İğneli Epilasyon iğneli epilasyon tüylerim bitti diyenler

merhaba. siz hangi merkezde iğneli yaptırıyorsunuz acaba?

Merhaba. Ben Aura'ya ve Rose Güzellik Salonuna devam ediyorum. Güngör hanımdan çok memnundum ama yeri ters geldiği için devam etmedim.
güngör hanım hala tunalıdaki houston kuaförde değil mi ? aslında 3 merkezede gitmiş biri olarak hangisini önerirsiniz?

güngör hanım hala tunalıdaki houston kuaförde değil mi ? aslında 3 merkezede gitmiş biri olarak hangisini önerirsiniz?
Sanıyorum orda hala. Aslında ben hepsinin yaptığı işlemden memnunum. Herhangi bir şikayetim olmadı bugüne kadar ama burda zaman zaman tam tersi yorumlar da okuduğum için biraz tedirgin oluyorum artık öneride bulunurken...

merhaba iz kalmaması için neler yapmalıyız? ben göğüs çevreme yaptırmaya başladım. uygulayan kadın hiç bir şey sürme diyor. ben de sürmüyorum. fakat izler çok belirgin gececek gibi görünmüyor. kahvrengi noktalar var bi sürü. yüzüme de uygulattım bir kaç kez ama iz kalmadı yüzümde. kendisine sorduğumda göğüs çevresi hava almadığı için gec iyileşir dedi. sizce doğru mu? neler yapmalıyım lütfen yardım edin

Ya anlıyamadım şimdi iğneli yaptırdıktan sonra kabuk olmasımı normal olmamasımı...

Ya anlıyamadım şimdi iğneli yaptırdıktan sonra kabuk olmasımı normal olmamasımı...
herkes birsey soyluyor bence ikiside normal cunku ben yuzumu yaptirgidimda kabuklar oluuordu ayrica cokta memnunum bitti yuzum %90 kadar tuy yok lazer magduruyor diger yandan ben baska bir yerde kaşımı yeni yaptirdim bunda da kbuk olmuuor olsa da cok az aliyor minik minik yani makina farki var birisi bilmem ne digeri kanada uretimi apilus ayrica sunu da anladim ki apilusun akimi az veriliyor acisi az kabuk %10 sonuca bak apilus daha gec bitiriyot 3 seans gitmen lazimken 5seans gitmek durumunda kaliyorsun tabi ki bunu musterileriyle paylasmiyorlar cihaz yeni aci yok diyorlar.. ben 2 yere gittigim icim aradki farki meraktan sora sora cozdum.. aci az olsun fazla seans giderim kabukta olmaz diye dusunen icim ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…