İğneli Epilasyon iğneli epilasyon tüylerim bitti diyenler

son seansımdan geliyorum yine. yüz 30 dk ya indi. 10 dk alın 10 dk göğüs ekstra çalıştık. güzel gidiyor memnunum.

ben 3 seneden fazladır lazere gidiyorum alexrandrite cihazla yapıyorlar. Çok çok iyileşme var ilk başladığım zamanlar sakal gibiydi çünkü. Ama çok uzun süre oldu ve hala tam olarak bitti diyemiyorlar hala rahatsız edici kıllar cıkıyor. Ben de gittiğim hastanede artık iğneliyle devam etmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz?? Bir de öğretmenim ve yaptırdığım yerden çok uzakta görev yapıyorum. Ancak 15 tatilde başlayabilirim bir sonraki seans da ancak yaza kalır.Seans aralığının bu kadar uzun olması sorun olur mu ? Burada görev yaptığım yerde hiç bir hastanede iğneli yapılmıyor ve ben de hastanede yaptırmak istiyorum.. Tavsiyelerinizi bekliyorum artık cok sıkıldım ve cok üzülüyorum bu duruma

ebruca yardim eder misin?bütün yazilarini okudum nisanda basladin sanirim.toplamda kac seans oldu ve su an nasil memnun musun.bu de ücret ne kadar oluyodu seanslarda

Merhaba,
Bence iğneli epilasyonda durum biraz farklı lazerden. Yapan kişi önemli yapılan yerden çok, ustalık isteyen bir iş ve bir beceri gerektiriyor. Nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum ama eğer bulunduğunuz yerde tavsiye edilen biri varsa bu işi yapan, gidin görüşün bir şans verin ve küçük bir deneme yaptırın derim. O kadar uzun ara vermek seans aralarında sorun oluşturabilir, hem işlemden sonuç almak gecikir hem de siz çok sıkıntı çekersiniz görüntü açısından.

iğneli ile bıyık bölgesi biten var mı? 6kez gittim, azaldı ama hala cıkıyor ( hic bitmicek gibi geliyo

favori bölgesi kaç seasn sürer şekerim
favori güzel sonuç aldığım yerlerden biri( inanın hep diyorlarya bu kişiden kişiye cidden çok değişiklik gösteriyor ) 3 4 seansta sanırım sizi rahatsız etmeyecek seviyeye gelir. sağlıcakla kalın :)

merhabalar. bakın sakın ama sakın o yüz kısmına lazer işlemi yaptırmayın. bittiğini sanırsınız 3 5 kalın kılınız varken abartmıyorum binlerce tüyünüz olur. bunu başka insanlar madur olmasın diye defalarca yazıyorum. bende çünkü yalan dolanlarına kandım o merkezlerin ve doktor söylüyor doğrudur diye kanmayın hepsinin gözünü para bürümüş. nerede yaşıyosunuz size en fazla bir iki yeri tavsiye edebilirim. şöyle düşünün ayda bir cuma gecesi binin otobüse gidin başka şehre ctesi günü işlem yaptırın tekrar dönün evinize. bunu yılda 12 defa yapınca geri kalan hayatınız çok rahat geçecek. zorlu bir süreç ama bu dertten kurtulacağınızı düşününce herşeye değer. bence vakit kaybetmeden iğneliye başlayın. başka kesin çözüm yolu yok malesef.

ebruca yardim eder misin?bütün yazilarini okudum nisanda basladin sanirim.toplamda kac seans oldu ve su an nasil memnun musun.bu de ücret ne kadar oluyodu seanslarda

tabiki sizlere yardımcı olabilmek için paylaşıyorum .bir kişiye bile umut olabiliyosam ne mutlu bana.ben öncesinde birçok yere gittim. hatta özelden yer soranlar vardı emin olmadan kimseye söylemedim. bu memnun olduğum sonuç aldığım yere 2015 mayıs ortasında başladım ( tek tek 2 yıldır nereye gittim ne yapıldı ne ödedim not defterime yazıyorum ) . bu gidişim 7. sefer olmuş. memnunum cidden.sabır demişti yapan kişi. meyveleri toplamaya başladık :) şuan bikaç çıkan yer var rahatsız etmiyor ki 3 hafta geçmiş üzerinden. önceden 3 5 günde bir almak zorunda kaldığımı düşün . fiyat politikası sanırım 1.8 tl dk sı. yani ben ne sordum ne söylediği ücrete karşı çıktım. ama anladığım zaman geçtikçe kendisi indirim yapıyor ücrette.

