Merhaba,
Başıma bu sefer de başka bi dert açtım, araştırma bahanesiyle de yıllar sonra foruma girdim, boş durmayım bu süreçte edindiğim tecrubeleri de paylaşayım dedim.
Birkaç ay once kolumdaki tüyler açık renkli olduğu için iğneli epilasyona başladım Istanbulda.
Madde madde özetleyecek olursak;
*Kesin çözümmü ?? Evet
*Ekonomik mi ? Yapan kişini dk ücretine, elinin çabukluğuna ve kıl yoğunluguza gore değişir.. Bunu hesap edin mutlaka..
*Açıyor mu ?? Benim acı eşiğim yüksek, kalın bölgelerde etkilenmedim pek ama özellikle kemiğe yakın yerlerde durum değişiyor Dikkat!!
Ne kadara, nerde yaptırdım ? İstanbulda bir evde dk sı 1 liraya yaptırdım.
Memnun muyum ? Artı ve eksileri var diyelim.
Artısı +Kesin çözüm
Eksisi -Tüylerim açık renk olsada yoğun olduğu için tahminimden dah uzun sürdü ve daha pahalıya geldi (ki ben ekonomik bir yere gitmeme ragmen)
-Zayıf olan tüylerin güçlenerek hiç ortada yokken coşkulu bi şekilde çıkması da süreci uzattı, bunu da mutlaka göz önünde bulundurun.
-Tenimde koyu renk izler kaldı, bronzlaşınca geçecektir vücudumu tanıyorum. Bu herkeste böyle olacak diye bir şey yok benim yapımdan da kaynaklı fakat kış dönemi yaptırmakta fayda var.
-İşlem sonrası kolum şişti ve nokta nokta yaralar oldu, etraftan gelecek sorulara hazırlıklı olun.
-Saatlerce sürüyor benim gibi çalışanlar için zor ve sıkıcı.
Tam olarak bitmedi tüy gibi olanları yapan kişi içinde görülmesi zor ama artık onlar da benim gözüme batıyor.
Velhasıl kadınlar alemi olarak rahatsızız
ama durur muyuz bence hayır.
Aklıma gelenler bunlar, merak ettiğiniz noktaları msj atarsınız. Foruma girersem cevaplarım
Sevgiler..