Hiç alttan almadinliyorum canım annem ne derse o zaten ben çok üzdüm önceden annemi asla bir daha olmayacak
amin hayırlısı ben hep duamı böyle edyorumHakkında hayırlısıinan her şeyde bir hayır vardır Biz göremiyoruz
Üzgünüm o zaman kuzucum, zor çok zor. Kimseyi yontamazsin koreltemezsin o sivri hep sana bataro çok sivri be asom ben onu gibi değilim
terazı dengesizzOğlak mi bu nalet bebekuzum sakinleşince oturun konuşun güzel güzel ama icin de tutup da sonra dökmesi hiç hoş değil böyle olmaz bunu bilmeli
Bende öyle yaparımamin hayırlısı ben hep duamı böyle edyorum
bu kadar kötü hiç kavga etmedik ki ama düşünmek gerekiyor ben çok taviz verdimBende öyle yaparımSıkma canını Aman şu ne der,bu nasıl olur hiç umrunda olmasın Gerçekten mutlu olacaksan ilerle
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızıBenim dili çok yandı kızlarımı hep tembihliyorum
Taviz verme evlenince tepene tüy dikiyo soyliyim minnosumbu kadar kötü hiç kavga etmedik ki ama düşünmek gerekiyor ben çok taviz verdim
İşte taviz vermemek lazımbu kadar kötü hiç kavga etmedik ki ama düşünmek gerekiyor ben çok taviz verdim
Amin inşaallahAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Şuan böyle yapıyorsa ilerde neler yapmaz. Anneni niye arıyor ki. Kendi aranızda çözmeniz gerekli ne sorununuz varsa.bu kadar kötü hiç kavga etmedik ki ama düşünmek gerekiyor ben çok taviz verdim
hepisinin taaaaaaaaaa.....İşte taviz vermemek lazımErkekler güzel oynuyorlar
Kibrit suyuhepisinin taaaaaaaaaa.....
evet daha benden 5 yaş büyük çocuk gibiHakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Şuan böyle yapıyorsa ilerde neler yapmaz. Anneni niye arıyor ki. Kendi aranızda çözmeniz gerekli ne sorununuz varsa.
Ufak çocuk gibi neyini şikayet ediyor beyefendi
evet kibarcaKibrit suyu
ben evlensem ağzını yırtarımda işte şimdiTaviz verme evlenince tepene tüy dikiyo soyliyim minnosum
Yaparlar yaparlar hiç hatırlamazlar. Hepsi aynıBenim kocam şimdi mum gibi ama 19 yıl geçti ben 40 yaşına geldimŞimdi diyor ben hiç hatırlamıyorum