İğrenç bir olay

Yazdığınız genel mesajı, ailesindeki tek erkek üzerine alınıyor. Muhtemelen hassas noktası babası, sinirlendi ve cümleleri kafasında toplayıp cevap veremiyor.
Genel mesaj mi yoksa Özel mesaj miydi ? Hepimiz cok iyi biliyoruz burda ! Cevabimi da vermistim . Psikolog falan misiniz ?hassam noktam babammis tam net tezinizi vermissiniz !

Genel mesaj mi yoksa Özel mesaj miydi ? Hepimiz cok iyi biliyoruz burda ! Cevabimi da vermistim . Psikolog falan misiniz ?hassam noktam babammis tam net tezinizi vermissiniz !
Sakin üslup kullanarak iletişim kurmadığınız sürece benden yanıt alamazsınız. Size iyi geceler.

Ulaşmak istediğim seviye tam olarak bu ya cahille sohbeti kesmişsiniz bravo. Darısı başıma
Üslup kimliktir. Bir çocuğu da 90 yaşındaki insanı da aynı hevesle dinlerim, tek aradığım nezaket. Derdini, fikrini sakince anlatan insanları çok severim.

Ne oluyor yav? Konu yine karışmış.
Valla dosdoğru yazıyorum. Yaşlı biri tutup elle taciz etse beni, ilk aklıma gelen "hasta olabilir" olmaz. Hadi diyelim sonradan hasta olduğunu öğrendim, bu yine de yaşadığım dehşeti azaltmaz. Üzgünüm ama herkesten önce kendimi düşünürüm, kendi duygularım daha önemli. Tanımadığım birininkini o kadar da ince eleyip sık dokuyarak düşünmem.
Ha ben yetişkin bir kadınım, belki bu durumla başa çıkmam ergen ya da çocuklardan daha kolay olabilir. O yaşlı adam, hasta veya değil; tutup bir çocuğa, gelişme çağında olan bir ergene yapsa, onarılamaz durumlara sebep olabilir.
Bu nedenle her iki durumda da her türlü mağdurla empati yaparım. Mağdursam da kendimi düşünürüm. Çünkü "mağdurum".

Buradaki konuşma şekillerinizden ve bana yazdığınız direk konuşmalardan şahitlerde var zaten , davam eminin neden cellalendiginde anlarsınız !!
Ben ne alaka. Sen çoktan celallenmiştin ben onu yazdığımda. Ben diğer hanımefendinin yazdığını sana diye yorumladım sadece. kime olduğunu kendisi bilir tabi ki. Sen de köşeye sıkışınca bana sarıyorsun alışkanlık yaptı bu sende.

beratti niye konu sahibinin rahatsızlığından bahsettiği eski konusunu getirip "Önemi kalmadı" yazdınız, bir daha soruyorum. Nedir bunun amacı, ne alakadır?
Ayrıca durup dururken bana saydirip, babasıyla ilgili dava açmaktan bahsediyor ve babanız ne alaka sorusuna da cevap vermiyor? Umarım o davayı açar da hem karşı tazminat alır , hem de bu soruların cevaplarını öğreniriz

Kesinlikle. İmzamı atarım bu yoruma. Hastadır vs diye saçmalayanlar şov peşinde. O kadar insan olsalar mağdurla empati yaparlar ilk önce . Ama onların zihniyeti tacizcinin zihniyetine daha yakın tabi

Kesinlikle. İmzamı atarım bu yoruma. Hastadır vs diye saçmalayanlar şov peşinde. O kadar insan olsalar mağdurla empati yaparlar ilk önce . Ama onların zihniyeti tacizcinin zihniyetine daha yakın tabi
Ben o kadar sert düşünmüyorum, kimin ne düşündüğünü bilemem. Ama aklımdan geçeni yazdım oraya.
Diğer taraftan bakarsam da hasta bir yakınım olsa, yabancı birini taciz etse, açık konuşayım anlayış beklemem. Çünkü zorunda değiller. Bu tamamen benim ve ailemin sorunu, toplumu ilgilendirmiyor ki. Yolda okuluna, evine vs. gitmek için yürüyen bir kadının sorunu değil. Bunu yaşamak zorunda değil. Şimdi şu durumdayken, yakınım hasta, siz de çok aldırış etmeyin; unutun gitsin tacizi vs. diyemem. Çünkü hasta olsa da olmasa da kadının yaşadığı değişmeyecek ki. Her iki durumda da tanımadığı birinin temasına maruz kalıyor, durum değişmiyor.

Sizin atışmanızı anlamış değilim zaten ancak, konu sahibinin diğer konusunu bu konuya dahil ederek her ne yapmaya çalıştıysa, çok çirkin görünüyor.

Aynen öyle. Kendi başlarına gelse taciz olayı adam hasta yaşlı falan demezler bu arada. Başkasınn başına geldiği için bu kadar rahatlar.

Valla şunu bilir şunu söylerim yaşlılar bir gün görmüş evliler iki uzak duracaksın, yan yana geçerken bile dikkat edeceksin.En çok sapık bunlardan çıkıyor.

%100
Yaşlı gruptan erkeklerin zihniyeti berbat, her türlü sapıklığı beklerim

Dunya kucuk , sadece internete baglanip yazmakla uzaklasmiyorsun .
Dünya küçük evette konuyla ilgisi ne ve ben şarkı paylaştım gerildi ortam ve bu konuta uydu diye şarkıyla bu yazdığınızın alakası ne ???

Siz herşeyi birbirine karıştirdiniz
Konu sahibine hastasın ondan dediniz
Piraye ortaya bir şey yazdı alıntı yapıp babama laf ettin mahkemeye vericem dediniz
Ben şarkı paylaştım uzaktan güzel ama internete bağlanmayla olmaz dediniz

Uykunuz mu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…