son gunlerde yasli amcalarin cok taciz olaylarina KARŞI” bazilarinin “o insanlarinda elinde olmayan bir hastalik ..
Sadece bunu dikkate almanizi oneriyorum ..
Niye yapmaz diye savunayım , hastaysa hasta tacizciyse tacizci . Sokakta birini bu şekilde görsem her halükarda polise şikayet ederdim onlar gerekli mercilere gönderirler. Genelde hiç bir demans ben dermansın deme mesela cünkü farkında bile değildir bulunduğu durumdan. Çevresindeki insanlar farkedip onun tedavi almasını sağlarlar.O zaman onu kime soyleyecegiz ? Gene de sizlere soyleyecegiz , senin babana ya da burda baskasina boyle biri sucta bulunsa herkesin diyecegi ne olur benim babam yapmaz . Herkes elini cebine soksun . Hastalik geliyorum demez gelir ! Alir goturur .
iste ben insanlarin birbirlerinin yazdiklarini carpitmadan, mantik suzgecinden gecirerek tartismalari gerektigini dusunuyorum kendim de o sekilde yapiyorum ama bunu buradaki herkesten beklemek yersizmis yeniden anladim.Kimsenin niyetini okumadan, ortada olan verilere yorum yapıyorum. Niyet okumaya, varsayımlara kalkarsak; karşıt görüş olarak, adamın hiçbir sorunu olmayabileceğini, saf bir sapık olabileceğini hatta yaşlılığını paravan olarak kullanıp, bir çok kişiye bu kötü davranışı yaşatabileceğini söyleyebilirim. Tam bu noktada ben kötümser, durumu hastalık varsayımlarıyla yürütenler de hoşgörülü iyimserler olarak kategorize edilir.
Söylediğiniz tartışma biçimi için iki tarafın da birbirine empati yapması lazım. Burada kaç kişi bunun farkında sizce? Tam bu yüzden olaya yorum yapıyorum, varsayımlara değil.
Hastalık gelir tabiki bu doğru ama.ben yolda giderken bilmediğim birinin hasta olduğunu nerden bilicemO zaman onu kime soyleyecegiz ? Gene de sizlere soyleyecegiz , senin babana ya da burda baskasina boyle biri sucta bulunsa herkesin diyecegi ne olur benim babam yapmaz . Herkes elini cebine soksun . Hastalik geliyorum demez gelir ! Alir goturur .
Rica ederimiste ben insanlarin birbirlerinin yazdiklarini carpitmadan, mantik suzgecinden gecirerek tartismalari gerektigini dusunuyorum kendim de o sekilde yapiyorum ama bunu buradaki herkesten beklemek yersizmis yeniden anladim.
dedigim gibi sizin o konudaki yorumlarinizi hatirlamiyorum, musait olunca acip bakarim. ama o konuda insanlari galeyana getirmeye calisanlar yine sazi eline alip birbirlerini gazlayarak bu konuyu da sabote etsinler madem. ben bana uymayan tartismalarin icinde bulunmayacagim galiba. nazik uslup icin tesekkurler.
okudugunu anlayamayanlar dedim evet. bence de oldu. cunku anlasalar onceki konuyla bunun kiyaslanmayacagini bilirlerdi. bu yapilan sey en basit tabirle konu sahibine ayip. onun konusu sabote ediliyor onceki konu daha one cikiyor.Ben son sayfalarında yorum yaptım ama konuyu okudum
Tacizin sözlüsü yada fiziksel olanı olmaz
Bide sassy okuduğunu anlamayanlar dolmuş demekte bana göre olmadı
Neden anlamasınlar
Dalga geçildi aşalamalar oldu banlar oldu
Senle aynı görüş olduğu gibi ayrı görüş bile oldu konu içinde
Konu sahibinin sonradan saçmaladi üyelik iptali yaptı gitti
Hastalığı olsa bile dışarda gezenler nerden bilicek hasta olduğunu evet adamı itince ölse başa bela
Hapislerde çürü
Ama tacizin de yaşattığı psikolojiyi atlatamayanlar oluyor
Hayatına yansıyor
Bak şimdi konu sahibinin hastalığı varmış burdan vuruluyor
Oysa biz bayanlar bu konuda bari birlik olsak ya illa karşı fikir atmakta ne gerek var bunu sen ben için demiyorum genel olarak diyorum
Kadınlar ölümler cinayetler hep bu sapiklar yüzünden olmuyor mu ..
