- 5 Ağustos 2016
- 43
- 8
- 38
neden yok peki?Merhaba. Dediğiniz tek bir şey külliyen yanlıştır.
Özellikle almanya ve türevi ülkelerle kıyasla epilasyonda çok gerideyiz. Taş devri seviyesi ideal tanım olabilir hatta. Apilus Cleo ve Sm-500 görmekten bıktım zira. Milenyumdan önce kalanalrı hele. Dünyanın en iyi, devlet tarafından tanınmış epilasyoncuları avrupadadır. picoflash, microflash, insulated probe ve burada çoğu yerde duyulmamış binbir çeşit şey... bunlar burada olsa kimsede lekelenme olmayacaktı. Kabuklanma da olmayacaktı.
neden yok peki?
Günaydın....Merhaba. Dediğiniz tek bir şey külliyen yanlıştır.
Özellikle almanya ve türevi ülkelerle kıyasla epilasyonda çok gerideyiz. Taş devri seviyesi ideal tanım olabilir hatta. Apilus Cleo ve Sm-500 görmekten bıktım zira. Milenyumdan önce kalanalrı hele. Dünyanın en iyi, devlet tarafından tanınmış epilasyoncuları avrupadadır. picoflash, microflash, insulated probe ve burada çoğu yerde duyulmamış binbir çeşit şey... bunlar burada olsa kimsede lekelenme olmayacaktı. Kabuklanma da olmayacaktı.
Gelelim Almanya Konusuna...Merhaba. Dediğiniz tek bir şey külliyen yanlıştır.
Merhaba...Son olarak da şunu diyim bu gelişmeyi tarif etmek için.
Siz daha iyi bilirsiniz. Önceleri kılın köküne iğneyi sokarlardı 90 saniye kadar mı akımı verip sonra kılı çekerlerdi. Termoliz çıktı sonra ki iş daha pratik, şu anki hali gibi oldu. Hala gelişme var. Belki aradaki fark bu kadar büyük değil. Ama çoğumuz için çok önemli gelişmeler.
Özür dilenecek bir durum yok ki bizati teşekkür ederim...Ben bir yerde bir hata ettim o yüzden açıkça özür dilemek istiorm. Kursla 3 günmüş. Özür.
Ama gene de diğer dediklerimi size özelinizden yavaşça paylaşıcam.
Merhaba..Benim 4-5 seansta koltuk altı tüylerim tamamen bitti. Neredeyse 5 sene olmuş farkında bile değilim, o kadar rahat ki
Aramızda iğneli epilasyon uzmanı olduğunu görmek sevindiricishebetsys merhaba ilk kez görüyorum mesajlarınızı. Verdiğiniz bilgiler için kendi adıma teşekkür ederim.
Şu sıra kaş ve bıyık da yaptırıp ömür boyu bu dertten de kurtulayım diyorum fakat kaş şeklim bozulur mu diye de bir korku kaplamıyor değil, kararsız kaldım
Uzmanınızında bir bildiği vardır elbet.. Gerekli olduğunda kendisinede danışmak etkili olacaktır... Kabukların düşmemesi önemli yoksa iz kalmaz ki uzmanınız işinde iyi olan bir el...Teşekkür ederim..sabah akşam o verdikleri aloa veralı kremi sürüyorum. Kalmayacaktır umarım.