BendeeeeAy yeter öpüşmeyinnn, şiştim
Utanma gızzzYapma utaniyorum
Demekki ne düsünce varsa adamdaNaletler
Kendi de kullanmıyor mu? Sadece kadinlari eklerim desenKocamsu bey izin vermiyor
YapmaaaUtanma gızzz
Kullanmıyor. Sadece Twitter hesabı var, onu da çalıştığı kurum yüzünden reklam amaçlı kullanıyor. bir de dünyayı takip ediyoruz O hesaptan. Twitter gündemi bilirsinKendi de kullanmıyor mu? Sadece kadinlari eklerim desen
TamamYapmaaa
Bence kiskanmaktan öte baska birseylerden dolayi istemiyoYani, bilemedim
YarabelaleminKullanmıyor. Sadece Twitter hesabı var, onu da çalıştığı kurum yüzünden reklam amaçlı kullanıyor. bir de dünyayı takip ediyoruz O hesaptan. Twitter gündemi bilirsin
Twitter ve Facebook kullanmıyorum,Instagram da öylesine açtım işte, onsuz da yaşarım aslında:) WhatsApp gruplardan nefret ederim,sadece burda çenem açılıyorKullanmıyor. Sadece Twitter hesabı var, onu da çalıştığı kurum yüzünden reklam amaçlı kullanıyor. bir de dünyayı takip ediyoruz O hesaptan. Twitter gündemi bilirsin
Ne olacak başka,kendi kullansa neyseBence kiskanmaktan öte baska birseylerden dolayi istemiyo
Ona bakarsan burdada belkide icimizde erkek uyeler var gorüyoruz neler yaziyolar ozellerden falan ozaman burasinida kullanmamasi lazim egerki böyle bir düsünce varsa bilemeyiz ne düşünüyorNe olacak başka,kendi kullansa neyse
Bilemedim hemsom,adam kullansa kadından saklamak için derim ,ama bu durumda kıskançlık dışında aklıma bir şey gelmiyorOna bakarsan burdada belkide icimizde erkek uyeler var gorüyoruz neler yaziyolar ozellerden falan ozaman burasinida kullanmamasi lazim egerki böyle bir düsünce varsa bilemeyiz ne düşünüyor
Iste bende onu diyorum gozunden sakiniyo sanirim ama öyle olsa isede gondermezBilemedim hemsom,adam kullansa kadından saklamak için derim ,ama bu durumda kıskançlık dışında aklıma bir şey gelmiyor
O değil de,Eylul niye yok profildeIste bende onu diyorum gozunden sakiniyo sanirim ama öyle olsa isede gondermezaklimda deli sorular
Terelelliler geldi gene dün benimde iste eserikliyimO değil de,Eylul niye yok profilde