Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Kuzum, 3 senedir denemekten başka bi şey yapmıyoruz zaten dua ediyorum Allah’a, o kadar
Ablam o minicik ellere 15. Senesinde 7. Denemede kavuştu ..sen yürekten işte insallah duaların kabul olacak ..burdaki tüm hatunlara da hep dua ediyorum hiç bisey için geç değil olmayacak diye düşünme ..gerçekten kendini toparlayip direnmek çok önemli

Sen güçlü bir kadınsın burdan anladigim kadarıyla

Ben de hep dua ediyorum, Allah kimseye aratmayan versin inşallah Teşekkür ederim miniğim
Benim doktorum ilaçtan sonra 15. Gün ya da sonrası yap demişti. Belki daha etkendir.
kuzu, zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun. Benim şu an 10. Günüm. Adete 4 gün kaldı

Burada söylenen hiçbir söz teselli olsun diye değil Alsemim. Gerçekten çok örneği var çevremde. Müdahale ile ya da müdahalesiz, seneler sonra... Zamanı var demek ki bu işin. Sağlıkla kucağına aldığınızda tüm bu sıkıntılı zamanlarını unutmuş olacaksın. Daha büyük sıkıntılar eklenecek inşallah ahskajskaj. Ben de geç doğmuşum bu arada.

İşte olmayan bir an önce olsun diye ağlar, olan “ne bu yaramaz, canımdan bezdim“ diye Allah sağlık versin, başka dert vermesin inşallah. Allah vermedikçe elden bir şey gelmiyor. Önce dua, sonra tevekkül
Eşim de istemiyordu, söke söke aldım hakkımı.
Ben de 7 senedir cebelleşiyorum ama Nuh diyor peygamber demiyor aslında sosyal medyam yoK diye üzülmüyorum, bir nevi kafam rahat böyle

Şu sosyal medyaya izin vermeyen kocaları bir kaşık suda boğasım geliyor.
Zaten izin diye bir şey de olmaması gerekiyor, herkesin kendi kişisel alanı vardır evlendi diye bu değişmemeli, yanlış bulup fikrini paylaşabilir çiftler birbiriyle ama "izin" olayı çok itici geliyor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…