- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Cokzel benceNasıl bir dua bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokzel benceNasıl bir dua bu
Bayram tatlısına kadar bir kategoride kazanabilsek bari... Onda el açmaları havada uçuşur, bize sıra gelmez. Sadece iki haftamız kaldı galiba...Bayram tatlısında inşaallah
Olur canım tek fark şerbeti ve üzerine döktüklerimizYasmin ağır pişsin üstü çok kızarmasın dediNevreste nevoş senin tarifi aldım, onunla soğuk baklava olur mu
Bak dogruGirerdi hamuruna süt ya da yoğurt yerine konur
Aynen canımBayram tatlısına kadar bir kategoride kazanabilsek bari... Onda el açmaları havada uçuşur, bize sıra gelmez. Sadece iki haftamız kaldı galiba...
Ben bayram tatlısı arıyorum bulamıyorum amaDedim bile
Nerde arıyosun acabaaBen bayram tatlısı arıyorum bulamıyorum ama
Benim geçen yıl gelmişti ama yapmamıştımBak dogru
Aklıma dondurma yada kaymak ile birleştirip yanına koymak gelmedi değil
Sagol mervişimOhhh bayrama sımdıden provamı yaptın mavişim ellerine saglık
Kalında olsa deneyeceğim çok merak ettim detoksumu bozayımOlur canım tek fark şerbeti ve üzerine döktüklerimizYasmin ağır pişsin üstü çok kızarmasın dedi
Görenler ne mana derler mi süt yerine olabilir dediğin gibiBenim geçen yıl gelmişti ama yapmamıştım
Hamuruna konur niye olmasın
Bayram tatlılarında el açması katmer yapmayı planlıyorumBayram tatlısına kadar bir kategoride kazanabilsek bari... Onda el açmaları havada uçuşur, bize sıra gelmez. Sadece iki haftamız kaldı galiba...
Gugul amcada merviskoNerde arıyosun acabaa
Dene canımO ölçü minik tepsi içinKalında olsa deneyeceğim çok merak ettim detoksumu bozayım
Canım eline sağlık gerçekten muhteşem olmuşGörenler ne mana derler mi süt yerine olabilir dediğin gibi
Tamam yap canımBayram tatlılarında el açması katmer yapmayı planlıyorum
Eee bulamaman imkansız işte o azaman google amcada herseyın cevabı misli misli vaaarGugul amcada mervisko
En küçük tepsiDene canımO ölçü minik tepsi için
Tamam yap canım