- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Bide yükselenlede alakalı biraz,eltimde terazi çok sakndir mesela,ben öyle değilim parlarım hemenAyarsız abla
Benim ki 6 yaş büyük de ne oluyor. Aramızda jenerasyon farkı varBenimki tam 9 ay büyük ama sene geçtiği için 1 yaş diyeyim. Siz anlayın
Olmuyo o işler oyle işte canımben evlensem ağzını yırtarımda işte şimdi
Ayarımız yok bizimdehaklısın abla
Heeh eşimde ikisi de mevcut.Bide yükselenlede alakalı biraz,eltimde terazi çok sakndir mesela,ben öyle değilim parlarım hemen
Benim eşim 8 yaş büyük ama ben ondan daha olgunumBenim ki 6 yaş büyük de ne oluyor. Aramızda jenerasyon farkı var
Bizdede 3 yaş var abim olur kendisi koca hazretleriBenim ki 6 yaş büyük de ne oluyor. Aramızda jenerasyon farkı var
Tam ayarsız desene fabrija ayarlarına dönmesi lazım sjksjksjkHeeh eşimde ikisi de mevcut.
Bizde polat alemdar gibi takılır ağır abidirBenim eşim 8 yaş büyük ama ben ondan daha olgunum
Ama jenarasyon farklı o doğru
Siz dengeliyorsunuz birbiriniziBenim eşim 8 yaş büyük ama ben ondan daha olgunum
Ama jenarasyon farklı o doğru
Valla durum bu napiyim Allah biliyo kul neden bilmesinOyyy fuluzum yaaa gel yamacima sen gel
Hahha sizin 3 yaş iyiymiş ablaBizdede 3 yaş var abim olur kendisi koca hazretleri
Idare etmek cok zorValla durum bu napiyim Allah biliyo kul neden bilmesin
Dağıtıyor demi her yeriSiz dengeliyorsunuz birbirinizi
Az önce beraber mutfaktaydık. İşe gidecek iftarlık hazırlıyor. Terkettim mutfagı
Benim mekanım da ses etme diyorum.
Yok ablam değilBizde polat alemdar gibi takılır ağır abidir
İşime karışıyorDağıtıyor demi her yeri
Yak kuzu buyur anlıyorum çünkü seni bende öyleValla durum bu napiyim Allah biliyo kul neden bilmesin