Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırmanızı tavsiye ediyorum ama mutlaka uzmanına. Şöyleki; şu an için müsaitseniz ve ilk uygulamanızı ocak da ve ikinci uygulamanızı da mayıs sonu gibi yaptırırsanız yazın çok rahat edersiniz. Eğer bunu gerçek bir uzmana yaptırdığınız taktirde seyrelmenin ötesinde bitme düzeyine geleceğinden kuşkunuz olmasın. Ama kötü ihtimalle tamamen bitmeyip yaz döneminde tek tük çıkanlar olduğunu varsayalım ki bu durumda kesinlikle ağda yaptırmayın. çünkü ağda tüylerin içeri batmasına neden olur. Yapmanız gereken makasla kısaltma olmalı. Makasla uğraşamam derseniz kötünün iyisi jileti tercih etmeniz olacaktır. sağlıklı günler dileklerimle.
Biri bana cevap versin lütfen;
İğneli epilasyonda iğnenin altın yada gümüş bilmemne olması bişi değiştirirmi?
Altın olunca sonuc daha hızlı ve lekesiz oluyo sanırım.
Biri lütfen bilgisini paylaşsın, hassas bir cildim var ve 2 hafta önceki lekelerim küçülmüş olsada hala duruyo, altın değildi kullanılan iğne.
izmirde gidebileceğim güvenilir bir merkez varmı yada gidip tecrübe edenler fayda görenler lazerden sonra koltukaltımda ince tüyler kaldı almakta istemiyorum yine başa dönmekte.. tavsiyelirinizi bekliyorum..yaza kadr bitirmek istiyorummmmm
valla ben taa balıkesir edremitten izmir'e aysel epilasyona gidicem haftaya..aysel hanım gerçekten işinin uzmanı biri bence..konuda kendi sayfası var inceleyebilirsin bana gayet güvenilir geliyo..sitesinide inceleyebilirsin,aysel epilasyon diye aratırsan çıkar..
Arkadaşlar 3 hafta önceki epilasyonun lekeleri su anda bu şekilde. Bunun geçmesi için naapmalıyım? Panik olmaya başladım resmi büyütüp bakın.