iğrenç bir kadın koca kavgası

Kusura bakmayin ama siz kotu bir insansiniz bence.. insan esine nasil 80 kere vurur yuzunu cizer kafasini kanatir ya
Kadinla bassaniz anlarim da alti ustu kica saplak yuh be o yavruya sizin siniriniz gecer..
Ayrica esim bana cok cok kizinca popoma atar bi saplak ben gulmeye baslarim kopariz ikimizde, sonra bn onu kovalar koseye kistiririm filan..
Adam bi popoya saplak atti diye neler yapmissiniz, yazik koskoca kadinsiniz, azcik agir olun

Şaka mı bu

Ben şok. Kk'nın şuana dek açılmış en efsane konusu bence... 2010 yılından beri de hep okurum kk'yı...
Takipteyim.

Yalnız bir temiz yıka demekten nasil tabak kırmalar, başka birinin adını verip onla evlenseydim demeler oklavalar falakalar...

Amanın... ikiniz de çok değişiksiniz.

Allah akıl fikir versin ya. Olaya bak, bende titizim ama kocama oklavayla vurmuyorum yada yüzüne tırnak geçirmiyorum tamam hamilesin hassassın ama abartma ya. Her hamile böyle olsa çocuklar babasız kalır. Allah adama sabır versin

Sizinki gibi bir evliligim olacağına umarım evlenmem. Insanlar da sizinki gibi bir evlilik yapacagina bekar kalsinlar. İğrenç bir evlilik bu.

Yaa ben sevgilime kiyamiyorum. Küçücük bir yarasına dayanamiyorum. Kurban olduğum yaa. Hasta olsa gözünün içine bakiyorum. Siz nasıl psikopatlarsiniz yaa.

Utanmalisin zaten ben okurken utandim....doktora gidin bebecik dogmadan tedavi olun gunahtir

Nedir bu hırs ? Bir de su kişiyle evlenmiş olsaydım demişsin çok sabırlı eşin gerçekten ! ! ! Oturup küsüp hatta odaya kendini kapatıp trip atmış olsaydın şimdi birbirinizin yüzüne akça pakça bakıyor olacaktınız. Hamilesin diye bişey demiyorum ama cidden sabır sınırlarını zorlamissin. Adamı mosmor etmişsin pes !

İkinizin ruh halide pekk iyi görünmüyor ama sizin tepkileriniz bana göre biraz fazlaca , hormonlarınızın etkisinden dir sanırım. Hani bir sinirle popoya vurmak falan yine kabul edilecek bişey olmasa da prizle kafaya vurmak , yüz çizmek falan biraz ürkütücü geldi dargınlıklar geçince çok daha utanç verici oluyor eşler için. Tepkilerimizi kontrol altımda tutmak zorundayız diye düşünüyorum. Çokk geçmiş olsun inşallah birdaha olmaz...

Bence adam gerizekalı, bir dakika sana tahammül edemezdim. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin, inşallah çocuğum baba demez ne demek? Yarın eşiniz vefat etse vicdan azabı çekmeyecek misiniz beddua tuttu diye?
Cidden toplum olarak çıldırdık mı ne oldu?
Kocanız da zaten anormal ama siz daha da anormal.

Okumaya devam ettikçe gözlerim büyüdü.
Yahu şiddete karşıyız derken sadece kadına şiddet değil erkeğe şiddete de karşıyız.
Ama önce o başlattı gibi komik bir savunma yapmayın. Adama tokat, yüzünde çizik, kafasını kanatma ve oklava ile vurma diyorsunuz.
Gidin tedavi olun Allah aşkına. Yazık gunah o masum yavruya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…