stereotyped daha önce sana sordum ama nerde sordum bulamıyorum . kiehls in bi ürünü var ana sayfasında çıkıyor
PRECISION LIFTING & PORE-TIGHTENING CONCENTRATE adıda
, bilgin varmı onun hakkında. cidden işe yararmıki
Bilmiyorum artık bende basliycaktim tövbe dedim görünce yüzünün derisi incelmiş izler var yanls yakıp cekilmiste olabiliryapan yerle alakası olmasın? çünkü iğneli leke bırakmaz. kızarıklılar zaten geçiyor, forumda okursanızda iğne izleri çok nadir 2 sene sonra geçtiği görülmüştür. ayrıca yanık izleri bile tedaviyle geçiyor, güneş lekeleri sadece kalıcıdır onun dışında hiç bir iz kalıcı değildir iğnelide, forumda çok okdum başlamadan önce ve çoğu yorumda bu şekilde.
Bilmiyorum artık bende basliycaktim tövbe dedim görünce yüzünün derisi incelmiş izler var yanls yakıp cekilmiste olabilir
Ben Lazere başladım canım zaten memnunum suan bilmiyorum ben yaptırmam yani guvenmemAnlıyorum. Düzenli bakım gerekiyo işte. Yapan yerin hatasıda olabilir ama kendi hatamız olduğunda da orayı suçluyoruz sürekli. En son konuştuğum kişi yüzümü mahvetti dedi, kremlerini sürdün mü dedim, hayır dedi. Bunun kendi hatası olduğunu kabullenmiyo ama.
Siz düzgün bi yer bulup, bakımınızı düzenli yaparsanız bi sorun olucağını sanmıyorun.
Merhabalar cevapla kısmından yazarsanız görebilirim sadece. O şekilde bildirim geliyo. Ne için sorduğunuzu bilmiyorum, eğer iğneliye gidiyosanız ve cildi toparlamak içinde khiels'in gece serumunu önerebilirim. Kullandığım kozmetik ve cilt ürünleri hep yenileyici özelliği sahip, bu şekilde cilt daha çabuk iyileşiyo. Fakat bitkisel olmasına dikkat etin, iğneliye gidiyosanız ancak bu şekilde kullanabilirsiniz. Sorduğunuz ürünü kullanmadım ama gözenekleri toparlıyomuş. Siz daha çok cilt yenileyici ürünlere bakın derim.
merhaba benim kolumdaki tuyler bitti hemde 8 ay içinde igneliyi tavsiye ederim tabiki iyi biryere yaptırınİğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar iğneli epilasyon başlığı altında bir topic açtım. Reklam olmayacak şekilde sorularımızı cevaplandırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.