- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
İnşallahRabbim işinizi kolaylastirir insAllah canim tez vakitte yuzünüz güler hepinizin zor bir sürec ama ümit kesme sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahRabbim işinizi kolaylastirir insAllah canim tez vakitte yuzünüz güler hepinizin zor bir sürec ama ümit kesme sakin
Ablam o minicik ellere 15. Senesinde 7. Denemede kavuştu ..sen yürekten işte insallah duaların kabul olacak ..burdaki tüm hatunlara da hep dua ediyorum hiç bisey için geç değil olmayacak diye düşünme ..gerçekten kendini toparlayip direnmek çok önemliKuzum, 3 senedir denemekten başka bi şey yapmıyoruz zaten dua ediyorum Allah’a, o kadar
Benim doktorum ilaçtan sonra 15. Gün ya da sonrası yap demişti. Belki daha etkendir.Bugün yumurtlamanın 10. Günü, test yaptım yine negatif
Ben de hep dua ediyorum, Allah kimseye aratmayan versin inşallah Teşekkür ederim miniğimAblam o minicik ellere 15. Senesinde 7. Denemede kavuştu ..sen yürekten işte insallah duaların kabul olacak ..burdaki tüm hatunlara da hep dua ediyorum hiç bisey için geç değil olmayacak diye düşünme ..gerçekten kendini toparlayip direnmek çok önemli
Sen güçlü bir kadınsın burdan anladigim kadarıyla
kuzu, zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun. Benim şu an 10. Günüm. Adete 4 gün kaldıBenim doktorum ilaçtan sonra 15. Gün ya da sonrası yap demişti. Belki daha etkendir.
Doğru söylüyorsun.kuzu, zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun. Benim şu an 10. Günüm. Adete 4 gün kaldı
Şu sosyal medyaya izin vermeyen kocaları bir kaşık suda boğasım geliyor.Kocamsu bey izin vermiyor
Hayırlısı olsun canım, Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahBen de hep dua ediyorum, Allah kimseye aratmayan versin inşallah Teşekkür ederim miniğim
kuzu, zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun. Benim şu an 10. Günüm. Adete 4 gün kaldı
Femara kullandım ilk defa. 5 kez klomen kullanmışlığım da var.Doğru söylüyorsun.
Hangi ilacı kullandın?
İnşallah hemşoHayırlısı olsun canım, Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Benim deŞu sosyal medyaya izin vermeyen kocaları bir kaşık suda boğasım geliyor.
Burada söylenen hiçbir söz teselli olsun diye değil Alsemim. Gerçekten çok örneği var çevremde. Müdahale ile ya da müdahalesiz, seneler sonra... Zamanı var demek ki bu işin. Sağlıkla kucağına aldığınızda tüm bu sıkıntılı zamanlarını unutmuş olacaksın. Daha büyük sıkıntılar eklenecek inşallah ahskajskaj. Ben de geç doğmuşum bu arada.İnşallah
Eşim de istemiyordu, söke söke aldım hakkımı.Benim de
Baklava paylaşıldı, artık merak edecek bir şey kalmadı.Merhaba güzeller hadi tarif yok mu tarif
Olsun Blue_Peri de tarif yükleyecekmiş diyollaaaBaklava paylaşıldı, artık merak edecek bir şey kalmadı.
İşte olmayan bir an önce olsun diye ağlar, olan “ne bu yaramaz, canımdan bezdim“ diye Allah sağlık versin, başka dert vermesin inşallah. Allah vermedikçe elden bir şey gelmiyor. Önce dua, sonra tevekkülBurada söylenen hiçbir söz teselli olsun diye değil Alsemim. Gerçekten çok örneği var çevremde. Müdahale ile ya da müdahalesiz, seneler sonra... Zamanı var demek ki bu işin. Sağlıkla kucağına aldığınızda tüm bu sıkıntılı zamanlarını unutmuş olacaksın. Daha büyük sıkıntılar eklenecek inşallah ahskajskaj. Ben de geç doğmuşum bu arada.
Ben de 7 senedir cebelleşiyorum ama Nuh diyor peygamber demiyor aslında sosyal medyam yoK diye üzülmüyorum, bir nevi kafam rahat böyleEşim de istemiyordu, söke söke aldım hakkımı.
Daha normal baklava, çikolatalı baklava, havuç dilimi gibi versiyonları var ,bunlardan biri gelebilir, soğuk baklava geldi diye her şey bitti sanmaBaklava paylaşıldı, artık merak edecek bir şey kalmadı.
Zaten izin diye bir şey de olmaması gerekiyor, herkesin kendi kişisel alanı vardır evlendi diye bu değişmemeli, yanlış bulup fikrini paylaşabilir çiftler birbiriyle ama "izin" olayı çok itici geliyor bana daŞu sosyal medyaya izin vermeyen kocaları bir kaşık suda boğasım geliyor.