- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.735
Baş harfi kÇok fıstık var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baş harfi kÇok fıstık var
6 oldu:)Bende isterim banenee
Menümü ekledim:)7 olduk mu?SEN BENİ NEDEN GÖRMÜYORSUN?
5 benim, önce ben yazdımMenümü ekledim:)7 olduk mu?
6 oldu:)
Tamam 5 sensin 7 oldukTamam yapıyoruzO güne kadar bu kategoriyi burada tartışalım:)5 benim, önce ben yazdım
Nevoş yaa yapılacak yemekler belli olsa kişilere dağılsa nasıl olur saçma ama ben bulamam galibaTamam 5 sensin 7 oldukTamam yapıyoruzO güne kadar bu kategoriyi burada tartışalım:)
Tüm fikirleri bekliyorum:)
Tamam şimdi olduTamam 5 sensin 7 oldukTamam yapıyoruzO güne kadar bu kategoriyi burada tartışalım:)
Tüm fikirleri bekliyorum:)
Yok yapılmayacaklar listesi yaparız gerisiniz bulun:)Nevoş yaa yapılacak yemekler belli olsa kişilere dağılsa nasıl olur saçma ama ben bulamam galiba
Arkidisler bana yardım etsinYok yapılmayacaklar listesi yaparız gerisiniz bulun:)
Ben ederim:)Arkidisler bana yardım etsin
Beni de ekle nevoş ,ben de yaparım farklı şeyler denemeyi ve farklı tarifler görmeyi çok seviyorum mesela benim annemin el açması soğan böreği vardır, bizim kırklareliye özgü, efsane bir şeydir, kimse bilmez ama kim yese hayran kalır ,bu nasıl bir şey der, müdavimleri vardır, günlerde, doğum günü kutlamalarında arkadaşlar sipariş verir, annen börekten yapsın diye kim bilir bilmediğimiz daha ne kadar tarif var böyle
Canım kadın yaaBen ederim:)
Tamamdır canım:)Beni de ekle nevoş ,ben de yaparım farklı şeyler denemeyi ve farklı tarifler görmeyi çok seviyorum mesela benim annemin el açması soğan böreği vardır, bizim kırklareliye özgü, efsane bir şeydir, kimse bilmez ama kim yese hayran kalır ,bu nasıl bir şey der, müdavimleri vardır, günlerde, doğum günü kutlamalarında arkadaşlar sipariş verir, annen börekten yapsın diye kim bilir bilmediğimiz daha ne kadar tarif var böyle
Anladım canım ben senin dediğini, örnek vermek istedim ben de çok popüler olmayan ama yine de duyunca tanıdık gelen tariflerTamamdır canım:)
Yani bilinmeyen olsun demiyorum ama çokta bilindik olmasın:)Mesela lahmacun olmasın:)
Aynen canımAnladım canım ben senin dediğini, örnek vermek istedim ben de çok popüler olmayan ama yine de duyunca tanıdık gelen tarifler
Ev alma komşu al diye boşuna dememişler, sinir hastası olur insan yaa inş uygun bir yer bulur,kurtulursunuz düşüncesiz komşularınızdanHaydi oylama başlasın kafam dağılsın yoksa sinirimden oturup ağlayacağım ben
Yani ağzımı bozmak istemiyorum gündüz 2 posta çamaşır atti zaten(gündüz bile sesli çalışıyor ondan biliyorum yoksa banane gündüz istediği kadar atsin) şimdi yine çalıştırdı kadın bunu kessinlikle bilerek yapıyor artık eminim, her gün 3 posta çamaşır makinesi çalışır mi Allah aşkına söyleyin hangi evde bu kadar yıkanacak çamaşır var, kurumaz ki bir kere yani, her gün yapıyor bunu ya her gün..... eşimle birbirimize bakıp sabır çekiyoruz... dua edin nolur bir an önce ev bulalım......
Yarışma için olmasa da tarif açılıyor ya burada ayrıca, oraya öyle bir konu açabilirim aslında , anacığımın böreği, oh mis gibiAynen canım
Annenin böreğinin tarifini almak isteriz
Elazığlı komşularım soğanlı gözleme yaparlardı çok güzel olurdu
Şu soğan ve yumurtalı olan mıBeni de ekle nevoş ,ben de yaparım farklı şeyler denemeyi ve farklı tarifler görmeyi çok seviyorum mesela benim annemin el açması soğan böreği vardır, bizim kırklareliye özgü, efsane bir şeydir, kimse bilmez ama kim yese hayran kalır ,bu nasıl bir şey der, müdavimleri vardır, günlerde, doğum günü kutlamalarında arkadaşlar sipariş verir, annen börekten yapsın diye kim bilir bilmediğimiz daha ne kadar tarif var böyle