İğneli Epilasyon iğneli epilasyon tüylerim bitti diyenler

10 gün kadar önce farklı bir yere yaptırdım. daha önceki yerde son seanstan sonra aşırı derecede batıklarım olmuştu. cildimde çok kötüydü açıkçası. şuan herhangi bir sıkıntım yok gibi, tatlı tatlı kaşıntı var yanaklarımda. 10 gün geçtiği için tam emin olmamakla birlikte çok ince çıkanlar var sanırım. 2buçuk saat sürdü tüm yüz. alın vs heryer. tek istediğim bu sefer cildim mahvolmasın tam toparladı gibi kendini. iz vs de olmadı bu son yaptırdığımda, eskiden kalanlar var onlar nasıl geçicek bakalım

stereotyped daha önce sana sordum ama nerde sordum bulamıyorum . kiehls in bi ürünü var ana sayfasında çıkıyor
PRECISION LIFTING & PORE-TIGHTENING CONCENTRATE adıda
, bilgin varmı onun hakkında. cidden işe yararmıki

lazerle zaten yüzde sonuç almak mümkün değil. kalınlar incelir ama bu sefer olmayan tüyler çıkar farklı yerden. onlar yok oldu sanırsın diğerleri koyu kalın geri gelir. ama iğnelide 2 sene gidipte sonuç alamamak biraz garip değilmi ? yapan kişimi işi bilmiyor yoksa hormonal sorunlarınızmı var. yani bu şekilde konuşup yeni başlayanları ümitsizliğe sevkediyosunuz.

Merhabalar cevapla kısmından yazarsanız görebilirim sadece. O şekilde bildirim geliyo. Ne için sorduğunuzu bilmiyorum, eğer iğneliye gidiyosanız ve cildi toparlamak içinde khiels'in gece serumunu önerebilirim. Kullandığım kozmetik ve cilt ürünleri hep yenileyici özelliği sahip, bu şekilde cilt daha çabuk iyileşiyo. Fakat bitkisel olmasına dikkat etin, iğneliye gidiyosanız ancak bu şekilde kullanabilirsiniz. Sorduğunuz ürünü kullanmadım ama gözenekleri toparlıyomuş. Siz daha çok cilt yenileyici ürünlere bakın derim.

Bilmiyorum artık bende basliycaktim tövbe dedim görünce yüzünün derisi incelmiş izler var yanls yakıp cekilmiste olabilir

Bilmiyorum artık bende basliycaktim tövbe dedim görünce yüzünün derisi incelmiş izler var yanls yakıp cekilmiste olabilir

Anlıyorum. Düzenli bakım gerekiyo işte. Yapan yerin hatasıda olabilir ama kendi hatamız olduğunda da orayı suçluyoruz sürekli. En son konuştuğum kişi yüzümü mahvetti dedi, kremlerini sürdün mü dedim, hayır dedi. Bunun kendi hatası olduğunu kabullenmiyo ama.
Siz düzgün bi yer bulup, bakımınızı düzenli yaparsanız bi sorun olucağını sanmıyorun.

Dudak üstü,kaş arası,yanaklarım bitti gibi incecik hiç görünmeyen belli olmayan tüyler var sadece. Dudak üstü tam emin değilim ama 5 seans, kaş arası karışık ara ara gittim ama oda 3 falandır, yanaklarıma 2 seans gittim senede sadece 1 kere gittim, 2. seansıma 1 sene oldu daha yeni çıktılar çok seyrek kasımda tekrar gideceğim.

Bu arada kızlar bacaklarına iğneli epilasyon yaptıranlar var mı? Ben normalde memnunum ama çok sık tüylerim ve bacak baya uzun sürer diye başlamıyorum. Birde malum izler,kabuklar oluyor benim cildimde hafif deliklerde geç iyileşiyor baya. Sizce lazere gitsem incelse sonra iğneli ile toplattırsam mı? bu sefer iğneli ile daha az seansa bitmez mi?

