- Konu Sahibi sosyologxxxxx
-
Oooww yeni üyeyle fantastik hikayeler
.....................................................................................................................................................................................
İçerik silmek yasak !.....................................................................................................................................................................................
Utanın da zaten. Altı üstü iyi yıkamamış alın siz yıkayın madem. Siz çooook hatalısınızYa bi türlü hırsımı alamadım. Fake değil bu konuyu açmak için yönetimden izin aldım. Bunun dizisi bile izlenmez. Sadece çok üzgünüm kızgınım çaresizim kimseye anlatamıyorum arkdaşlarıma da. Utanıyorum.
.....................................................................................................................................................................................
Bunu şimdiye kadar anlamadıysan işin baya zor. Tedavi uzun sürecek demektir.Ciddiyetle cevap verip tedavi olmalısın diyen arkadaşlara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?