- 8 Haziran 2013
- 57.589
- 152.852
- 898
Yok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
![]()
Ne demek canım benimTeşekkür ederim ablacim![]()
Bizde az fark var çok yaş farkı olsaydı istemezdim herhalde.Hahha sizin 3 yaş iyiymiş abla![]()
Aynen benziyoruz.Ama bunu zamanla oturttuk canım başlarda çok sorun yaşıyorduk.Siz dengeliyorsunuz birbirinizi
Az önce beraber mutfaktaydık. İşe gidecek iftarlık hazırlıyor. Terkettim mutfagı
Benim mekanım da ses etme diyorum.![]()
Ne güzel işte sende tamam koçiş hemen kayalım desen ne olur yaniYok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
![]()
Anaaaaa kocaya bak yaaaYok ablam değilParka gidip sen niye sallanmıyorsun hadi kayalım diyen bir adam
![]()
Genelde yapıyorlar bunuİşime karışıyor![]()
İşte ben hep ayıp ne kayması modundayımNe güzel işte sende tamam koçiş hemen kayalım desen ne olur yani![]()
Eşim evden getiriyor. Kendisi yiyor. Mide sorunu var. Onlar acı yiyorlar.Aynen benziyoruz.Ama bunu zamanla oturttuk canım başlarda çok sorun yaşıyorduk.
Benimki her seferinde biri yemek getiriyor.Birgünde ben yapacağım.Menü ayarlarsam:)
Naleti unutmayalım lütfenAnaaaaa kocaya bak yaaabenimki de utanmiyon mu koca kadın sallanmaya der öküz
![]()
O beni hep çocuk görüyorAnaaaaa kocaya bak yaaabenimki de utanmiyon mu koca kadın sallanmaya der öküz
![]()
Ne ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı.İşte ben hep ayıp ne kayması modundayım![]()
Bende banane yaaa sallancam işte modundaİşte ben hep ayıp ne kayması modundayım![]()
Hadi canımO beni hep çocuk görüyor![]()
Hâlâ boş salıncak bulunca koşar sallanırımNe ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı.![]()
Yapan kendine yapar ablaGenelde yapıyorlar bunu![]()
İyi afiyet olsunEşim evden getiriyor. Kendisi yiyor. Mide sorunu var. Onlar acı yiyorlar.
Bugun çorba yaptım. Bide lahmacun yaptıracaklarmış. Yeter :)
Bayılırım sallanmaya bide bisiklete binmeyeBende banane yaaa sallancam işte modundakoşarak uzaklaşır
![]()
Hee nalet tâbi, çifte kavrulmuş öküz modeli naletinNaleti unutmayalım lütfen![]()
Ooo senin ki misafir ağırlar gibi nevoş. Allah kolaylık versinİyi afiyet olsun
Herkes kendi getirse daha iyi aslında
Ne de olsa evde pişiyor.Böyle çeşit çeşit 15 kişilik yemek yapacağım.