şöyle bir soru sorayım. mesela yüzünüz deki her kıla işlem yapıldıktan sonra toplamda kaç seans daha gittiniz ve bitti. tamam 1-1.5 sene sürüyor ama mesela ilk seanslar 2 3 haftada bir olurken 5 . 6. seanslar 2 -3 ayda bir mi oluyor. çünkü yeni başlayan biri bu süreyi baz alırsa ayda 2 defa gitmiş olsa 1.5 senede 36 seansa gidecekmiş izlemine kapılır.
aynen dediğiniz gibi ilk seanstan sonra kılların cıkma süresi cımbız veya baska epilasyonla aldığınız gibi olmuyor seans araları uzuyor eğer kıllar jiletle veya cımbızla alınmamışsa bir kıl köküne enaz 3 kez iyi akım verilmesi gerekiyor onun dısında kalın kıllar için o kıl köküne 5-6 defa girmek gerekir bazen inatcı kıllar olabiliyor sonucta tek bir kıl kalsa dahi onuda iğneli yaptırıyorsun
Merhaba ben tüm vücudumu 12 yıl önce İzmit'te İğneli epilasyon yaptırdım.Yüzüm de kılcal damarlar ve sivilce izlerim de vardı hem kıllarım dan hemde diğer sorunlarımdan da kurtuldum şuan pürüzsüz bir cildim var Allah Nermin hanımdan razı olsun..mrb lar. sorum şudur. yüz için iğneli epilasyon yaptıranlar , nekadar sürede kaç seansta tüylerinden kurtuldular yada azalma yaşadılar. çok kötü durumdayım umudumu yitirdim bi yardımcı olun lütfen
Merhaba ben tüm vücudumu 12 yıl önce İzmit'te İğneli epilasyon yaptırdım.Yüzüm de kılcal damarlar ve sivilce izlerim de vardı hem kıllarım dan hemde diğer sorunlarımdan da kurtuldum şuan pürüzsüz bir cildim var Allah Nermin hanımdan razı olsun..
Bacağınıza yaptırdığınızda yaralar olduysa yüzünüz için aynı kişiye gitmeyin. İyi yapan birini araştırın, hatta yine ilk bacağınızda deneyin ki yüzünüzde daha başka sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalmayın sonrasında. Acısı da çok korkutmasın dayanılmaz bir acı yok. Hasta, aç, uykusuz, yorgun, adet döneminde veya adet dönemi yaklaşırken yaptırmayın, normalden daha fazla acıyabilir canınız. Biraz acısa da sonucunda rahatlayacağınızı düşününce dayanırsınız zaten.kızlar ben de Bursa'dayım çene altımda kıl diyebileceğim kalın tüyler çıkıyor ama iğneli acısına dayanabilir miyim bilmiyorum. daha önce çene bölgesine lazer epilasyon yapıldı ama tüyler öncesinde jilet tarzı bişeyle alındığı için kalınlaştı dört seans gittim hiç etkisi olmadı. kılların çoğaldığıyla kaldımbacaklarıma da yıllar önce lazer epilasyon yaptırmıstım. haliyle tam bitmeyen bölümler kaldı bacağımda.kalanları aldırayım diye bir kez iğneli epilasyona gittim, acısı cok fazlaydı bir bacağa yaptırdım diğerine dokundurmadım kadını. şimdi yüze gitmek istiyorum ama nasıl olur ki. bacağıma yaptırdığımda yara içinde kalmıstı. yüzümde mi öyle olacak ???????????????
Bacağınıza yaptırdığınızda yaralar olduysa yüzünüz için aynı kişiye gitmeyin. İyi yapan birini araştırın, hatta yine ilk bacağınızda deneyin ki yüzünüzde daha başka sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalmayın sonrasında. Acısı da çok korkutmasın dayanılmaz bir acı yok. Hasta, aç, uykusuz, yorgun, adet döneminde veya adet dönemi yaklaşırken yaptırmayın, normalden daha fazla acıyabilir canınız. Biraz acısa da sonucunda rahatlayacağınızı düşününce dayanırsınız zaten.
Doğru uygulamada kesinlikle yara oluşmaması gerek zaten, bacağınızı yakmışlar anladığım kadarıyla. Belki de o yüzden o kadar canınız acıdı... İz falan kaldı mı? Kabuklanma dedikleri de yara gibi değil, bazen bende de tek tük oluyor hızlı çalışılınca hassas yerlerde, çok minik iğne ucu kadar noktacıklar... Eğer izolasyonlu iğne kullanır ve çok çok hızlı çalışmazlarsa kabuk da oluşmaz.Yok canım aynı kadına gitmem zaten yalnız bu yüz bölgesi olduğu için acı kadar oluşacak yaralar da korkutuyor beni
4. seansımı yaptırdım. yüzüm kötü. hiç dokunulmamış yerler de dahil toplamda 40 dk sürdü . sanırım azalmalar var. incelmelerin olduğu kesin onu gözlemleyebiliyorum. şuan derdim yüzümde renk farklılıkları var. morarmış gibi işlem gören yerlertüyden kurtulucaz derken yüzümün güzelliği gitti.
ilk boyuna başladım ben, yüz ve çene bölgesine sonra gitmeye başladım. boyuna 7-8 kez gittim, toplam 3. seansa tekabül ediyor. bugün 2-3 tane vardı sadece. bitti yani. çok şükür.
Sevindim sizin adiniza. Cok kisa surede sonuca
ulasmissiniz. Bu isi bilen birine
yaptirmadiktan sonra anladimki çözüme
ulaşmak hayal sadece. simdi sizin boynunuzda hic cikmicak degilmi
Bence iğneliyle bir sonuç olamaz yaa benm arkadaşımda 6 seans gitti yazık çok kötü yüzü şuan kim yaparsa yapsın deri altına akım alınca kabarıp sonra iz bırakıyor en sağlıklısı lazer kızlar kesinlikle tavsiye etmiyorum