- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Benimki 8 yaş büyük çocuk gibievet daha benden 5 yaş büyük çocuk gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 8 yaş büyük çocuk gibievet daha benden 5 yaş büyük çocuk gibi
Asla düzelmez bunlar emin ol.Insan hallederim düzelir diyo ama aslaaa daha beter oluyo bi kere
Aileni di nle mutlakao kadar haklısın ki ben zaten aileme akşam konuşalım dedim böyle olacaksa herkes kendi yoluna
Bendenizde teraziterazı dengesizz
yaş değil demekki ah ah bu gün erkek olsaydın iyi bir döverdimBenimki 8 yaş büyük çocuk gibi
sözüm meclisten dışarı ablaAsla düzelmez bunlar emin ol.
Aileni di nle mutlaka
Bendenizde terazi
Şiddet yokyaş değil demekki ah ah bu gün erkek olsaydın iyi bir döverdim
hepisinin taaaaaaaaaa.....
Okkalısı varda demeyim şimdiKibrit suyu
Dengeli dengesiziz varyasözüm meclisten dışarı abla
Benim de eşim terazi ⚖Dengeli dengesiziz varya
Oda dengelimi dengesizmi yoksaBenim de eşim terazi ⚖
Sonra yanacağıma baştan olmasınMinnosprenses hakkinda hayırlısı olsun canim
Nevreste katiliyorum en ufak seyden aileler karisiyosa bitirmek en mantiklisi nişan dedigin ne ki ben arkadasimin dügune 1hafta kaldiginda ayrildiklarini biliyorum tavizi simdiden verme eline
Aynen canim sonra çeker benim gibiSonra yanacağıma baştan olmasın
Aynen canim sonra çeker benim gibi
Ayarsız ablaOda dengelimi dengesizmi yoksa
Pişmansın demi fülüzüm öyle hissediyorum hep sende.Aynen canim sonra çeker benim gibi
annemleri ikna etmem kolay olamadı bu yüzden çırğınışım sanırımMinnosprenses hakkinda hayırlısı olsun canim
Nevreste katiliyorum en ufak seyden aileler karisiyosa bitirmek en mantiklisi nişan dedigin ne ki ben arkadasimin dügune 1hafta kaldiginda ayrildiklarini biliyorum tavizi simdiden verme eline
Evet abla netPişmansın demi fülüzüm öyle hissediyorum hep sende.
haklısın ablaDengeli dengesiziz varya
Herseyde vardir bir hayr canimannemleri ikna etmem kolay olamadı bu yüzden çırğınışım sanırım