- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
200.benim bu arada200 oldu inanmiyorum @Nevreste nevoş gel bana bisiyler oliyiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200.benim bu arada200 oldu inanmiyorum @Nevreste nevoş gel bana bisiyler oliyiii
Yaaaaaaaaaaaa çok teşekkür ederim, allah razı olsun ❤200.benim bu arada
Hepsi bir birinden güzeldi ama 3 oy olunca karar vermek lazım.Yaaaaaaaaaaaa çok teşekkür ederim, allah razı olsun ❤
Evet hepsi şahane, çok haklısınız insan karar vermekte zorlanıyor. Artık kimin kısmeti iseHepsi bir birinden güzeldi ama 3 oy olunca karar vermek lazım.
200 oldu inanmiyorum @Nevreste nevoş gel bana bisiyler oliyiii
Yaa hemde tek bildirimde bu kadar oy almak harika bir duyguymuş nevoş yaa şampiyonlarcaaa
Tebrikler şampiyon
Aynen canımYaa hemde tek bildirimde bu kadar oy almak harika bir duyguymuş nevoş yaa şampiyonlarcaaa
Canım nevoşum benim sayendeAynen canım
Senin zaferinCanım nevoşum benim sayende
Ikimizin, sen inandın benide inandırdın nevosumSenin zaferin
Ikimizin, sen inandın benide inandırdın nevosum
Burayı sen devraldın yaTopikte kimse kalmadı ama ben hâlâ gelip bakıyorum
Tapuyu nevoştan alırim artik canom hakettin benceBurayı sen devraldın ya
Genelde böyle olur sosyalcim. Tükkanı kazanın üzerine kilitleriz. Geleni gideni sen ağırlarsınTapuyu nevoştan alırim artik canom hakettin bence
Öğreneceğuk artık canom bana yol yordam gösterin rezil olmiyim gelenlereGenelde böyle olur sosyalcim. Tükkanı kazanın üzerine kilitleriz. Geleni gideni sen ağırlarsın
Sen yolu yordamı biliyorsunÖğreneceğuk artık canom bana yol yordam gösterin rezil olmiyim gelenlere
Guduuwwww yerim oy çenin ağzın mı var oy çenin burnun mu varSen yolu yordamı biliyorsun
Niye rezil olasın
Var tabi ne sandınGuduuwwww yerim oy çenin ağzın mı var oy çenin burnun mu var