- Konu Sahibi Legendwomen
-
En sevdiğim Rus atasözlerinden biridir.Camdan evin varsa komşunun camına taş atma.
Bu sözü konu sahibi için yazmadım.
Çok kötü yaa, birde deden yaşındaymis bir ayağı çukurda yaptığı şeye bak. Aileniz biliyor muBugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Yaşli dede, babami hisleri aitmiş. Sen boyle şeylere fikir verme.insanlikBugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Yaşli dede, babami hisleri aitmiş. Sen boyle şeylere fikir verme.insanlik
her konu birbirinden farkli. bu konuda hic kimse adam hastadir yazmadi. diger konuyla bu konunun hicbir alakasi yok. bir konuda farkli dusunduk diye sen oyle aklina gelen her yerde senden farkli dusunen insanlara tacizci zihniyetindeler diyemezsin.Kesinlikle. İmzamı atarım bu yoruma. Hastadır vs diye saçmalayanlar şov peşinde. O kadar insan olsalar mağdurla empati yaparlar ilk önce . Ama onların zihniyeti tacizcinin zihniyetine daha yakın tabi
Gel biraz daha elle , gönlün olsun yeterkiAaa amca ilahi Hasta misin bana elledin canın Sağ olsun canım amcam "Amcacığım " diyeceğiz
Polyanna hoşgörüsü
Şov yapmak degil de , psikiyatri bölümünde çalışsaydın gerçekten böyle insanların var olduğuna inanırdın. Bu arada tacizcileri kesinlikle savunmuyorum. Fakat psikolojik hastalığı olanların kesinlikle tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım tecavüzcüler icin de tedavi programları vardı yanlış hatırlamıyorsamKesinlikle. İmzamı atarım bu yoruma. Hastadır vs diye saçmalayanlar şov peşinde. O kadar insan olsalar mağdurla empati yaparlar ilk önce . Ama onların zihniyeti tacizcinin zihniyetine daha yakın tabi
Psikoloji öğrencisiyimŞov yapmak degil de , psikiyatri bölümünde çalışsaydın gerçekten böyle insanların var olduğuna inanırdın. Bu arada tacizcileri kesinlikle savunmuyorum. Fakat psikolojik hastalığı olanların kesinlikle tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım tecavüzcüler icin de tedavi programları vardı yanlış hatırlamıyorsam
Pratik tada staj yaptığınızda tecrübe ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Ozaman tekrar bu yorumun üstünden geçelim.Psikoloji öğrencisiyim
Staj yapmadım. Okuyorum henüz. Konu hakkında düşünceme gelirsek hasta olabilir vs diye taciz edilen kişiyi yargılayanların şov yaptığını düşünüyorum hala. Hasta olabilir mi olabilir ama bundan taciz edilene ne pardon? Hasta olabilir diye tepkisiz mi kalınsın? Taciz edilen kişi de hasta olabilir, geçmişinde taciz tecavüz olayları olabilir. Mesele kimin ne sorunu var değil. Ortada bi tacizci bir taciz edilen varsa; tacizciyle değil taciz edilenle empati yapılmalı.Pratik tada staj yaptığınızda tecrübe ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Ozaman tekrar bu yorumun üstünden geçelim.
Kalmamalı tabiki , benim düşüncemde bu yönde. Bu şekilde bir insan sokaklarda rahat rahat gezip insanlara zarar vermemeli. Böyle hastaların bir kısmı hastalık derecesine göre tedavi ediliyor yada kapatılıyor. Zaten tacizcilikte hastalık bana göre , normal bir insan bunu yapar mı ?Staj yapmadım. Okuyorum henüz. Konu hakkında düşünceme gelirsek hasta olabilir vs diye taciz edilen kişiyi yargılayanların şov yaptığını düşünüyorum hala. Hasta olabilir mi olabilir ama bundan taciz edilene ne pardon? Hasta olabilir diye tepkisiz mi kalınsın? Taciz edilen kişi de hasta olabilir, geçmişinde taciz tecavüz olayları olabilir. Mesele kimin ne sorunu var değil. Ortada bi tacizci bir taciz edilen varsa; tacizciyle değil taciz edilenle empati yapılmalı.
HayırÇok kötü yaa, birde deden yaşındaymis bir ayağı çukurda yaptığı şeye bak. Aileniz biliyor mu
Böyle bir şarkı vardı sanki elle gel bana elle diyeGel biraz daha elle , gönlün olsun yeterki
Şimdiki zamaneya bakilirsa dede ve ya nine ahlak pozuntusu ilerlemiş Boyule şeylere bakma duya gorme.Insanlik hakkinda fikri bile yok.
Suc duyurusunda bulun.Yerini ve saatini acikca belirt..Cok izbe ve kor bir nokta degilse mobeseden tespit edilebilir.Sonuc olarak yollarda mobese oluyor cogu zaman.Bugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Suc duyurusunda bulun.Yerini ve saatini acikca belirt..Cok izbe ve kor bir nokta degilse mobeseden tespit edilebilir.Sonuc olarak yollarda mobese oluyor cogu zaman.
Ben senin yerinde olsam ihmal etmem.Bugun sen usenirsin,diger gun baska biri zaten yasli diyerek sikayet etmez.
Bu kisi de disaridaki insanlara bu sekilde devam eder.Bu sadece senlik degil hem cinslerine olan borcun bir yerde.
Yerinde olsam mutlaka sikayet ederdim.
Cok geçmiş olsun ne günler kaldıkBugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?