Günaydın....
Kızarıklık ve kabuklanmada bazı ilaç takviyeleri elimizin altında kolay bulunmuyor kabul... Ancak iğneli epilasyon da yabancı kelimelere dayalı teferruatlı makina yada malzemelere fazla ihtiyaç yok.. Acısına daha pratik yöntemler bulunabilmesi bu noktada daha önemlidir... Hatta daha ileri gideyim.. Bu rahatsız edici kıl sorununa kökten bir çözüm bulunabilse de ek işlemlere ihtiyaç duyulmasa....
Benim bahsettiğim konu da şuna netlik kazandırmalıyım... İğneli epilasyon da el tekniği çok önemlidir... Gerdirme,Yön Bulma,Ve akabinde hızlı çalışma ki her tür makina ile çalışırm.. Eski yeni fark etmez... Benim tekniğimin temeli İngiltere... Makinamda oranın ki bunun önemi yok.. Asıl öemli olan oranın elastik iğneleri bundan vazgeçmek de zor... Teknik konusunda ,Londra da asıl Pir ler kendileri ve onların yetiştirdikleri olmasına karşın, kendi teknikleri ile kendilerinden daha hızlı ve onların çalışamadıkları bölgelere dahi çalışabilmem kendilerini bile hayrete düşürmüştür... Kısacası teknik onların ama beceri kısmın da doğru ellerden de öğrenildiğin de onlardan daha iyiyiz benim üzerinde durduğum kısım bu idi... Ve hiç bir eksra takviye ye gerek kalmaksızın doğru iğneli epilasyon ile vücutta çalışıldığın da
*Acısı kabul
*Kızarıklık Kabul
* Yara Kabul.. VS... Yaptıran kişi de kabuklara gerektiği şekilde bakabilir ise iz kalma şansı yoktur.. İğneli uyguladığım kişileri geçiyorum aynı zaman da uygulatan kişi olarak en güzel örnek kendimi gösterebiliyorum...