- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.506
- 258
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Durtu bozuklugu diye bir yazi yazmisiniz kendi hakkinizda , bunu okudukdan sonra diger mesaginizin onemli kalmadi bende .
Değerli kk üyeleri, biliyorum çok konu açıyorum ama bazı şeyleri ne aileme ne arkadaşlarıma anlatabiliyorum o yüzden buraya anlatmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim. Bundan 2 3 ay önce psikayatrist ve psikologla beraber tedavi görüyordum dürtü kontrol bozukluğu sebebi yüzünden neden bu teşhis konulduğunun sebebi ise şu bazen cinsel dürtülerime engel olamıyorum 1 günlik tanıştığım adamla bir bakmışım gece aynı yataktayım ama bu her gördüğüm insanla olmuyor bunun sebebini de çözmüş değilim şimdilik seks orucuna başladım 1 yıl gibi bu süreçte sevgilim olsa bile seks yönünden kendimi mahrum bırakacağım belki mastürbasyon yapacağım ama karşı cinsten uzak duracağım benim gibi bu dertten muzdarip olup iyileşen insanlar var mı? İyileşmek istiyorum mesleğimi seviyorum ailemi seviyorum elimden kayıp gitmesini istemiyorum
Bana…. ? Sen boyle bir mesaj nasil yazarsin ? Tacizciyi savunuyorum ve benim ailemde boyle bir yasli sapik biri var ve Ben kurbani suclarayarak kurtarmisim !!!Bilmem size mi?
Velev ki " kafası kırıktı" ve olayı yanlış anlayıp dedeye temas etti. O konuda dedenin taciz etmesi durumunda hasta ve aciz olabileceği onlarca kez belirtilmesine ve bu durum onun lehine yorumlanmasına rağmen , kurbanın "kafasının kırık" olması ihtimali neden hiç onun lehine yorumlanmadi, aksine güvenilirliğinin sorgulanmasına neden oldu ve aleyhine yorumlandı?Hem de kadınlar tarafından? Hemcinsimiz olduğu için mi? Genç olduğu için mi? Kurban olduğu için mi? İlginç değil mi?O konu sahibinin kafası net kırıktı. Konuları da hep aynı şey üzerineydi. Hep birileri takip ediyor taciz ediyordu arkadaşı
Hem senin sandığın gibi bir babam vardı hem de senin sandığın gibi sapık bir akrabam yok nasıl oluyorBana…. ? Sen boyle bir mesaj nasil yazarsin ? Tacizciyi savunuyorum ve benim ailemde boyle bir yasli sapik biri var ve Ben kurbani suclarayarak kurtarmisim !!!
Cok aptalca bir sey yaptin ! Benim ailemde bir babam vardi senin sandigin gibi o da oldu iki yil oncesinde oldu ! Ve dunyanin en adam insaniydi ..
Senin igrenc dusuncelerindeki gibi benim ailemde herhangi bir sapik !! Yok .
Yaaa iyi bisey yapayim derken kendimce, en sevdiğim ve yakın zamanda kaybettiğim insana canıma babama en büyük hakareti etttin .
Artık mahkemede görüşeceğiz seninle sevgili “Piraye “
Size ne oluyor? Babanız ne alaka? Niye böyle celallendiniz?Bana…. ? Sen boyle bir mesaj nasil yazarsin ? Tacizciyi savunuyorum ve benim ailemde boyle bir yasli sapik biri var ve Ben kurbani suclarayarak kurtarmisim !!!
Cok aptalca bir sey yaptin ! Benim ailemde bir babam vardi senin sandigin gibi o da oldu iki yil oncesinde oldu ! Ve dunyanin en adam insaniydi ..
Senin igrenc dusuncelerindeki gibi benim ailemde herhangi bir sapik !! Yok .
Yaaa iyi bisey yapayim derken kendimce, en sevdiğim ve yakın zamanda kaybettiğim insana canıma babama en büyük hakareti etttin .
Artık mahkemede görüşeceğiz seninle sevgili “Piraye “
Nokta atışı bravoBu konuda bariz şekilde tacizciyi savunan ama alıntı yaparak veya nick vererek ifşa etmeyi doğru bulmadigim bir üye var, o kendini biliyor;
Arkadaşım ailendeki yaşlı sapık veya sadece sapık her kimse, belli ki daha önceki vukuatlarindan siz kurbanı suçlayarak onu kurtarmişsiniz, keza burada da durumu içsellestirip konu sahibinin psikolojik durumuyla ilgili suçlama yaparak apaçık sapığı korumaya çalıştınız.
