Bende 4 defa klomen 3 defa femara kullanmıştım ama hamile kalamamistim doktor en son aşılama hatta istersen direk tüp bebek yapalım demişti.Femara kullandım ilk defa. 5 kez klomen kullanmışlığım da var.
İnşallah hemşo
Ben hep alınmıştır diye düşünüyordım sormadım bile başta. Bilsem sorar yapardım. Hiç yapmadım ama merak ettiğim bir tatlı. 2 gündür müsait değilim ki yapayımTrileçe yapacak vatandaş aradım bulamadım
Benim eşim de izin vermiyor ama açtım. Kavga edince kapatacaksın diyor hayır kapatmayacağım diyorum. Zaten evdeyim, bir yere çıkamıyorum, o kadar lüksüm de olsun artık diyorum.Şu sosyal medyaya izin vermeyen kocaları bir kaşık suda boğasım geliyor.
Daha normal baklava, çikolatalı baklava, havuç dilimi gibi versiyonları var ,bunlardan biri gelebilir, soğuk baklava geldi diye her şey bitti sanma
İnşallah wunderiimalsem Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım, stres yapmadan kendini yıpratmadan dene inşallah en hayırlı zamanda olur ❤
İnşallah canım. Biz hiç aşılama veya tüp yaptırmadık. öyle deneyip duruyoruz işteBende 4 defa klomen 3 defa femara kullanmıştım ama hamile kalamamistim doktor en son aşılama hatta istersen direk tüp bebek yapalım demişti.
Tüp bebek fiyatı 25 bin olunca o parayı biz mutfağa yaptırmaya harcayinca elimizde hiç bir şey kalmamıştı.
Olaydan 2 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. İnşallah Allah sana da böyle güzel bir zamanda nasip eder.
Aynen öyleİnşallah canım. Biz hiç aşılama veya tüp yaptırmadık. öyle deneyip duruyoruz işteher şeyde bir hayır vardır diyorum
Gecen banada atmadiİsabel abla herkeslere beğeni dağıttı beni es geçti
Senin beğenmiş, git bi daha bakGecen banada atmadi
Börekte yaaSenin beğenmiş, git bi daha bak
Eylul nerde Eylul
Heeeeee.Börekte yaa
Atta gittiEylul nerde Eylul
Atta gitti
Bide kızgın atiyo
Poncikten mahrum bırakıyorsun beniBide kızgın atiyo