İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

koltuk alti icin kac numarali igne kullaniliyor ve uzun mu kisa mi uzun daha coktur ama kalinligi hangisi 3 mü 4 mü lütfen yardim bekliyorum

leylaq çok teşekkürler cevap verdiğiniz yardımcı olduğunuz için:) özelden msj atamıyorum 50 msj olmadığı için evet sterex iğneyi duymuştum iyi olduğunu araştırdım fakat sanırım istanbulda kapanmış o firma nereden bulacağımı bilmiyorum makinama uyar büyük ihtimalle bir bulabilsem iz bırakmayan iğneyi aldığım yerden aldığım iğneler çok kalın adı velona iz bırakıyor malesef. eğitimi halk eğitim merkezinden aldım oranın bana yardımcı olacağını sanmıyorum hocamı arıyorum ses seda yok:) tabiki iletişim kurarız sizinle gelişmeleri haberdar ederiz. siz yeni mi başladınız kendinize yapmaya?. offff çok taktım kafama ya nerden bulucam iyi iğneyi ben((

merhaba mersinde iğneli epilasyon yaptırıp da memnun kalan var mı?nereyi önerirsiniz iğneli için

arkadaşlar dün yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım davul gibi şişmişdı bu sabah normal mı bu

selam arkadasim
ben haznedara bir bayana gidiyorum igneliye
cok memnun kaldim
ve malesef kadin canakkaleye tasindigi icin cok uzgunum dun ögrendim

s.evler bana yakin

bana onerebilecegin igneli epilasyon icin nereler var
yazarsan cok sevnirim

ignelide yapan kisi cok onemli
iz kalmamasi icin

iyi bir yere ihtiyacim var

sevgiler

selam arkadasim
ben haznedara bir bayana gidiyorum igneliye
cok memnun kaldim
ve malesef kadin canakkaleye tasindigi icin cok uzgunum dun ögrendim

bana onerebilecegin igneli epilasyon icin nereler var
yazarsan cok sevnirim

ignelide yapan kisi cok onemli
iz kalmamasi icin

iyi bir yere ihtiyacim var

sevgiler

Tüm arkadaşlara iyi yıllar diliyorum. Umarım yeni yıl herkese öncelikle sağlık (tabii kılsız, tüysüz ipeksi bir cild sahibi olmak dahil) sonra başarı ve mutluluk getirir. Bu arada yeni yılda da sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım. Herşey gönlünüzce olsun.

leylaq'çım özel mesaj yazamıyorum 50 kotasından dolayı. alakasız olcak ama burdan cevap attım.

adı "bandaj" =) o an aklıma gelmemişti ismi =) ama çok önemli bir ayrıntı olup olmadığını bilmiyorum açıkçası, çok net bi bilgim oldugundan degil sadece duydugumdan dolayı yazmıstım streçle sarıyormuş insanlar genelde. ama o zaman terletir diye düşünüyorum. bu sefer de isilik olabilir sanki =)))

Mesajınınzı yeni gördüm, yine de cevaplıyorum. anadolu yakasında hiç bir yer bilmiyorum ama nişantaşı Neka Bu işte çok iyi. Ben bütün BANA DANIŞANLARI NERDE OLURSA OLSUN ORAYA YÖNLENDİRİYORUM. yILLARDIR HİÇ KÖTÜ SONUÇLARINI DUYMADIM. (bU ARADA ONLARLA KARŞILIKLI BİR ÇALIŞMAM YA DA İŞ İLİŞKİM OLMAMASINA RAĞMEN BUNU YAPTIĞIMI DA BELİRTMELİYİM.) Bence illa ki anadolu yakası olsun die kendinizi şartlamayın.

merhaba bugün göbek bölgeme iğneli yapıldı
canım çok yandığı için 15 daikika çalışıldı
fakat şimdi yapılan yerler mercimek büyüklüğünde şiş ve kırmızı
üstelik dipleri de siyah görünüyor,sanki kıl kökü ordaymış gibi hala
bu normal mi, bilgi verirseniz çok sevinirim...

