İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

açıklamamı anlayamadığınızı belirtmişsiniz ama ifadenizden net olarak anladığınız görülüyor, herhalde teyit ettirmek istediniz.:) sağlıcakla kalın.

aysel hanım ben de iğneli epilasyon yaptıracğım da aletın markasının bi önemi varmı?bi de varsa eğer önemi bana en iisi hangisi onu söleyebilrmisiniz?

kızlar bişi sorcam şimdi epilasyon yapan kıllar bi daha çıkmıyormu yoksa çıkınca daha ince ve güçsüzmü çıkıyor bunu yapan arkadaşlar söleyebilirmi lütfen

Valla Aysel Hanım anladığım oydu işte dediğinizdn ama diğer kimse öyle söölemediği sizde uzman olduğunuz için yanlış anlamış olmiyim die sordum gerçekten zira ben obsesif ve tırsak kişiliğim dolayısyla bu işi haddinden fazla araştırdım yaptırmadan önce ve herkes olayı su sekilde anlattı; örneğin 10 tane kıl olan bir bölge olsun, 10 kılın alınmasına 1 tur adı veriliyor, çok ince tüyler haricindekilerin tamamen yok olması en az 2-3 tur sürüyor. Şimdi 5 uzmandan bunu duyup sizden farklı bişey duyunca ben yanlış anladım sandım haliyle. Ama neden olmasın olabilir tabi çünkü herkes iğneli epilasyonda yara olur derken Gül Hanım olmaz diyordu gittim test ettim hakikaten de olmadı demek ki farklı şeyler de doğru olabiliyor. Sizin söylediğiniz şey de doğruysa muhteşem olur gerçekten çünkü iğneli epilasyon cok can acıtıcı bişey benim için, keşke bi kerede bitiverse de kurtulsam.

bu arada iğneli epilasyondan önce acıyı hissetmemek için iğne yaptıran var mı ya da iğne yaptırmanın bir zararı var mıdır?Benim acı eşiğim çok düşük o kadar dayanamıyorum ki bi dahaki sefer önce eczaneye gidip iğne yaptırmayı düşünüyorum=(

evet cnm ben aldırmıştım kalın kıldı benimkiler ve şu an çok çok azaldı ve inceldiler bide öyle birilerinin dediği gibi bir seansta puf diye yok olmazlar inanma cnm.kızarıklık sorunuda cevaplayım kızarıklık bi kaç saat sonra geçiyo iz falan kalmıyo.

çok teşekkür ederim cnm en kısa zamanda gidicem gül hanımaa...yorumların için saolll..inş hepimiz en kısa zamanda kurtuluruzzz:)

keşke gül hanım gibi birini bende burda bulsamm.ankaradakiler bulamadıkmı böyle tecrübeli birini???

syntestetic rumuzlu arkadaşa çok teşekkür ederek başlicam yazıma :) o burada zeynep hanımdan bahsetmişti. Zeynep Polat isimli uzmandan bahsetmişti. Ben kendisine gittim görüştüm, ve 2 seanstır yüz bölgem için gidiyorum. Zeynep Hanım işinde gerçekten oldukça uzman ve çok tatlı dilli. Daha önce başından 2 kez büyük çapta hırsızlık vakası geçmiş oldugu ve marmara depremi sonrası sıkıntılar yaşandığı için işyeri çok şaşalı değil, bu ilk bakışta biz bayanların gözünü boyamak için önemli bi unsur gibi gelir hep ama iğneli epilasyona dekorasyon dersi için gitmiyoruz sonuçta, en önemli unsurlar yapan kişi işin ehlimi, hijyenikmi, kullanılan makine kaliteli mi, iğnesi kalitelimi sorularının yanıtlarıdır. Kendisinin sertifikalarını inceledim yurt içi ve yurt dışından biçok sertifikası var, makinesi apilus, iğnesi ise velona altını da gümüşü de mevcut. Yüz bölgem için gidiyorum demiştim, ilk 2-3 saat kızarıklık oluyor, daha sonra bunlar iniyor, ertesi gün cok belirginsizleşiyor, dışarı rahatça çıkabiliosunuz. Daha önce başka bi merkezde çok tatsız bi deneyim yaşadığım için burada içim rahat edince sizinle de paylaşmak istedim.

gul hanimdan memnun kalmana sevindim canim gercekten isinin uzmani

Son düzenleme:
evet canim kadin olmanin zorluklarini yasiyoruz hep

Son düzenleme:
arkadaşlar avrupa yakasında oturanlar için ben de Zeynep Hanımı kesinlikle öneriyorum. Ortaklar caddesinde işyeri, cevahire çok yakın. Yukarda da yazdım çalıştığı ürünlerin markalarını. 20 yıldır yapıomuş bi de bu işi onu söylemeyi unutmuşum. O kadar hassasım ki bu iğneli epilasyon konusunda siz de gidin görüşün fikir edinin isterim. :)

Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(

canim anladigim kadariyla gul hanim gercekten isinin ehli ama kenisine ulasamadim bi turlu lutfen gul hanimin adres ve telefonunu verebilirmisin bende ona gidicem bu forumda okuduklarim onun cok iyi bir uzman oldugunu gosteriyor tesekkurler

bu arada iğneli epilasyondan önce acıyı hissetmemek için iğne yaptıran var mı ya da iğne yaptırmanın bir zararı var mıdır?Benim acı eşiğim çok düşük o kadar dayanamıyorum ki bi dahaki sefer önce eczaneye gidip iğne yaptırmayı düşünüyorum=(

ben özel bölge de çalışılırken iğne yaptırıyorum. zararı uzun vadede var mı bilmiyorum ama yaptırırken çok rahatlık sağlıyor. akımın etkisini düşürüyormuş fakat iğne yapılınca çok yüksek akımda çalışılabiliyor. iğne yapılmazsa daha düşük akımda çalışılacağı için süreyi uzatmıyor. bunu bana yapan uzman söyledi.ama şunuda söylemekte yarar var iğne yapılırkende canınız acıyor eyvahedigeldismile

kızlar bende kolumdaki tüyler için iğneli epilasyon yaptırsam kurtulur muyum sizce :KK43:

Uzmanına müraacat ettiğiniz taktirde kurtulacağınızdan en ufak bir şüpheniz olmasın.

arkadaşlar avrupa yakasında oturanlar için ben de Zeynep Hanımı kesinlikle öneriyorum. Ortaklar caddesinde işyeri, cevahire çok yakın. Yukarda da yazdım çalıştığı ürünlerin markalarını. 20 yıldır yapıomuş bi de bu işi onu söylemeyi unutmuşum. O kadar hassasım ki bu iğneli epilasyon konusunda siz de gidin görüşün fikir edinin isterim. :)

merhaba cnm,bende avrupa yakasında beğenilen bu aletle çalışan bi yer arıyorum..yerini tam olarak bana yollarmısınn ben özelden msj atamıyorum..eğer atabiliyorsan atarmısın yada açık adresini verirmisinn rica etsem benim içinde çok önemli yüzüm için gidicemmde..şimdiden çok saol cnm...kaydirigubbakcemile3

syntestetic rumuzlu arkadaşa çok teşekkür ederek başlicam yazıma :) o burada zeynep hanımdan bahsetmişti. Zeynep Polat isimli uzmandan bahsetmişti. Ben kendisine gittim görüştüm, ve 2 seanstır yüz bölgem için gidiyorum. Zeynep Hanım işinde gerçekten oldukça uzman ve çok tatlı dilli. Daha önce başından 2 kez büyük çapta hırsızlık vakası geçmiş oldugu ve marmara depremi sonrası sıkıntılar yaşandığı için işyeri çok şaşalı değil, bu ilk bakışta biz bayanların gözünü boyamak için önemli bi unsur gibi gelir hep ama iğneli epilasyona dekorasyon dersi için gitmiyoruz sonuçta, en önemli unsurlar yapan kişi işin ehlimi, hijyenikmi, kullanılan makine kaliteli mi, iğnesi kalitelimi sorularının yanıtlarıdır. Kendisinin sertifikalarını inceledim yurt içi ve yurt dışından biçok sertifikası var, makinesi apilus, iğnesi ise velona altını da gümüşü de mevcut. Yüz bölgem için gidiyorum demiştim, ilk 2-3 saat kızarıklık oluyor, daha sonra bunlar iniyor, ertesi gün cok belirginsizleşiyor, dışarı rahatça çıkabiliosunuz. Daha önce başka bi merkezde çok tatsız bi deneyim yaşadığım için burada içim rahat edince sizinle de paylaşmak istedim.

birde cnm syntestetic arkadaşımızz nerde bahsetti bildiğim kadarıyla o gül hanıma gidenlerdenn??

birde cnm syntestetic arkadaşımızz nerde bahsetti bildiğim kadarıyla o gül hanıma gidenlerdenn??

evet oyam syntestetic zeynep hanımdan memnun kalmamış daha sonraki yorumlarını okursan görürsün o yüzden gül hanıma gidiyor oda karar senin canım aynı makinenin son sistemi gül hanımda var ama bence makine değil sadece uzmanda önemli bence sen bunu syntiestetice sor derim ona göre karar ver canım..

X