- 8 Şubat 2010
- 28
- 0
arkadaşım merhaba bende baharda yaptırıyorum benım cok azdı bır daha ugarsmayayım dıye lazere gıtım ama lazerde bıtmeyınce bahar hastahanesıne gıttım ama benım tuyler sankı dahada cogaldı ıyıden ıye pıskolojım bozuldu ve ızlerde var acaba senın nasıl ?arkadaslar bursada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan var mı cok acıll arastırıorum ama henuz bulamadım yardımcı olursanız cooook mutlu olucammm tsklerrr:)
ben bahar hastanesinde başladım iğneliye.ilk seansımdı güzellik merkezindense hastenenin daha steril ve güvenilir olduğunu düşünüyorum fiyatıda güzellik merkezleriyle aynı bakalım sonuç ne olucak
Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(
merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce gül hanııma iğneli epilasyon yaptırmaya başladım ve sonuç bir harika ben ne bir kızarıklık ne bir kabuklanma nede acı hissetim gül hanım gerçekten işini iyi temiz ve ehil yapan birisi ve kıllarım çoktan tüy haline geldi kısa zaman sonrada tamamen bitecekleri kesin. teşekkür ederim gül hanım ve herkese tavsiye ediyorum. :) sağlıcakla
bende gül hanıma gitmeyi düşünenlerdenimm arkadaşım..yüzümde hiç almadığım siyah ayva tüyleri varr acaba gitsem kaç seansta biter sen hiç almışmıydın??
birde epilasyon sorası durumun nasıl??yani kabuk felan kalıcı çukur yada herhangi bişi var mı cnm??
ben bir kere bıyıklarıma yaptırdım bi yerde pişamn oldum resmen 5 ayda ancak kızarıklık biraz gitti bide çukurlarım oldu korkuyorum artık(((
baana yardımcı olursan çok sevinirim..bellki memnun kalmışsın tavsiye edersen gitmeyi düşünüyorum uzun zamandır kullaanan biri olarak...biten oldumu hiç ne durumdasın??
şimdiden çok teşekkürler.sevgiyle kal...opuyorumnanaktan
selam oyammm, soruların ilgimi çekti çünkü bende gül hanıma gidiyorum. koltuk altı ve yüz yaptırıyorum. epilasyondan sonra yüzümde sadece kızarıklık oldu ama oda 2 saat sonra geçti. çünkü gül hanım kendi hazırladığı solüsyonu kullanıyor ve oda cilti sakinleştiriyor. ertesi günede hiçbir iz kalmıyor. bence biran önce karar ver gül hanıma gitmeye başla ve rahatla. fazla aradıkça kötüsüne denk gelebilirsin. gül hanımdan memnun kalacağına eminim. hoşçakal...
bende igneli epilasyon yaptırıyorum.hiç kızarıklık ve kabuklanma olmadı.çok memnunum yani.sonuçta çok güzel ayrıca...
ilgilendiğin için çok teşekkür eederim cnmm..inan arayış içindeyimm..2 yer denedim ikiside beni memnun edemedi kabuklar düştükten sonraa hep iğne izleri kaldı..deevam etmek ve tüylerimden kurtulmakta istiyorum aynı zamanda da...cnm bu arada sen ne zaamandır gidiyorsun yani kaç seasn gittin yzüüne??yüzündeki tüyler ne durumda,benim hiç alınmamış ayva tüyü hepsi daha çabuk sonuç alabilirm gibime geliyo ama tabi belli olmaz..senin nasıldı başladıktan sonra nasıl oldu??tekrardan çok saol cnmzemuszemus