Ben Lazere başladım canım zaten memnunum suan bilmiyorum ben yaptırmam yani guvenmem

merhaba . nereye gittiğini özelden yazabilir misin? bir de ne kadar sürede bitti?

son gittiğim yere tekrar gittim. iz vs yoktu şükür. sürede nispeten kısalma vardı, kalın olanlar incelmişti. şuan yapalı birkaç gün oldu , kızarıklıklar ve şişlik tam gitmedi. havalarda sıcak malum. iyi korunmak lazım. şimdilik bukadar

temmuz ayı içerisi 2. gidişim:
1 saat yanaklar , 40 dakika alın kaş sürdü. kızarıklık 4 5 günde anca geçti. acı bu sefer fazlaydı belki hastaydım ondandır.

ağustos ayı gidişim : ( önceki seanstan bir ay sonra )
40 dk yanaklar , 40 dakika kaş alın sürdü. bu seansta neredeyse sıfırlandı. acı alında vardı diğer yerlerde çekilmeyecek gibi değildi. kızarıklık 2. gün nispeten daha az kızarıklık var, iğne izi 3 5 tane sadece gözüme çarpan onlarda geçer.

Arkadaşlar evde lazer epilasyonu kendim yaptım çok kullanmadım bile yüzde 80 kurtuldum ihtiyaç duymıyorum artık satmak istiyorum ihtiyaç için.9 ay flan oldu alalı ama 5 . 6 kere ancak kullanmışımdır sıfır sayılır yani faturası garantisi yanında almak isterseniz burdayım :)

seanslar arası süre biraz uzadı. ekimde gittim. 70dk sürdü toplamda. nereler yapıldı. ekstra göğüs arası oldu ki çok can yakıyor cidden. sonra kaş üstü alın biraz yapıldı. gerisi yanaklar bide dudak üstünde birkaç yer. şöyle birşeyde var bazen tek bir kıl kökü ile 1dk boyunca uğraşılıyor ve bunun gibi seansta kıl kökleri seans esnasında çok denk geliyor. onlar olmasa daha da süre azalıcak. çok ince tüylere de çalışıldı. şöyle düşünün ilk başladığımda 100 dk sürerken o tüylere dokunamıyoduk bile. yani tam anlamıyla sıfırlama yapamıyoduk. şimdi kalınlar gitti çoğu inceldi ve var olan incelere de girildi. memnunum gelişmelerden. şuan yine çıktılar varlar yüzümde dokunmuyorum hiç. eskisi gibi çokta rahatsız etmiyorlar. ama bitirene kadar devam edicem. kasım ayı içinde tekrar gidicem asıl bu gidişimde nekadar azaldığı süre açısından belli olucak. iz konusunda da herhangi bi sıkıntı yaşamadım.

İğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar iğneli epilasyon başlığı altında bir topic açtım. Reklam olmayacak şekilde sorularımızı cevaplandırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar iğneli epilasyon başlığı altında bir topic açtım. Reklam olmayacak şekilde sorularımızı cevaplandırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
merhaba benim kolumdaki tuyler bitti hemde 8 ay içinde igneliyi tavsiye ederim tabiki iyi biryere yaptırın

Merhaba arkadaşlar, ben de yıllarca lazer yaptırım o tüyleri yayanlardanım tabi psikoloji sıfır. Burdan cesaret alıp iğneliye başladım, Avrupa ve Amerikada toplulukları var uzmanların kesin sonuç olduğunu-FDA onaylı tek kesin sonuç veren- fakat zor olduğunu yazmışlar hep. Ben toplamda iki hafta arayla 6 seans gittim özellikle yanakların aşağısı ve boyunda kıllar var. 1 hafta iyileştiriyorum sonra aynen gitmemişim gibi oluyor geri çıkıyorlar ne ara çıkıyorlar takip edemiyorum. İncelme var gibi fakat azalma gözlemleyemedim. Yani 2 haftada aynen geri çıkıyorlar artık çıkmayanlar galiba çünkü kabuk bağlamış yerleri ayırt edebiliyorum. Şu an için bitmesi hayal gibi, hepimiz benzer sıkıntıları yaşıyoruz galiba. Azalma olmayınca gittiğim yeri değiştirdim. Burdan gördüğüm kadarıyla herkesin tecrübesi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…