açıklamamı anlayamadığınızı belirtmişsiniz ama ifadenizden net olarak anladığınız görülüyor, herhalde teyit ettirmek istediniz.:) sağlıcakla kalın.
evet cnm ben aldırmıştım kalın kıldı benimkiler ve şu an çok çok azaldı ve inceldiler bide öyle birilerinin dediği gibi bir seansta puf diye yok olmazlar inanma cnm.kızarıklık sorunuda cevaplayım kızarıklık bi kaç saat sonra geçiyo iz falan kalmıyo.
3 seans gittim ben ilk durumuna göre bayağı azaldı ve inceldi dediğim gibi hiç izde kalmadı memnun kalacağından eminim
keşke gül hanım gibi birini bende burda bulsamm.ankaradakiler bulamadıkmı böyle tecrübeli birini???
insallah bulursunuz canım sizde gül hanım gibi bir uzman önemli olan işini bilen tecrübeli bır uzman bulmak ..
Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(
bu arada iğneli epilasyondan önce acıyı hissetmemek için iğne yaptıran var mı ya da iğne yaptırmanın bir zararı var mıdır?Benim acı eşiğim çok düşük o kadar dayanamıyorum ki bi dahaki sefer önce eczaneye gidip iğne yaptırmayı düşünüyorum=(
arkadaşlar avrupa yakasında oturanlar için ben de Zeynep Hanımı kesinlikle öneriyorum. Ortaklar caddesinde işyeri, cevahire çok yakın. Yukarda da yazdım çalıştığı ürünlerin markalarını. 20 yıldır yapıomuş bi de bu işi onu söylemeyi unutmuşum. O kadar hassasım ki bu iğneli epilasyon konusunda siz de gidin görüşün fikir edinin isterim. :)
syntestetic rumuzlu arkadaşa çok teşekkür ederek başlicam yazıma :) o burada zeynep hanımdan bahsetmişti. Zeynep Polat isimli uzmandan bahsetmişti. Ben kendisine gittim görüştüm, ve 2 seanstır yüz bölgem için gidiyorum. Zeynep Hanım işinde gerçekten oldukça uzman ve çok tatlı dilli. Daha önce başından 2 kez büyük çapta hırsızlık vakası geçmiş oldugu ve marmara depremi sonrası sıkıntılar yaşandığı için işyeri çok şaşalı değil, bu ilk bakışta biz bayanların gözünü boyamak için önemli bi unsur gibi gelir hep ama iğneli epilasyona dekorasyon dersi için gitmiyoruz sonuçta, en önemli unsurlar yapan kişi işin ehlimi, hijyenikmi, kullanılan makine kaliteli mi, iğnesi kalitelimi sorularının yanıtlarıdır. Kendisinin sertifikalarını inceledim yurt içi ve yurt dışından biçok sertifikası var, makinesi apilus, iğnesi ise velona altını da gümüşü de mevcut. Yüz bölgem için gidiyorum demiştim, ilk 2-3 saat kızarıklık oluyor, daha sonra bunlar iniyor, ertesi gün cok belirginsizleşiyor, dışarı rahatça çıkabiliosunuz. Daha önce başka bi merkezde çok tatsız bi deneyim yaşadığım için burada içim rahat edince sizinle de paylaşmak istedim.
birde cnm syntestetic arkadaşımızz nerde bahsetti bildiğim kadarıyla o gül hanıma gidenlerdenn??