• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bende şaşkınım ya soğuk baklavaya bebişim yaa 🤷‍♀️🤔😋
Sorma sorma, birisi bir cheesecake yapmış off afet, sonra birisi despacito yapmış yetmemiş biri de magnolia yapmış isimlerini vermek istemiyorum bu arkadaşların 🤪🤪😂😂 benim baklava sönük kalmış napalımm

Sorma sorma, birisi bir cheesecake yapmış off afet, sonra birisi despacito yapmış yetmemiş biri de magnolia yapmış isimlerini vermek istemiyorum bu arkadaşların 🤪🤪😂😂 benim baklava sönük kalmış napalımm
Aaaa kim o hainler yaa inanmıyorum 🤪bak sen tirbiyesizler :confused: :KK53::tokat::KK11:

Bu aralar Aynaya bakmadin mi bebem 🤷‍♀️ bi bak da kendi harikaliginida gör:KK15::KK60::KK68:
Ayy şımarırım ben böyle amaa çok teşekkür ederimmm hepimiz bir harikayız dostum 😂😂🥰🥰

Aaaa kim o hainler yaa inanmıyorum 🤪bak sen tirbiyesizler :confused: :KK53::tokat::KK11:
Arkalarından konuşmuş gibi olmak istemem de yani hele ki magnolia benim 3.lüğü de engelledi yani hiç yakıştıramıyorum 😬😬

Back