Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yumurtlamanın 10. Günü, test yaptım yine negatif
Çirkin yorum yazar mıydım sence?Çirkin yorumlari silerim haberin ola
Onları gönder,Eylul gelsinTerelelliler geldi gene dün benimde iste eserikliyim
Bu ay kaliteli bi ilaç da kullanmıştım halbuki
Allahtan umut kesilmezBugün yumurtlamanın 10. Günü, test yaptım yine negatif
Nebilim senin sinirlendigin anina gelirse diye şeyettimÇirkin yorum yazar mıydım sence?
Hayirlisi canimyaaBu ay kaliteli bi ilaç da kullanmıştım halbuki
Umutlar tükeniyor artık cennam, 3 seneden sonra...Allahtan umut kesilmez
Ben çokta anlamam ama tüp bebek aşamasi degil dimeUmutlar tükeniyor artık cennam, 3 seneden sonra...
Yok be kuzum,6 sene sonra doğal yolla olanlar varUmutlar tükeniyor artık cennam, 3 seneden sonra...
Kıyamam sanaNeyse gidiyim de bi köşede azcık ağlıyim
Yok değil. Sadece ilaç kullandım yumurta geliştirsin diye Ki benim yumurtlamamda, hormonlarımda, eşimin değerlerinde filan hiçbir sorun yok çok şükürBen çokta anlamam ama tüp bebek aşamasi degil dime
Baklava bayramdan önce yapacağım inşallah ama kendime değil ablama giderken götürürüm bayramdan önce bayram uapacaz biz ..bayramda gene yasak olur büyük ihtimal ...Baklavayı ne zaman yapıyorsun minnakım
O zaman denemeye başka illaki olıcak alsem sebepsiz infertilite de denemek şansı arttırıyor ..doktorlar da bunu söylüyor zaten inşallah kavusacaksinYok değil. Sadece ilaç kullandım yumurta geliştirsin diye Ki benim yumurtlamamda, hormonlarımda, eşimin değerlerinde filan hiçbir sorun yok çok şükür
Hayır şuan sadece moralin düştü güçleneceksin daha yolun başındasin herşey güzel olacakArtık yoruldum sadece
Rabbim işinizi kolaylastirir insAllah canim tez vakitte yuzünüz güler hepinizin zor bir sürec ama ümit kesme sakinYok değil. Sadece ilaç kullandım yumurta geliştirsin diye Ki benim yumurtlamamda, hormonlarımda, eşimin değerlerinde filan hiçbir sorun yok çok şükür
Kuzum, 3 senedir denemekten başka bi şey yapmıyoruz zaten dua ediyorum Allah’a, o kadarO zaman denemeye başka illaki olıcak alsem sebepsiz infertilite de denemek şansı arttırıyor ..doktorlar da bunu söylüyor zaten inşallah kavusacaksin