Yok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
Ne demek canım benimTeşekkür ederim ablacim
Bizde az fark var çok yaş farkı olsaydı istemezdim herhalde.Hahha sizin 3 yaş iyiymiş abla
Aynen benziyoruz.Ama bunu zamanla oturttuk canım başlarda çok sorun yaşıyorduk.Siz dengeliyorsunuz birbirinizi
Az önce beraber mutfaktaydık. İşe gidecek iftarlık hazırlıyor. Terkettim mutfagı
Benim mekanım da ses etme diyorum.
Ne güzel işte sende tamam koçiş hemen kayalım desen ne olur yaniYok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
Anaaaaa kocaya bak yaaaYok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
Genelde yapıyorlar bunuİşime karışıyor
İşte ben hep ayıp ne kayması modundayımNe güzel işte sende tamam koçiş hemen kayalım desen ne olur yani
Eşim evden getiriyor. Kendisi yiyor. Mide sorunu var. Onlar acı yiyorlar.Aynen benziyoruz.Ama bunu zamanla oturttuk canım başlarda çok sorun yaşıyorduk.
Benimki her seferinde biri yemek getiriyor.Birgünde ben yapacağım.Menü ayarlarsam:)
Naleti unutmayalım lütfenAnaaaaa kocaya bak yaaabenimki de utanmiyon mu koca kadın sallanmaya der öküz
O beni hep çocuk görüyorAnaaaaa kocaya bak yaaabenimki de utanmiyon mu koca kadın sallanmaya der öküz
Ne ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı.İşte ben hep ayıp ne kayması modundayım
Bende banane yaaa sallancam işte modundaİşte ben hep ayıp ne kayması modundayım
Hadi canımO beni hep çocuk görüyor
Hâlâ boş salıncak bulunca koşar sallanırımNe ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı.
Yapan kendine yapar ablaGenelde yapıyorlar bunu
İyi afiyet olsunEşim evden getiriyor. Kendisi yiyor. Mide sorunu var. Onlar acı yiyorlar.
Bugun çorba yaptım. Bide lahmacun yaptıracaklarmış. Yeter :)
Bayılırım sallanmaya bide bisiklete binmeyeBende banane yaaa sallancam işte modundakoşarak uzaklaşır
Hee nalet tâbi, çifte kavrulmuş öküz modeli naletinNaleti unutmayalım lütfen
Ooo senin ki misafir ağırlar gibi nevoş. Allah kolaylık versinİyi afiyet olsun
Herkes kendi getirse daha iyi aslında
Ne de olsa evde pişiyor.Böyle çeşit çeşit 15 kişilik yemek yapacağım.