Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4taneŞimdi farkettim de benim hiç madalyam yokmuş
PuffffNeyse benim net bitmek üzere kuzular konu açılınca yorumlara kullanırım artık yettiği kadar
Maşallası 8 de olur inş ❤Benim 4tane
E benim de yok ne var onda. Çizkek alsam olurdu mesela Hatta demin aklımdan şey geçti. Normalde çizkeke oy veririm diyorum ama çizkekin benim oyuma ihtiyacı yok nasılsa. Bari gariban tatlılardan birine vereyim.Ne demek kazanmak gibi şeyim yok tobe estağfurullah peris
E benim de yok ne var onda. Çizkek alsam olurdu mesela Hatta demin aklımdan şey geçti. Normalde çizkeke oy veririm diyorum ama çizkekin benim oyuma ihtiyacı yok nasılsa. Bari gariban tatlılardan birine vereyim.
Dualarımdasın hep ben inanıyorum gelecek en kısa zamanda
Aynen aşko bende de öyle
Seninki gariban değil.
Sen öyle deme, senin maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor benim hünkâr beğendime de öyle demiştin bak ne olduE benim de yok ne var onda. Çizkek alsam olurdu mesela Hatta demin aklımdan şey geçti. Normalde çizkeke oy veririm diyorum ama çizkekin benim oyuma ihtiyacı yok nasılsa. Bari gariban tatlılardan birine vereyim.
Gayet de gariban şu gelen tatlılardan sonraSeninki gariban değil.
Ahakajskajsjıs sesli güldümahakajksja o nasıl oldu hala bende açıklaması yok. Onda Alinazikle Hünkar kapışır, ben diğer güzellere oy vereyim deyip hamburgerle yağlamaya oy verdim. Onlar kapıştı. Benim teorilerim niye tutmuyor yaSen öyle deme, senin maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor benim hünkâr beğendime de öyle demiştin bak ne oldu
Magnolianın her zaman bir havası var. Ayrıca sunumun güzel, çekimin güzel. Zaten senin çekimlerin hep güzel, kırışık yataktan beri gözlemliyorumGayet de gariban şu gelen tatlılardan sonra
Ah canım biz burda çok yaşadık böyle durumları, ben şaşırmıyorum hiç bu sunumla, bu tarifle oylar uçar gider dediklerimiz altlarda kaldı, biraz daha mütevazi görünen tarifler en üstlerde oldu seçmenler çok sürprizliAhakajskajsjıs sesli güldümahakajksja o nasıl oldu hala bende açıklaması yok. Onda Alinazikle Hünkar kapışır, ben diğer güzellere oy vereyim deyip hamburgerle yağlamaya oy verdim. Onlar kapıştı. Benim teorilerim niye tutmuyor ya
'te aallam hemso yaaa delisin senE benim de yok ne var onda. Çizkek alsam olurdu mesela Hatta demin aklımdan şey geçti. Normalde çizkeke oy veririm diyorum ama çizkekin benim oyuma ihtiyacı yok nasılsa. Bari gariban tatlılardan birine vereyim.
Sen öyle deme, senin maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor benim hünkâr beğendime de öyle demiştin bak ne oldu
Yoksa herkes benim gibi düşünüp künefeyle çizkeke oy vermeyecek miAh canım biz burda çok yaşadık böyle durumları, ben şaşırmıyorum hiç bu sunumla, bu tarifle oylar uçar gider dediklerimiz altlarda kaldı, biraz daha mütevazi görünen tarifler en üstlerde oldu seçmenler çok sürprizli
Yutkundum yeminleEki Görüntüle 2833571
Baklava yaptım hemde el yapımı ❤