syntestetic rumuzlu arkadaşa çok teşekkür ederek başlicam yazıma :) o burada zeynep hanımdan bahsetmişti. Zeynep Polat isimli uzmandan bahsetmişti. Ben kendisine gittim görüştüm, ve 2 seanstır yüz bölgem için gidiyorum. Zeynep Hanım işinde gerçekten oldukça uzman ve çok tatlı dilli. Daha önce başından 2 kez büyük çapta hırsızlık vakası geçmiş oldugu ve marmara depremi sonrası sıkıntılar yaşandığı için işyeri çok şaşalı değil, bu ilk bakışta biz bayanların gözünü boyamak için önemli bi unsur gibi gelir hep ama iğneli epilasyona dekorasyon dersi için gitmiyoruz sonuçta, en önemli unsurlar yapan kişi işin ehlimi, hijyenikmi, kullanılan makine kaliteli mi, iğnesi kalitelimi sorularının yanıtlarıdır. Kendisinin sertifikalarını inceledim yurt içi ve yurt dışından biçok sertifikası var, makinesi apilus, iğnesi ise velona altını da gümüşü de mevcut. Yüz bölgem için gidiyorum demiştim, ilk 2-3 saat kızarıklık oluyor, daha sonra bunlar iniyor, ertesi gün cok belirginsizleşiyor, dışarı rahatça çıkabiliosunuz. Daha önce başka bi merkezde çok tatsız bi deneyim yaşadığım için burada içim rahat edince sizinle de paylaşmak istedim.