iğrenç bir kadın koca kavgası

Dehşete düştüm okurken. Siz esinizden de betersiniz. Hamileyken hamileyim başka laf yok. Pardon da hamileyken aldatildigimi öğrendim ve terk ettim o an hepsi bu. Yüzünü tırnakla çizmek saldırmak oklavayla 80 kez vurmak çok iğrenç.

Ya bide adama nasıl seni alacağım şu adamı alayım diyosun sen nesin ya çok merak ettim şimdi fotoğrafın canlandı ister istemez gözümde kusura bakmada...

Şimdi hamileliğinin de verdiği hormon değişikliğinden dolayı çok sinirli olman neyse de.Şimdi sen kizdin kocana tabağı yere f irlattin yatak odasına gidip agladin neyse de adamın yüzünü tirmaladin sonradan ütünün piriziyle kafasini yardin sonrada 80 defa oklavayla vururken hic mi yaptığın şeyin farkın varıp duramadin.bildiğin adamdanda psikopatsin. Bence erkekler kulubu olsa adam seninle ilgili ne dert yanardı be (bu arada igrenc sinirli bi hamilelik gecirdim ama hic kafa yarip oklavayla falakaya yatirmadim)

kocaniz ne kadr sucluysa sizde o kadr suclusunuz bence. Tabikide dayak yiyip susmak olmaz ama en basinda laf soylemeler bile abartilmasaydi buraya gelmezdi olay. Ikinizde biraz aksiyon istedi galiba.

Utanın da zaten. Altı üstü iyi yıkamamış alın siz yıkayın madem. Siz çooook hatalısınız

Kizlaaar nerden okuyosunuz da yorum yaziyorsunuz ozellikle de son yorum yazannlaar :) bana mi gozukmuyor sadece :)''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…