iğrenç bir kadın koca kavgası

Şu an sadece şunu düşünüyorum,bizim komşular çocuk tikirtisindan bile rahatsız oluyor,siz bu derece kavga ederken ses gitmiyor mu ve bu ihtimal sizi rahatsız etmiyor mu, ayy çevreyi bu kadar takan sadece ben miyim

Bu nasıl bir öfke böyle hanımefendi? O nedir öyle kırbaç cezası gibi.. Eşinize saygı duymuyorsunuz kesinlikle, bu basit bir salatalık domates yıkama mevzusu değil. Çünkü hemen başka bir erkekle karşılaştırmışsınız.

Eşinizde de pasif agresif bir tavır var. Onun bu biriken öfkesiyle birgün çok daha farklı bir şekilde karşılaşabilirsiniz.

Valla okudukça şok üstüne şok geçirdim tamam eşiniz haksızmış en başta ama sonrasında sizin yaptıklarınız daha da sadistçe ne bu Ya içim soğumadı Yok hamileyim Yani hamilesiniz die eşinize bu kadar yüklenmenize gerek Yok ve bence haklıyken şuan fazlasıyla haksız duruma düşmüşsünüz umarım bebek doğmadan içinizdeki bu bitmek bilmeyen öfkeniz söner

konu sahibi, evlat yetiştireceksiniz nasipse.
Sağlıklı bir birey olması için sizin ruh halinizin sağlıklı olması lazım öncelikle.
Anlattıklarınız gerçekse bir uzman yardımı alın bence

Allah tez zamanda kocanı senden kurtarsın.Aminnn

Anladik hamilesiniz.40 kere hamileyim,hamile halimle vs .demissiniz.Bu yaptiginiz sacmaliklara bahane mi sizce?

Gercekse eger siz de esiniz de cok tuhafsiniz.Birbirinizi bulmuşsunuz.

Hala hirsimi alamadim diyorsun saka misin sen?
Adam senin kocan dusmanin degil.
Hamileligini kendine kalkan yap bakalim ama bu devirdigin camlar sana yol su elektirik olarak geri doner, bunun lohusaligi evlat buyutmesi var..

O esinde deli midir nedir senin gibi birini tovbe Allahim kabir azabi gibi cekiyor, ikinizde bi degisiksiniz ama sen kesin tedaviliksin o net

Delirdiniz mi siz. Adamın boynunu yüzünü çizip üzerine bir de 80 tane oklavayla vurmak akıl karı mı, insan işi mi?

Eşinize hak vermiyorum kesinlikle Ama siz daha bir haksız daha bir çirkef gelsiniz bana kusura bakmayın.

Bayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.

Hamileysen ne olmuş yahu sanki dünyayı kurtarmışsın .Nedir bu görgüsüzlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…