anladım cnm ben galiba yazıları karıştırdım...uzak olmaması benim için ii olurdu ama tabi yapıcak bişi yok ii olana gitmek lazım dediğin gibi bu arada senin nasıl gidioo seanslar bildiğim kadrıyla sende yüze gidenlerdendinn cnm??evet oyam syntestetic zeynep hanımdan memnun kalmamış daha sonraki yorumlarını okursan görürsün o yüzden gül hanıma gidiyor oda karar senin canım aynı makinenin son sistemi gül hanımda var ama bence makine değil sadece uzmanda önemli bence sen bunu syntiestetice sor derim ona göre karar ver canım..
memnun kalmadığıını sölememişti baharcım yanlış hatırlıosun. Yeri küçü oldugu için hiç başlamamıştı zeynep hanımda.(Ki ben burada mesajımda bu yerin küçük olma meselesinden de bahsettim, ilk bakışta ben de yadırgamıştım.) Ve sen burda sürekli gül hanımdan bahsettiğin için orada başlamayı tercih etmişti son kararında. Zeynep hanımın yeri ortaklar caddesinde. Şİmdi cevahire gittiğini farzet. Cevahirinn sol tarafından aşağı yürü, ve ilk soldan içeri gir. Yol üzerinde Zeynep Polat tabelasını göreceksin. Yada ortaklar caddesinde Mudo outlet nerde die sorarsan aynı hizada bulabilirsin. Hemen seansa başlamıo sanırım zeynep hanım da, önce görüşürsünüz bilgilenirsiniz karşılıklı, sonra sen kararını verirsin canım.
memnun kalmadığıını sölememişti baharcım yanlış hatırlıosun. Yeri küçü oldugu için hiç başlamamıştı zeynep hanımda.(Ki ben burada mesajımda bu yerin küçük olma meselesinden de bahsettim, ilk bakışta ben de yadırgamıştım.) Ve sen burda sürekli gül hanımdan bahsettiğin için orada başlamayı tercih etmişti son kararında. Zeynep hanımın yeri ortaklar caddesinde. Şİmdi cevahire gittiğini farzet. Cevahirinn sol tarafından aşağı yürü, ve ilk soldan içeri gir. Yol üzerinde Zeynep Polat tabelasını göreceksin. Yada ortaklar caddesinde Mudo outlet nerde die sorarsan aynı hizada bulabilirsin. Hemen seansa başlamıo sanırım zeynep hanım da, önce görüşürsünüz bilgilenirsiniz karşılıklı, sonra sen kararını verirsin canım.
benüm yüzüm çok problemli canım. Daha önce lazer yaptırmıştım bilip bilmeden, sora uzun bi süre sirle aldırdım tüyler yüzümün hertarafına yayılmış durumda ve zor bi yapısı var ince ince sık sık ve kalınlar da var.
Ben daha önce neka die bi merkez varya çok popüler, işte oraya gittim ve yüzümü yaktı kadın, hala onun lekeleri duruo yüzümdeAllahtan tek seans gittim bi daha gitmedim nasısa geçer diip! Sonra Zeynep Hanımın adını duydum bana cok yakın olmasından dolayı hemen gittim görüştüm. Sonra da başladık benim 2 seans oldu. İlk gün yüzüm kızarıyo 2-3 saate geçiyo. Ertesi gün sadece dokundugumda hissedebiliorm, bakan biri anlamaz, asla leke iz vs oluşmadı. 2 gün sonra fln minnack belli bile olmayan kabuklar oluşuo iğne incecik ztn onun ucu kadar o da hertarafımda olmadı, dokununca hissedilio onlar da. Bi önceki bayana yaptırdıgımda yüzümün şişliği o kadar kötüydüki tarifi olamaz haftalarca geçmemişti! Zeynep hanım subattan hazirana kadar % 70 i bitiririz dedi.
Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(
hahhahah :)) valla gitmeyin zeynep hanıma her istediğim zamana randevu alıp gidebileyim ben rahatca. Benim işime gelir bi bakıma bu durum ki zaten adını bile vermeyi düşünmüodum bana zaman ayıramaz die ama kendi çektiğim sıkıntıları hatırlayıp benimle aynı acıları çekenlere yardımcı olmak istedim.Baharcım senin müşteri olduguna inancım pek kalmadı zaten. Geçmişe yönelik mesajlarını okuyunca, bana msnde çok eski müşterisi oldugunu sölemiştin.Tüylerinden kurtulduğunu söylüodun. Oysa 6 ay önce epilasyoncu arıorum die başlayıp birden Gül Hanımı övmeye başlamışsın. Ha tabiki iyidir(iyisinizdir:) Gül Hanım bilemiorm ama bu kadar ısrarla bu konusmaları yapmanız sürekli burada aynı lafları tekrarlamanız, aynı taktikleri kullamanız bence sizi pe güvenilir kılmıo. Şahsen bana çok itici geldi. Aysel hanıma kalkıp gitmek isteyenlere bile "ne gerek var yaa gitmeyin o kadar bi özellik yok" dediğini gördükten sonra hele sadece gülümsüyorum burada yazdıklarınıza.