Ama şunu bilin ki bu yaptıklariniz bir gün döner dolaşır çoluk çocuğunuzu sevdiklerinizi bulur. O yüzden ailenizde ki o sapık kimse ya artık sağa sola iftira atarak, kurbanı suçlayarak onu korumayı bırakın cezasını çeksin veya gerçekten hasta olduğunu düşünüyorsanız zahmet edip , para ve zaman ayırıp adamakıllı tedavi ve kontrolünü sağlayın. Bu şekilde çok günah alır çok bedel ödersiniz. Umarım da ödersiniz....
babasının suçlandığını sandı ya, ''bir babam vardı ama o da öldü hayatda değil'' demek istemiş noktalama işareti sıkıntısından anlaşılması zor olmuş...Hem senin sandığın gibi bir babam vardı hem de senin sandığın gibi sapık bir akrabam yok nasıl oluyor
?
Hem sandığı gibi hem sandığı gibi değil
Anlamadım
Şiddet gösterdiği için, orantısız güç uyguladığı için….Velev ki " kafası kırıktı" ve olayı yanlış anlayıp dedeye temas etti. O konuda dedenin taciz etmesi durumunda hasta ve aciz olabileceği onlarca kez belirtilmesine ve bu durum onun lehine yorumlanmasına rağmen , kurbanın "kafasının kırık" olması ihtimali neden hiç onun lehine yorumlanmadi, aksine güvenilirliğinin sorgulanmasına neden oldu ve aleyhine yorumlandı?Hem de kadınlar tarafından? Hemcinsimiz olduğu için mi? Genç olduğu için mi? Kurban olduğu için mi? İlginç değil mi?
Bilmem size mi diye cevap neden acaba ?Size ne oluyor? Babanız ne alaka? Niye böyle celallendiniz?
Sanaydı çünkü ondanBilmem size mi diye cevap neden acaba ?
O da taciz şokuyla şiddet uygulamış o zaman. Yaşlı adam da hasta olduğu için taciz etmiş. Bu mantıkla her şeye bir şey bulabiliriz. Valla sokak ortasında taciz edilirsem o an ne yapacağımı bilemem. Zaten saniyelik yaşanıyor bu olaylar yani oturup aa adam hastadır belki diye düşünecek vakit falan olmuyor.Şiddet gösterdiği için, orantısız güç uyguladığı için….
E işte ben de bunu diyorum, dede hastaydı taciz hoşgorulmeli , kadın hastaydı fiziksel şiddet hoşgorulmemeli? Tutarsız geldi bana bilemiyorum.Şiddet gösterdiği için, orantısız güç uyguladığı için….
Aaa amca ilahi Hasta misin bana elledin canın Sağ olsun canım amcam "Amcacığım " diyeceğizO da taciz şokuyla şiddet uygulamış o zaman. Yaşlı adam da hasta olduğu için taciz etmiş. Bu mantıkla her şeye bir şey bulabiliriz. Valla sokak ortasında taciz edilirsem o an ne yapacağımı bilemem. Zaten saniyelik yaşanıyor bu olaylar yani oturup aa adam hastadır belki diye düşünecek vakit falan olmuyor.
O bir soru cümlesi hanfendi? Hala anlamış değilim ayrıca siz niye bu kadar celallendiniz ve babanız ne alaka?Bilmem size mi diye cevap neden acaba ?
Sanaydı çünkü ondan
Buradaki konuşma şekillerinizden ve bana yazdığınız direk konuşmalardan şahitlerde var zaten , davam eminin neden cellalendiginde anlarsınız !!O bir soru cümlesi hanfendi? Hala anlamış değilim ayrıca siz niye bu kadar celallendiniz ve babanız ne alaka?
Yazdığınız genel mesajı, ailesindeki tek erkek üzerine alınıyor. Muhtemelen hassas noktası babası, sinirlendi ve cümleleri kafasında toplayıp cevap veremiyor.O bir soru cümlesi hanfendi? Hala anlamış değilim ayrıca siz niye bu kadar celallendiniz ve babanız ne alaka?
Gerçekten uzaktan komik geliyor ama yakından biraz farklı!Hoş gör sen affet gitsin aldırma
Büyüklük sende kalsın sonunda
Sen sarıl o sana sarılmazsa
Sen unut unutmazsa
Bu konuya göre dinlersek tam oldu
Nasıl yaniGerçekten uzaktan komik geliyor ama yakından biraz farklı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?