Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
alsem alsem tedavide böyle duygusallıklar, ümitsizliğe düşmesi çok normal. Ama çabuk silkelen canım.Benim kızım da 2.çocuk tedavi ile oldu. Bir ümitle başlayıp, hem ümit hem korku heyecan hepsi karışık olan duyguları ben de yaşadım. Anladım ki zor olsa da pozitif olmak gerekiyor tedavide, stres altında olmamak gerekiyor (zor olsa da)
Gerçkten çok zor 🥲 ilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı. 🤷🏻‍♀️

Gerçkten çok zor 🥲 ilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı. 🤷🏻‍♀️
Başına gelmeyince konuşmak kolay belki ama çok şahit oldum ,hatta 6 seneden fazla bekleyip,arka arkaya evlat sahibi olan çok var etrafımda,insallah hayırlı zamanda,sağlıkla gelsin ❤

Ben hep alınmıştır diye düşünüyordım sormadım bile başta. Bilsem sorar yapardım. Hiç yapmadım ama merak ettiğim bir tatlı. 2 gündür müsait değilim ki yapayım🤦‍♀️

Benim eşim de izin vermiyor ama açtım. Kavga edince kapatacaksın diyor hayır kapatmayacağım diyorum. Zaten evdeyim, bir yere çıkamıyorum, o kadar lüksüm de olsun artık diyorum. 🤷‍♀️
Beni çok sinirlendirdi bir keresinde. Ne bekliyor, ne umuyorsa... Bence kıskançlık değil o, güvensizlik. Bunu kullanınca ne olacak sanki erkeklerle sohbet edeceğiz Allahım akıl ver bu adamlara yarabbim 🤦🏻‍♀️

X