merhaba ben iğneli epilasyon yaptıralı bir yıl oldu ve çok memnun kaldım cihazı tam bilmiyorum ama kıldan ince bir iğnem var... şirinevlerde bir yerde koltuk altıma yaptırdım ve şuan hiç tüy yok.. cihazın ismini bilmiyorum ama yapanın uzman olduğu konusunda şüphem yok.. elektrik vererek köklerini yakıyor...
benim gittiğim uzman hem çok tecrübeli bu konuda hemde çok hijyen çalışıyor iğneyi gözümün önünde açıyor istersem iğne bendekalıyor istenirse özel olarak ambalajlayıp saklıyor bence steril olmak çok önemli bende burdan başka bir arkadaştan tavsiye alarak gittim çok memnunum leke iz asla olmadı iyiki tavsiyesine uymuşum nilly78 e teşekkür ederim
Merhaba. Ben de ince tüyleri lazerin görmeyeceğine kanaat getirdiğimden (bir de kanser korkusundan) iğneli yaptırmak istiyorum. Her yer lazerci dolu ama iğneli yok sanki... Bağdat caddesi, Kadıköy civarında da bildiğiniz bir yer var mı acaba? Konunun 1 numaralı uzmanı olarak size sorayim dedim:) Bilgi verirseniz çok sevinirim:)
Merhaba arkadaşlar, aylardan Ocak, şimdi başlasam 2 tur iğneliden sonra yaz gelecek ve yara içinde dolaşamayacağım için ağdaya dönmek zorunda kalacağım. Boşuna mı gitmiş olurum sizce? Bu arada işlem yaptırmayı düşündüğüm tüyler üst bacaklardaki daha zayıf tüyler.. 2 seansta bitme ya da çok çok incelip seyrelme gibi bi ihtimal olur mu diye düşünüyorum. Tavsiyesi olan?:)
Merhaba arkadaşlar, aylardan Ocak, şimdi başlasam 2 tur iğneliden sonra yaz gelecek ve yara içinde dolaşamayacağım için ağdaya dönmek zorunda kalacağım. Boşuna mı gitmiş olurum sizce? Bu arada işlem yaptırmayı düşündüğüm tüyler üst bacaklardaki daha zayıf tüyler.. 2 seansta bitme ya da çok çok incelip seyrelme gibi bi ihtimal olur mu diye düşünüyorum. Tavsiyesi olan?:)
Dr JldBycn
nişantaşındaki Neka da özellikle önerebileceğiniz isimler varmı? Rengin hanımın (merkezin sahibi) dısında.