Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Femara kullandım ilk defa. 5 kez klomen kullanmışlığım da var.

İnşallah hemşo 🙏🏻
Bende 4 defa klomen 3 defa femara kullanmıştım ama hamile kalamamistim doktor en son aşılama hatta istersen direk tüp bebek yapalım demişti.
Tüp bebek fiyatı 25 bin olunca o parayı biz mutfağa yaptırmaya harcayinca elimizde hiç bir şey kalmamıştı.
Olaydan 2 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. İnşallah Allah sana da böyle güzel bir zamanda nasip eder.

Trileçe yapacak vatandaş aradım bulamadım:KK70:
Ben hep alınmıştır diye düşünüyordım sormadım bile başta. Bilsem sorar yapardım. Hiç yapmadım ama merak ettiğim bir tatlı. 2 gündür müsait değilim ki yapayım🤦‍♀️
Şu sosyal medyaya izin vermeyen kocaları bir kaşık suda boğasım geliyor. 😒
Benim eşim de izin vermiyor ama açtım. Kavga edince kapatacaksın diyor hayır kapatmayacağım diyorum. Zaten evdeyim, bir yere çıkamıyorum, o kadar lüksüm de olsun artık diyorum. 🤷‍♀️

alsem alsem Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım, stres yapmadan kendini yıpratmadan dene inşallah en hayırlı zamanda olur🤗🌸
İnşallah wunderiim 🙏🏻
Bende 4 defa klomen 3 defa femara kullanmıştım ama hamile kalamamistim doktor en son aşılama hatta istersen direk tüp bebek yapalım demişti.
Tüp bebek fiyatı 25 bin olunca o parayı biz mutfağa yaptırmaya harcayinca elimizde hiç bir şey kalmamıştı.
Olaydan 2 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. İnşallah Allah sana da böyle güzel bir zamanda nasip eder.
İnşallah canım. Biz hiç aşılama veya tüp yaptırmadık. öyle deneyip duruyoruz işte 🤷🏻‍♀️ her şeyde bir hayır vardır diyorum 🤷🏻‍♀️

alsem alsem tedavide böyle duygusallıklar, ümitsizliğe düşmesi çok normal. Ama çabuk silkelen canım.Benim kızım da 2.çocuk tedavi ile oldu. Bir ümitle başlayıp, hem ümit hem korku heyecan hepsi karışık olan duyguları ben de yaşadım. Anladım ki zor olsa da pozitif olmak gerekiyor tedavide, stres altında olmamak gerekiyor (zor olsa da)

X