merhaba... hangi şehirde olduğunuzu anlayamadım ancak istanbulda isenizNur Epilasyon u tavsiye ederim.. istanbulda... taksimde idi yıllarca şimdi beylikdüzüne taşındı orada aktif çalışmak ta... eltekniği çok önemli arkadaşlar... ergen zamanımda yüzümde cımbız ile çektiğim iki tüy bana sakala mal olmuştu... üç yıl bir iğneliye gittim bitiremedi.. yolculuk esnasında bahsettiğim kişi ile tanıştım.... sonra bırakın yüzü vücudum bitti.. teknik arkadaşlar çok önemli... yoksa sadece akım ver iğneyle işi değil... aldığı kılların genelide bir defada dahi çıkmıyor... yoksa git gel alınan tekrar tekrar çıksın incelsin sonra ne zamana çıkarsa, böyle bir şey yok kimsede dayanamaz ne maddi ne manevi...soğana girdikten sonra bir defada dahi çıkmaz.. iyi el bulduğunda nerede olursa olsun gidin derim

Bu kişi bahsettiği epilasyon merkezinin çalışanıdır, sözlerine itibar etmeyiniz, zira maksadı reklam, gideceğiniz epilasyon/güzellik merkezlerini iyi araştırıp gidiniz hanımlar...

ebrucaa canim senin su an kacinci gidisin bi de bütün seanslardan sonra yüzde siskinlik ve kabuklanma oluyo mu.yani sonlara dogru kabuklanmada azalma oluyo mu

arkadaslar yizunuze igneliden sonra ne kullaniosunuz bepanten artik yokmus galiba onun yerine bepantol nasil olur sizce

serpil kuzu .!.:
ebrucaa canim senin su an kacinci gidisin bi de bütün seanslardan sonra yüzde siskinlik ve kabuklanma oluyo mu.yani sonlara dogru kabuklanmada azalma oluyo mu
Sanirim ayni yere 8. Gidisimdi. Şişkinlik oluyor evet . bu son zamanlara gore değil .bazen şişkinlik inince yüzüm isil isil oluyor bazen kotu durumda oluyor . onu bende cozemedim. Ama şöyle bisey var ilk 2saat calisiyoduk artik çok daha az ve bu sebepten azaliyor şişlik orani. Birde bende kabuk olmuyor canim sadece gözenekli bi durum oluşuyor. Onuda tedavi bittikten sonra bi çaresine bakicaz artik

1 defada imkansız çıkmaması.

son senasımdan geliyorum. yüz 30 dk sürdü. biraz daha detaylı oldu çok inceler bile alındı. 15 dk civarıda alın vs çalışıldı.bu gidişimde farkettiğim kalın olanlar artık inceldi ayva tüyü şeklini aldı, biraz renkleri açık olsa alınmasına bile gerek yok ama koyu renkteler malesef. şişlik var, iz yok. fito kullanıyorum. oda çok az. bepanthen kullanmıyorum artık cidden tüylenme yapmakta. tüy azaltıcı krem varsa önerebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada ben gittiğim yerleri yapılan işlemleri tarihiyle detaylı not alıyorum . lazere ilk ağustost 2014 te gitmişim, ozamandan bu zamana 4585 tl harcamışım ki bunlar not aldıklarım fazlası bile vardır. önerim sakın ama sakın lazere gidip yüzünüze yaptırmayın, koltukaltı vs tamamda yüze hiçbir etkisi olmadığı gibi hiç olmayan tüyleriniz oluşuyor. bunu size pazarlamak isteyen Doktor dahi olsa inanmayın, bana o doktor seans ücretleri haricinde hormon testi yaptırdı para, krem sattı para, muayene etti para, yani sağımlık inek gibi sağdı . elde var tüy yumağı gibi bir yüz , kaybedilen zamanlar maddiyat ve lazer izleri . dikkatli olun kızlar bu sektör anladım ki hiç dürüst değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…