Ok , sende kafasinda cantani dagit o zaman ne diyeyim ben .Hastalık gelir tabiki bu doğru ama.ben yolda giderken bilmediğim birinin hasta olduğunu nerden bilicem
Bana laf atti yada elle dokundu bende çantayı kafasında dağıtırım
Hasta nerden bilicem ben
Hastaysa ailesi sahip çıkıcak yanlız bırakmayacak
Ölse başına bela
Teşekkür ederim dayanak oluyorsunuz banaokudugunu anlayamayanlar dedim evet. bence de oldu. cunku anlasalar onceki konuyla bunun kiyaslanmayacagini bilirlerdi. bu yapilan sey en basit tabirle konu sahibine ayip. onun konusu sabote ediliyor onceki konu daha one cikiyor.
Legendwomen cok gecmis olsun. keske bir sonuc cikacagini bilsek de sikayet etseniz. kendi adima kusura bakmayin onceki konuyu actigimiz icin. o dogrultuda tekrar yorum yapmayacagim cunku burada onemli olan sizin yasadiginiz durum. gecmis olsun tekrar.
Aynen bunu ben yaparım diğeri çığlık atar millet.toplanir adamı döverler diğeri bir şey yaparOk , sende kafasinda cantani dagit o zaman ne diyeyim ben .
Konu sahibinin alintisini ben yaptim , yazdiklsriniz bana mi ?Bu konuda bariz şekilde tacizciyi savunan ama alıntı yaparak veya nick vererek ifşa etmeyi doğru bulmadigim bir üye var, o kendini biliyor;
Arkadaşım ailendeki yaşlı sapık veya sadece sapık her kimse, belli ki daha önceki vukuatlarindan siz kurbanı suçlayarak kurtarmişsiniz, keza burada da durumu içsellestirip konu sahibinin psikolojik durumuyla ilgili suçlama yaparak sapığı korumaya çalıştınız.
Ama şunu bilin ki bu yaptıklariniz bir gün döner dolaşır çoluk çocuğunuzu bulur. O yüzden ailenizde ki o sapık kimse ya artık sağa sola iftira atarak, kurbanı suçlayarak onu korumayı bırakın cezasını çeksin veya gerçekten hasta olduğunu düşünüyorsanız zahmet edip , para ve zaman ayırıp adamakıllı tedavi ve kontrolünü sağlayın. Bu şekilde çok günah alır çok bedel ödersiniz. Umarım da ödersiniz....
Bilmem? size mi?Konu sahibinin alintisini ben yaptim , yazdiklsriniz bana mi ?
O konu sahibinin kafası net kırıktı. Konuları da hep aynı şey üzerineydi. Hep birileri takip ediyor taciz ediyordu arkadaşıoyle bir sey yapmadik ama burada konuyu oldugu noktadan saptirma isi iyi yapiliyor. ozellikle birkac uyeye cok dikkat ediyorum her konuda aynilar. bir gun usenmezsem hepsine tek tek gerekeni yazacagim. en basta iki yuzluluklerinden baslayarak.
onceki konuda adamin hareketleri, soyledikleri vs bu sekilde net degildi. konu sahibi bile tam anlamamisti. o yuzden onunla bunu kiyaslamak, uzeri kapali sekilde o konuda kendisinden zit dusunenlere “taciz sevici” etiketi yapistirmak iyi niyetli degil. linc kulturunu sevmiyorum, hicbir turlusunu desteklemiyorum. dusunup karsit fikirlerle birlikte degerlendirme yapip kendime mantikli geleni savunma taraftariyim.
Allahım sen yardım et bize .Pislik sapıkBugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Elimde kanıt olsa ilk yapacağım şey ne yazık kiGeçmiş olsun, direkt elle taciz etmiş, şikayette bulunmalısınız.
Kanıt yok o çok zoruma gidiyorElimde kanıt olsa ilk yapacağım şey ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?