- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
3.sanıyordum kendimi 4.olmuşum bi daha bakmaya korkuyorum 5i görcem heralde
Bende şaşkınım ya soğuk baklavaya bebişim yaaNe yapayim bari 3.lükte kalsaydım yahu
Sorma sorma, birisi bir cheesecake yapmış off afet, sonra birisi despacito yapmış yetmemiş biri de magnolia yapmış isimlerini vermek istemiyorum bu arkadaşlarınBende şaşkınım ya soğuk baklavaya bebişim yaa
Harika yapmışsın wunder im3.sanıyordum kendimi 4.olmuşum bi daha bakmaya korkuyorum 5i görcem heralde
Evet ve bu şanssızlık hep olacak maaşallah harikalıkları bitmiyor bu hatunlarınHarika yapmışsın wunder imama senin sansizligin şu seninle birlikte herkes harika
Herkes haketmis bence ödülü bu yarışmada herkesin ellerine sağlıkNevreste bana 3 oy bile yetmedi
Sende öylesinEvet ve bu şanssızlık hep olacak maaşallah harikalıkları bitmiyor bu hatunların❤
Aaaa kim o hainler yaa inanmıyorumSorma sorma, birisi bir cheesecake yapmış off afet, sonra birisi despacito yapmış yetmemiş biri de magnolia yapmış isimlerini vermek istemiyorum bu arkadaşlarınbenim baklava sönük kalmış napalımm
Bu aralar Aynaya bakmadin mi bebemEvet ve bu şanssızlık hep olacak maaşallah harikalıkları bitmiyor bu hatunların❤
Ayy şımarırım ben böyle amaa çok teşekkür ederimmm hepimiz bir harikayız dostumBu aralar Aynaya bakmadin mi bebembi bak da kendi harikaliginida gör
Şımar tabikideeeAyy şımarırım ben böyle amaa çok teşekkür ederimmm hepimiz bir harikayız dostum❤
Alışkın değilim böyle laflara simaririm bakÇünkü sana çekmişim harika kadın❤
Arkalarından konuşmuş gibi olmak istemem de yani hele ki magnolia benim 3.lüğü de engelledi yani hiç yakıştıramıyorumAaaa kim o hainler yaa inanmıyorumbak sen tirbiyesizler
Şımar tabikideee
Ayy şımaralım gitsin yaaa ne olacakAlışkın değilim böyle laflara simaririm bak
Aaa bildim bildim o bebeyiArkalarından konuşmuş gibi olmak istemem de yani hele ki magnolia benim 3.lüğü de engelledi yani hiç yakıştıramıyorum
Arkalarından konuşmuş gibi olmak istemem de yani hele ki magnolia benim 3.lüğü de engelledi yani hiç yakıştıramıyorum
Aaa bildim bildim o bebeyi