İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

işin gerçek uzmanları güzellik merkezlerinde çalışıyor hastende çalışanlarsa pratisyenler yani uzmanların yetiştirdikleri elemanlar o yüzden herkez güzellik merkezlerini tercih ediyor

Ben de göğüs bölgeme yaptırmak istiyorum, orada kıllar çok yoğun olmaz siz bilirsiniz. Ve kişiden kişiye değişiyor ama, tecrübelerinize ortalama ne kadar seans gerekir bitmesi için?

izmirde gidebileceğim güvenilir bir merkez varmı yada gidip tecrübe edenler fayda görenler lazerden sonra koltukaltımda ince tüyler kaldı almakta istemiyorum yine başa dönmekte.. tavsiyelirinizi bekliyorum..yaza kadr bitirmek istiyorummmmm

Biri bana cevap versin lütfen;
ığneli epilasyonda iğnenin altın yada gümüş bilmemne olması bişi değiştirirmi?
Altın olunca sonuc daha hızlı ve lekesiz oluyo sanırım.
Biri lütfen bilgisini paylaşsın, hassas bir cildim var ve 2 hafta önceki lekelerim küçülmüş olsada hala duruyo, altın değildi kullanılan iğne.

bende yaptırıorum arkadaslar,nisan ayından bu yana epeyce azaldı bıyık bölgem.ama burda dakikası 50 kr :)

canım ben öyle bişey duymadım.altın gümüş vs. die.bnm bi arkadasımında cildi çok hassas,bu epilasyonu yaptırdıgında günese cıkmaması gerekıo.lekeler 10 günde fln gecıo.zor bi durum,yardımcı olmaya calıstım.umarım olmusumdurbayanssulusmile

valla ben taa balıkesir edremitten izmir'e aysel epilasyona gidicem haftaya..aysel hanım gerçekten işinin uzmanı biri bence..konuda kendi sayfası var inceleyebilirsin bana gayet güvenilir geliyo..sitesinide inceleyebilirsin,aysel epilasyon diye aratırsan çıkar..

Arkadaşlar bu neka denen yeri övüp durmuşsunuz ama birincisi neka çok pahalı bir yer, yüze bi tek rengin denen bayan çalışıyomuş ve saati 180tl dedi inanılmaz bi para bu bence. Ayrıca diğer çalışanlar da yeterince ehil görünmüyor; mesela alındaki saçların alınması tehlikeli olur mu die sordum, buna herkes aldırıyo valla noolcek die cevap verdiler. 5 tlye iğne satıyorlar ve iğneyi kıla göre falan belirlemiyolar. Ama aslında iğnenin türü markası kalınlığı falan cok önemliymiş. Bu forum da daha önce belirtildii gibi herhangi bir soru da sormuyorlar kalp rahatsızlığınız var mı vesaire... Bu nedenlerden bana hiç güven vermediler. Bir de burda hastanelerde iğneli epilasyon yapılıyor diyen arkadaşlar o hastaneler nereler? Benim araştırmalarım sonucunda tek gördüğüm hastanelerde hep lazer uygulandığı. Hatta iğneli hastaneler dışında da yok denecek kadar az. Oysa lazer yüze uygulandığında tüylenme yapıyor bunu dermotologlar bile söylüyor o zaman tek yöntem iğneli kalıyor. Hatta ben lazeri koltukaltıma yaptırdım hem de gayet iyi bir merkezde Daphne'de, ama 6.seansta fena yaktılar beni, izlerim 4 ayda geçti ve deli gibi kaşınıyor artık koltukaltlarım=( Sonuç itibariyle ara tara işin içinden çıkamadım ağlıycam artık=(( istanbul'da yara bere bırakmayan ehil bir iğneli epilasyon uzmanı bulursam şehrin öbür ucunda da olsa gidip bulup elini öpücem valla=)

hastaneler iğneli epilasyon yapmıyor yeditepe üniversite hastanesiyle çalışıyor ilker yavrutürkteki gül hanım çünki orda iğneli yok ordan ince yada görmedikleri kılları olan epilasyonları gül hanıma yönlendiriyorlar zaten yerleride yanyana yani anlayınki bu işte gerçekten uzman gül hanım uzun yıllar bağdat caddesinde hizmet vermiş çok kaliteli ve işinin uzmanı

siteye baktım çok fazla birşey göremedim yani istanbulda bu kadar uzmanlar varken taaa izmire gitmeye değmez bence

Gamze kardeşim teveccüh dolu sözlerin ve güvenin için çok teşekkür ederim, Gerçekten çok mutlu oldum. Ancak sözlerin beni ne kadar mutlu ettiyse b_bahar arkadaşımızı da o kadar rahatsız etmiş olmalı ki Balıkesir'i İstanbul olarak algılayıp değerlendirme yapmış. Elbette ben, ne bu denli iddialıyım ne de böyle bir talebim var. Takdir edilmek insanları motive eder ama takdir edileni takdir edildiği için eleştirmek eleştiren kişiye ne kazandırır bunu anlamak çok zor. Değerlendirmeyi katılımcılara bırakıyor sağlıklı günler diliyorum.

Ben bugün Aysel Hanım'a göğüs bölgemi yaptırdım ve şimdiden pek mutluyum. Valla acımadı diyemem hatta bu kadar acıyacağını düşünmemiştim, lakin benim göğüslerim normalde hassas olduğu için anormal bir acı hissettim sanırım.

Şimdi sadece rötuşlar kaldı, çok minik minik tüyler.. 2-3 hafta sonra da onları halletmeyi düşünüyorum. Ve sonra sırasıyla diğer bölgelere gelecek.

