Ben burayı unutmuşum
Evet pudingciBen burayı unutmuşumdemek dedikodumu yapıyorlar haaaaa
Bebe dedimBen burayı unutmuşumdemek dedikodumu yapıyorlar haaaaa
Konuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim❤❤
Ayy şımaralım gitsin yaaa ne olacak
Bizede dün gece söyledi canımKonuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim♥ nerdeyse yarılamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Öyle miBizede dün gece söyledi canım
Evet yeni öğrendikÖyle misizin de yeni haberiniz oldu demek senin de oyların ve 1.liğin şimdiden hayırlı olsun canım
Evet yeni öğrendikçok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun, darısı başına ınş sonra ki yarışmalarda ❤
Çok teşekkür ederimmm dün bebek üzerine konu olunca söyledim zaten daha yeni ekledim takvimi deKonuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim♥ nerdeyse yarılamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim sağlıcakla dünyaya gelsin miniğinÇok teşekkür ederimmm dün bebek üzerine konu olunca söyledim zaten daha yeni ekledim takvimi deaminn inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Allah dileyen herkese çok sağ ol ❤❤
Çok teşekkür ederim bakalım inşallahÇok sevindim sağlıcakla dünyaya gelsin miniğinterazi burcu olacak ben gibi minikte
Allah razı olsun çok teşekkür ederim aminn❤WunderLost özlemcimm gece konusmussunuz o zaman coktaan ruyalar alemine gecmıstım bile ben hamileymişsin cok sevındım saglıkla kucagınıza almakta nasip olsun inşallah cankm benim Darısı evlat isteyen hakeden herkese olsun inşallah dualarında bızede yer ver