İğrenç bir olay

Camdan evin varsa komşunun camına taş atma.
Bu sözü konu sahibi için yazmadım.
En sevdiğim Rus atasözlerinden biridir. Diğeri de Tolstoyun.... önce senin ellerin kirlenecek diye biten sözüdür.
Velhasıl....
Zhyve BelarusZhyve Tolstoy

Not: ( İnşallah bunları üstüne alınıp Tolstoy benim dedemdi diye dava açacak bir Rus kişisi yoktur burda. Baştan söyleyeyim sadece edebiyatları güzel , yoksa tanımam etmem yani )

Son düzenleme:
Çok kötü yaa, birde deden yaşındaymis bir ayağı çukurda yaptığı şeye bak. Aileniz biliyor mu

Yaşli dede, babami hisleri aitmiş. Sen boyle şeylere fikir verme.insanlik

Kesinlikle. İmzamı atarım bu yoruma. Hastadır vs diye saçmalayanlar şov peşinde. O kadar insan olsalar mağdurla empati yaparlar ilk önce . Ama onların zihniyeti tacizcinin zihniyetine daha yakın tabi
her konu birbirinden farkli. bu konuda hic kimse adam hastadir yazmadi. diger konuyla bu konunun hicbir alakasi yok. bir konuda farkli dusunduk diye sen oyle aklina gelen her yerde senden farkli dusunen insanlara tacizci zihniyetindeler diyemezsin.

sinirlari zorluyorsun. haddini asiyorsun. senin icin sadece bunu yapmamani tavsiye ederim. aksi halde ne beni ugrastir ne kendini rezil et bence. biraz olsun haddini bil.

Kesinlikle. İmzamı atarım bu yoruma. Hastadır vs diye saçmalayanlar şov peşinde. O kadar insan olsalar mağdurla empati yaparlar ilk önce . Ama onların zihniyeti tacizcinin zihniyetine daha yakın tabi
Şov yapmak degil de , psikiyatri bölümünde çalışsaydın gerçekten böyle insanların var olduğuna inanırdın. Bu arada tacizcileri kesinlikle savunmuyorum. Fakat psikolojik hastalığı olanların kesinlikle tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım tecavüzcüler icin de tedavi programları vardı yanlış hatırlamıyorsam

Psikoloji öğrencisiyim

Pratik tada staj yaptığınızda tecrübe ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Ozaman tekrar bu yorumun üstünden geçelim.
Staj yapmadım. Okuyorum henüz. Konu hakkında düşünceme gelirsek hasta olabilir vs diye taciz edilen kişiyi yargılayanların şov yaptığını düşünüyorum hala. Hasta olabilir mi olabilir ama bundan taciz edilene ne pardon? Hasta olabilir diye tepkisiz mi kalınsın? Taciz edilen kişi de hasta olabilir, geçmişinde taciz tecavüz olayları olabilir. Mesele kimin ne sorunu var değil. Ortada bi tacizci bir taciz edilen varsa; tacizciyle değil taciz edilenle empati yapılmalı.

Kalmamalı tabiki , benim düşüncemde bu yönde. Bu şekilde bir insan sokaklarda rahat rahat gezip insanlara zarar vermemeli. Böyle hastaların bir kısmı hastalık derecesine göre tedavi ediliyor yada kapatılıyor. Zaten tacizcilikte hastalık bana göre , normal bir insan bunu yapar mı ?

geçmiş olsun. bu yaşlı adamların belli yaştan sonra kafa tamamen gidiyor, sapıtıyorlar tamamen. ben de nerdeyse taciz ediliyordum böyle yaşlı bir dede tarafından hem de yanında karısı otururken. bunlar tarafından gözle taciz edilmeyen yoktur zaten, iğrenç ya keşke belli yaştan sonra bunların hormonlarını dizginleyecek ilaç kullanımı sıradan bir olay olsa.

bu dedelerin ya kafa gidiyor ya da yaşlılıklarına güvenip sallamıyorlar anlamadım ama beni ürküten kısım biz yine kendimizi koruruz ya bi çocuğu genç kızı sıkıştırsa bir yerde?

Suc duyurusunda bulun.Yerini ve saatini acikca belirt..Cok izbe ve kor bir nokta degilse mobeseden tespit edilebilir.Sonuc olarak yollarda mobese oluyor cogu zaman.
Ben senin yerinde olsam ihmal etmem.Bugun sen usenirsin,diger gun baska biri zaten yasli diyerek sikayet etmez.
Bu kisi de disaridaki insanlara bu sekilde devam eder.Bu sadece senlik degil hem cinslerine olan borcun bir yerde.
Yerinde olsam mutlaka sikayet ederdim.

Elimden geleni yapacam em büyük korkum başka bir kız çocuğun da başına gelmesi

Cok geçmiş olsun ne günler kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…