Bir de lazer yaptırıyorum başka bir bölgeye ve gördüm ki iğneli kesinlikle daha iyi.. Tabii acıya biraz dayanabiliyorsanız :)

Arkadaşlar 3 hafta önceki epilasyonun lekeleri su anda bu şekilde. Bunun geçmesi için naapmalıyım? Panik olmaya başladım resmi büyütüp bakın.

Arkadaşlar 3 hafta önceki epilasyonun lekeleri su anda bu şekilde. Bunun geçmesi için naapmalıyım? Panik olmaya başladım resmi büyütüp bakın.

lekeler gözükmüyor lekeler kahverengimi merak ettim eğer kahverengi olmuşsa limon sürebilirsin limon lekeleri açıyor

arkadaşlar mrb..1 saatir yazılanları okuyorum bende iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim.fakat yaptırıcak iyi bir yer arayışındayım.bir yerle görüştüm ama fiyat olarakta hiç bir bilgim olmadığından emin değilim bakırköydeyim ben buralarda varsa bildiğiniz lütfen paylaşırmısınız....

Arkadaslar ben bugun usenmedim kalktim karsilara kadar gittim(Anadolu yakasina) Gul Hanimi buldum ve nihayet cesaret edip igneli epilasyon yaptirdim yuzume=)) Anestezik bisii surmedim, canim acidi gerecekten ama oyle katlanilmayacak bi aci diildi. Sadece biyik bolgem cok acidi ona dayanamadim,o yuzden onu emlayla yapicaz bi dahaki sefere. Valla yaptirali daha 1,5 saat oldu ama yuzumde yara bere kabuk mabuk bisey yok. Sadece kizardi biraz ilk basta o kadar. Cerenicious kabuk olmayinca da az akim veriliyo olabilir diye endise etmistin sen ama ben simdi dusunuyorum da bundan fazla akim verilseydi ben o aciya dayanamazdim zaten. Alnimdaki saclara, favori denen bolgeye, ceneme ve koltuk altima yaptik. Ben canim tatli oldugu icin 2dk.da bi durdurdum Gul Hanimi ona ragmen hepsi 80 dk. surdu. Igne de velona marka altin igneydi. Valla erken konusmak gibi olmasin ama simdilik gayet memnunum hayatimdan.

Cerenicious canim sen git bi dermotolga burda kim sana ne diyebilir, git bi doktora goster dogru duzgun ilac falan versin o kadar rahatsiz olduysan.

synesthetic cnm küçülüyolar gittikçe bi süre daha beklicem bi cilt doktoruna danıştım o erken dönem die adlandırdı hatta allerji kremi önerdi, gül hanıma gitmişsin yüzüne uygulatmışsın sen de, ben aslında bi hafta sonraki yorumunu merak ediyorum daha cok, kabuklanma yada lekemsi olaylar 1 hafta sonra belirio, bi de gül hanım kaç yaşlarında ne kadar zamandır bu işle uğraşıomuş? Ve sana tahminen şu kdr sürede bitiririz gibi bi tarih verdimi? Bi de kendisi altın iğnemi önerdi sen mi özellikle seçtin?Bi de cnm sen ilk defamı iğneliye gidiosun?

arkadaşlar sonunda bende bugün yaptırdım çeneme iğneli epilasyon.hani akımı verdikçe dıt dıt diye ses çıkıyorya bazen iki kere bazen 4 kere ses çıktı.yani 4 defa akımı verdi.işte o 4 defalarda canım yandı bayağı.çenemde bir yer kanadı yaparken.bu normalmi bilmiyorum.şimdi hafif kabarcıklar var.sonra ne olur bilmiyorum.synesthetic gittiğin yer hakkında biraz bilgi verirmisin.tabi yüzünün son hallerinide yazarmısın.yani nasıll oldu kabuklanma falan oldumu.gül hanım kendisimi yapıyor iğneliyi yoksa elemanamı yaptırıyor.hani gittiğim yerden memnun olmazsam oraya gelirim:)bizi biraz aydınlat olurmu canım

Evet ben ilk defa igneli epilasyon yaptirdim canim, o yuzden bir hafta sonra bir seyler cikarsa bilemiyorum o zaman yine yazarim ama bugun ikinci gun tertemiz simdilik. Yani soyle ki koltuk altimda zaten mis gibi kizariklik bile olmadi, yuzumdeyse favori denen yerlerde de kizariklik sislik bisey yok, cenemde de oyle, sadece alnimda biraz sislik var gibi ama gorunuste anlasilan bisey degil ellerimle hissediyorum azicik. Onun disinda Gul Hanim su kadar zamanda biter gibi bir sey soylemedi, sadece mesela alnimdakiler icin bunlar koklu zor geliyorlar ama koltuk altim ve favaorilerim icin bunlarin bir cogu belki bi daha cikmaz bile cok inceler kolay geliyorlar dedi. Gul Hanim 40 yasinda saniyorum ve yalan olmasin ama 15-20 yildir yapiyor anlattiklarindan anladigim kadariyla. Altin igneye gelince sen yuzde gozenekleri buyutuyor dedigin icin ben temkinli yanastim ancak Gul Hanim bitek velona altin igneyle calisiyordu ve beni ikna etti. Mstf senin soruna gelince yuzumde kabuklanma falan yok henuz ve Gul Hanimin soyledigine gore olmayacak da. Gul Hanim sadece kendisi calisiyor ancak randevu almak gerekiyor. Ben burayi bu site sayesinde buldum bir arkadasimizdan internet adresini aldim orda irtibata gectim.'************************' buradan ulastim kendisine. Biraz zaman gecsin yine yazarim yuzumun gozumun akibetini size=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…