Dr JldBycn
nişantaşındaki Neka da özellikle önerebileceğiniz isimler varmı? Rengin hanımın (merkezin sahibi) dısında.

bir de
arkadaşlar iğnenin altın gümüş platin vs olması sonucu etkiliyormu?
benm dün görüştüğüm hanımlar bana bunların bir önemi olmadıgını söyledi

Merhaba arkadaşlar, aylardan Ocak, şimdi başlasam 2 tur iğneliden sonra yaz gelecek ve yara içinde dolaşamayacağım için ağdaya dönmek zorunda kalacağım. Boşuna mı gitmiş olurum sizce? Bu arada işlem yaptırmayı düşündüğüm tüyler üst bacaklardaki daha zayıf tüyler.. 2 seansta bitme ya da çok çok incelip seyrelme gibi bi ihtimal olur mu diye düşünüyorum. Tavsiyesi olan?:)

Yaptırmanızı tavsiye ediyorum ama mutlaka uzmanına. Şöyleki; şu an için müsaitseniz ve ilk uygulamanızı ocak da ve ikinci uygulamanızı da mayıs sonu gibi yaptırırsanız yazın çok rahat edersiniz. Eğer bunu gerçek bir uzmana yaptırdığınız taktirde seyrelmenin ötesinde bitme düzeyine geleceğinden kuşkunuz olmasın. Ama kötü ihtimalle tamamen bitmeyip yaz döneminde tek tük çıkanlar olduğunu varsayalım ki bu durumda kesinlikle ağda yaptırmayın. çünkü ağda tüylerin içeri batmasına neden olur. Yapmanız gereken makasla kısaltma olmalı. Makasla uğraşamam derseniz kötünün iyisi jileti tercih etmeniz olacaktır. sağlıklı günler dileklerimle.

yaptırdığın yere bağlı benim yaptırdığım uzman bacakları ikinci seansta tüy gibi inceltmişti sanırım son seasta biticek burda reklam çok reklama kanma derim sonra acısını yine sen çekersin çaykahve sevgiyle kal canım

ığneli epilasyonda Avrupa yakasında Derya hanımı önerebilirim size Ethica tıp merkezinde iğneli epilasyon yapıyor senelerdir bu işle uğraşması ve kimi yönlendirdiysem memnun kalması tavsiye sebebidir. herzaman iyi birini bulma şansımız maalesef düşük %100 güven duyabileceğim bir uzman...

Dr JldBycn
nişantaşındaki Neka da özellikle önerebileceğiniz isimler varmı? Rengin hanımın (merkezin sahibi) dısında.

Ben hep rengin hn diyorum ama diğer çalışanlarında deneyimli olduğuna inanıyorum.:lepi:

burası baya bi reklam sayfası olmuş bende size iyi bir tavsiye vereyim o zaman bağdat caddesinde ilker yavrutürkte gül hanım var 20 yıldır bu işi yapıyor onun üstüne iğneli epilasyon yapan bilmiyorum işinde tam uzman onun müşterileri tanınmış mankenler artık karar sizin nete girip bakabilirsiniz yere süper bir yer.

çeneme yaptırsam yaza kadar biter mi acaba bitmezse yazın cımbızla alsam sorun olur mu sizce?

arkadaşlar bir çok hastahanelerdede(memorial,medipol gibi) lazer ve iğneli epilasyonlar yapılıyormuş.neden herkes güzellik merkezlerini soruyor yada oralara yöneliyor,burda herkes onlardan konuşuyorda bu hastanelerden söz edilmiyor.yok mu hiç herhangi bi hastande yaptıran acaba.daha mı pahalı oluyor yoksa:) o yüzdenmi kimse yazmadı:)karasız kaldım acaba herhangi bi hastanedemi daha güvenilir olur yoksa güzellik merkezlerindemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…